Cautare

2302 de rezultate pentru "lucaciu ribana si vasile" (3.02 secunde)
Vasile Dancu:
Directorul IRES, Vasile Dancu: ... - Vasile Dancu: ... A fost adus de Mircea Geoana ca un garant al directiei, mai degraba cu scop electoral si tinut langa partid.
Afla ce celebreaza Google marti prin logo Catedrala Sfantul Vasile din Moscova, inaltata in urma cu fix 450 de ani, este celebrata marti deGoogle, prin logo-ul adoptat.
Aproape 600.000 de romani isi sarbatoresc onomastica in prima zi a anului, de Sfantul Vasile Aproape 600.000 de romani poarta numele Sfantului Vasile, potrivit statisticilor Directiei pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, informeaza luni un comunicat al MAI.
Silvia Vasile, medic homeopat, licentiat international, participa cu un stand al Librariei Homeopate de care se ocupa, la cel de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti.
Trei tineri din comuna gorjeana Runcu au fost arestati preventiv pentru un furt si un jaf care au avut loc in judetul Gorj. Potrivit Parchetului de pe langa Judecatoria Targu Jiu, Vasile Doru Pirici, Vasile Breben si minorul T.V.A.
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)".
Primele patru locuri sunt ocupate de judetele Ilfov, Dolj, Gorj si Giurgiu.
Organizata de primarul Iuliu Ilyes, la sedinta au participat conducerea Institutiei Prefectului - prefectul Radu Bud, subprefectul Rudolf Riedl si secretarul general Octavian Lazin - si conducerea Consiliului Judetean - presedintele stefan Szabo, vicepresedintii Paula Mare si Gheorghe Ciocan, respectiv secretarul general Cornelia Bota.
Cind, asa cum se intimpla de regula cind e vorba de pus mina pe niste bani care pot fi cheltuiti dupa bunul plac, pentru ca oricum nu cere nimeni socoteala despre felul in care au fost cheltuiti ( si chiar daca cere, nimeni nu se sinchiseste sa prezinte o situatie cinstita cu platile), mereu se iveste ceva in plus, trecut evident la socoteala, pentru ca Primaria are de unde sa dea.
Senatorul Ion Vasile a fost reales duminica seara lider al organizatiei judetene a PSD Buzau, dupa alegeri extrem de tensionate, din care nu au lipsit atacurile la persoana.
Senatorul PSD, Vasile Ion, tatal ziaristei Marie-Jeanne Ion, rapita in Irak impreuna cu alti doi colegi din presa, a facut ieri un apel de solidaritate.
Presedintele PD, Emil Boc, a negat ieri existenta unor lupte interne in PD intre Adriean Videanu si Vasile Blaga. In acelasi timp, chiar unul dintre cei vizati de barfele politice, Videanu, neaga ca intre el si Blaga ar exista vreun conflict.
In fata amenintarilor Rusiei si Ucrainei, Basarabia si-a proclamat independenta la 24 ianuarie/6 februarie 1918.
Astfel, dupa ce secretarul general al PD, Vasile Blaga, i-a acuzat pe liberali, conservatori si maghiari ca au trecut de partea opozitie, catalogand noua situatie drept o "monstruoasa coalitie", liberalii au reactionat prompt. Senatorul Puiu Hasotti a marturisit pentru "Replica" faptul ca il compatimeste cumva pe Vasile Blaga:
Angajamentul semnat la Securitate de Radu Vasile, fost premier in regimul Constantinescu, a fost descoperit in 1999, inainte de adoptarea Legii Ticu, dupa ce seful statului a cerut verificarea dosarelor a zece membri CSAT, a declarat marti seara fostul sef al SRI Costin Georgescu intr-o emisiune televizata.
Comitetul Executiv al PSD Cluj a luat in discutie posibilitatea demisiei in bloc a acestui for, in semn de protest fata de atacurile conducerii PSD Bucuresti la adresa vicepresedintelui Vasile Dancu si fata de lipsa de atitudine a presedintelui partidului, Mircea Geoana, in acest conflict.
Senatorul Vasile Dancu a fost ales, marti dupa-amiaza, in functia de presedinte al PSD Cluj. ... Dancu a prezentat un proiect de strategie pentru alegerile locale, "Transilvania comunitatilor puternice intr-o Romanie europeana", care ar putea fi preluat si la nivel national.
Senatorul Vasile Dancu a fost ales, marti dupa-amiaza, in functia de presedinte al PSD Cluj. ... Dancu a prezentat un proiect de strategie pentru alegerile locale, "Transilvania comunitatilor puternice intr-o Romanie europeana", care ar putea fi preluat si la nivel national.
Democrat-liberalii au reusit sa obtina majoritatea voturilor atat in lupta pentru Primaria Tecuciului, cat si pentru Consiliul Local.
google-analytics.com