Cautare

2538 de rezultate pentru "lupu constantin" (3.21 secunde)
Catalina Lupu a mai participat la expozitii de cristale, in Sighisoara si Ploiesti. Urmatoarea expozitie la care va participa va fi tot la muzeu, de Florii, intre 26 - 28 aprilie 2012.
De asemenea, cei cinci membri - Gabi "Gurira" Nicolau (voce), Eugen Mihaescu (chitara), Dragos Docan (bass), Sorin Voinea (claviaturi), Razvan "Lapi" Lupu (tobe) au anuntat ca la concertul de vineri vor fi lansate in premiera piesele ‘‘Lasa-ma sa spun‘‘ si ‘‘Scarboasa zi de joi‘‘, dar si noul single - ‘‘Supravietuitor‘‘ - pentru care a fost filmat un videoclip.
Albumul Noi si Muzica cu melodii pe versuri de Marian Stere este cu totul special, deoarece contine 18 piese pe versuri de Marian Stere, pe muzica unor celebri compozitori a muzicii romanesti (Jolt Kerestely, Dumitru Lupu, Mihai Vanica, Andrei Kerestely), interpretate de cativa dintre cei mai mari artisti ai muzicii pop/usoare romanesti precum (in ordine alfabetica):
Anca Lupu, acest "Dictionar de limfom", care dorim sa devină ... Anca Roxana Lupu, Spitalul Clinic Coltea, Clinica de Hematologie, Presedinte al Societatii Romane de Hematologie.
CONFERINTA DE DESCHIDERE NUTRACEUTICA Joi 14 aprilie 2016, 13.30 - 15.30 Pavilion C4 Romexpo 13.30-13.45 CUVANT DE BUN VENIT Petru Rares - Presedinte Asociatia de Dezvoltare a Afacerilor din Romania Victoria Lupu - CEO Distinct Image - Director NUTRACEUTICA & DIET FOOD 13.45 - 14.30 PANEL DE DISCUTII Piata de suplimente alimentare in Romania.
Danut Lupu a avut o interventie telefonica in cadrul emisiunii Fotbal Club in care a vorbit despre echipa nationala a Romaniei, dar si despre situatia de la FCSB.
Cornelia si Lupu Rednic au dezvaluit ingredientele pentru o casnicie de durata. Casatoriti de aproape 30 de ani, indragitii artisti vin cu sfaturi pretioase pentru tanara generatie.
Dinamo ar fi putut ramane fara antrenor chiar inaintea play-out-ului, dupa ce suporterii de la DDB au cerut demiterea lui Flavius Stoican si aducerea pe banca tehnica a lui Dusan Uhrin, dar Danut Lupu, fostul mare fotbalist al lui Dinamo spune ca acest lucru nu ar fi fost spre folosul "cainilor".
Danut Lupu a acordat un interviu pentru Orange Sport in care a vorbit despre sansele echipei nationale de calificare la Euro 2024, dar si despre campionatul intern.
Si, daca Gheorghe Albu nu este numele corect, Mihai Lupu, directorul de la Oil Terminal, nici atat. ... Iar dupa cum se stie, la un moment dat, "vuia" un zvon cum ca Lupu l-ar inlocui pe Culetu.
Spectatorii au fost alaturi de echipa, i-au incurajat, dar, daca nu ai rezultate, nu vin la infinit sa te sustina" a declarat Danut Lupu la finalul partidei Dinamo - FCSB 0-3.
Imagini video cu un incident petrecut in urma cu un an si jumatate, care il are in prim plan pe presedintele Consiliului Judetean Constanta, Mihai Lupu, fac valva pe internet si nu numai.
Fostul fotbalist din generatia de aur, Danut Lupu, a fost dat in urmarire nationala dupa o condamnare definitiva, iar urmarirea ar putea fi extinsa la nivel international pentru ca acesta a declarat ca nu se afla in tara.
Constantin Ticu Dumitrescu, propus de Guvern, Dragos Petrescu, nominalizat de Presedintie, Mircea Dinescu si Claudiu Secasiu, propusi de PNL, Dan Lazea si Corneliu Turianu, sustinuti de PD, Florin Chiriteanu, Cazimir Ionescu si Laurentiu Tanase, din partea PSD, Constantin Buchet, din partea PRM, si Ladislau Csendes, nominalizat de UDMR, sunt cei 11 membri ai Colegiului CNSAS, in urma votului covarsitor majoritar al parlamentarilor.
Mai mult, democratii, dupa cum ne-au dat asigurari surse de incredere din cadrul PD, au gasit si un inlocuitor, in persoana consilierului local municipal democrat Constantin Chirila.
Interviu cu istoricul Constantin Corneanu.
Potrivit acestui sondaj ultra-secret, pe care noi il dam publicitatii astazi, de 1 Aprilie, candidatul Fortei Democrate, Constantin Fratila, conduce detasat in preferintele electoratului, cu 85 de procente.
Presedintele CJ Iasi, Constantin Simirad, membru PSD, sustine ca nu a prejudiciat partidul in campania electorala si ca i-a adus voturi cu "cosarca", el raspunzand astfel unor lideri locali ai PSD care au anuntat ca atitudinea din campanie a lui Simirad va fi discutata la varful filialei.
Viitorul lider al PC, Daniel Constantin, este pregatit sa rupa legaturile cu social-democratii in perioada urmatoare. ... fostul director APIA, Daniel Constantin, mai apropiat in convingeri de valorile liberale decat de cele social-democrate, sustin sursele citate.
Directia pentru Cultura "Constantin Brancusi" din cadrul Primariei Targu Jiu a fost infiintata doar cu numele pentru ca nu functioneaza inca. Reprezentantii primariei ridica din umeri si nu stiu cand se va ocupa cineva de imaginea lui Constantin Brancusi si de operele din Parcul Central si Parcul Coloanei Infinitului.
google-analytics.com