Inpolitics informeaza: 'Vadim evacuat din Casa Presei, "Romania mare" si "Tricolorul" rase de pe net'.
'Necazurile vin avalansa pentru liderul PRM, Vadim Tudor: marti este chemat la Parchet direct in calitate de invinuit, a primit somatie de evacuare a birourilor redactionale din Casa Presei, iar siteurile publicatiilor sale sunt blocate prin atacuri informatice in serie.
Siteurile publicatiilor "Romania mare" si "Tricolorul" sunt inaccesibile, din week-end, din cauza unor atacuri informatice tip flod. Pentru neinitiati, flood-ul este inundarea unui server, router sau alt dispozitiv legat la retea cu un numar enorm de cereri, care blocheaza activitatea serverului prin sufocarea legaturii la Internet a acestuia sau prin incarcarea extrema a procesorului. Siteul nu moare de tot, dar paginile se incarca din an in Paste. Atacurile pot fi de tip distribuit, un singur server fiind doborit prin atacul concertat a catorva zeci sau sute de calculatoare din retea. In general serverul isi revine singur daca atacul inceteaza. In cazul siteurilor lui Vadim, insa, situatia este mult mai dramatica: firma Join Me Consulting, care are contract cu editura lui CVT, are in acest moment toti ceilalti clienti blocati, din cauza atacului respectiv, drept pentru care a decis sa renunte la colaborarea cu CVT, dupa cum a declarat chiar administratorul societatii.
Intrucat serverele care gazduiesc "Romania mare" si "Tricolorul" sunt in Germania, liderul PRM se afla pus si in imposibilitatea de a sesiza Politia Romana pentru o ancheta, cel mult putand apela la ministerul Comunicatiilor din Germania.
Seria neagra nu s-a incheiat: C.V.Tudor a primit si somatie de a evacua birourile din Casa Presei Libere, in care, de 20 de ani, se pregatesc pentru tipar publicatiile sale, pentru neplata unor utilitati, desi in fosta citadela a presei romane (Casa Scanteii) mai nimeni nu e la zi cu platile, de cand lumea.
In fine, in cursul zilei de marti, Corneliu Vadim Tudor a primit citatie sa se prezinte la Parchet pentru a fi audiat direct in calitate de invinuit, dupa incidentele de la evacuarea din sediul PRM. Realizand ca situatia e groasa, liderul PRM si-a asigurat serviciile renumitei avocate Mariana Stefan, care l-a aparat si pe Gigi Becali, in 2009.'