Cautare

5562 de rezultate pentru "liste note examen suplinire iasi 6 august invatamant" (5.69 secunde)
Din pacate, pe langa destui dascali valorosi, scolile patriei sunt inca prea pline de persoane care au ajuns in invatamant fara a avea chemarea necesara nobilei misiuni de a-i ajuta pe copii sa razbeasca in viata.
Astfel, pe lista cu primii 10 clienti rau-platnici ai ANR-ului-publicata pe site-ul institutiei- se numara, la data de 19 august 2008, cand a fost intocmita lista neagra a datornicilor Autoritatii, si societatea Tehnoton Iasi, ce detinea cunoscuta fabrica de aparate de radio, casetofoane si alte produse electronice si electrocasnice din perioada regimului comunist, care a ajuns, in prezent, prin cumpararea ei de catre un grup industrial sa fabrice aragazuri si masini de spalat.
Cei care vad in actul de demnitate nationala de la 23 august 1944 inceputul "comunizarii" Romaniei interpreteaza incorect si abuziv faptele Fostul presedinte Ion Iliescu se declara surprins, intr-o postare pe blogul sau, de "violenta atacului verbal al presedintelui Traian Basescu impotriva Regelui Mihai", el apreciind ca presedintele si-a facut "un obicei penibil" din a-i ataca pe fostii sefi de stat ai Romaniei.
Conducerile PNL si PSD vor vota, in prima jumatate a lunii februarie, alianta dintre cele doua partide, au anuntat luni Crin Antonescu si Victor Ponta, intr-o conferinta de presa sustinuta la Iasi, de Ziua Unirii.
In august 1917 s-a infiintat un alt partid carea vea sa joace un rol important: ... Basarabia a participat cu o delegatie formata din 6 membri.
Rezumatul filmului Filmul este inspirat de relatarile cuprinse in trei pagini ale romanului Kaputt al scriitorului italian Curzio Malaparte, in care acesta vorbeste despre vizita sa la Iasi, la o zi dupa pogromul suferit de populatia evreiasca din oras.
Timpul i-a dat dreptate lui Rus de vreme ce si acum alegerile europarlamentare din 25 mai se vor desfasura dupa aceleasi liste. ... Potrivit acestor liste, BEC a considerat ca nu s-au prezentat la referendum decat 46%.
"Astept insa cu interes sa gasesc conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca noul inspector general, deoarece pana in prezent, in aceasta ordonanta, nici macar titulatura in invatamant nu este o conditie pentru viitorii candidati.
Basescu a avut inainte de ceremonia de investire a noului ministru o scurta intrevedere cu proaspatul detinator al portofoliului Educatiei, acesta din urma asigurandu-l pe presedinte ca va continua procesul de reforma din sistemul de invatamant romanesc.
El a sustinut ca, in forma inaintata Parlamentului, proiectul nu contine rectificarile bugetare stabilite de primul-ministru in urma discutiilor cu reprezentantii sindicatelor din invatamant. ... „Acordul cu sindicatele din invatamant va fi pus in aplicare in momentul in care greva va inceta.
Potrivit inspectorului scolar general al ISJ Dolj, profesor Diana Busoi, "elevilor si profesorilor le-au fost puse la dispozitie de catre unitatea de invatamant gazda toate spatiile necesare. ... ), vor fi transportati la Scoala din Bistret, unitate de invatamant unde procesul educational se desfasoara in conditii optime.
Dupa cinci zile de vacanta petrecute in Turcia, parlamentarii din Comisia pentru invatamant au ajuns la concluzia ca au nevoie de o camera de joaca la Parlament, ca medicii romani sunt mai buni decat cei turci, ca "ciorba turca" nu este cine stie ce si au constatat ca au pus cateva kilograme pe ei din cauza baclavalelor.
Adrian Secrieru, consilier al PNG-CD, este nemultumit de faptul ca, desi este luna septembrie, banii alocati de la Guvern pentru reabilitarea institutiilor de invatamant din Galati s-au cheltuit abia pe jumatate. "Suntem in septembrie 2007, anul cu cel mai mare buget alocat Invatamantului, adica 6% din PIB.
Problema sigurantei in unitatile de invatamant, din punct de vedere al instalatiilor termice, ramane de actualitate, iar sistemul de invatamant romanesc ramane un adevarat pericol pentru elevi.
"Politia Romana informeaza ca incep inscrierile in institutiile de invatamant proprii si subordonate Ministerului Administratiei si Internelor, precum si in institutiile de invatamant ale Ministerului Apararii Nationale si Serviciului Roman de Informatii care pregatesc specialisti pentru nevoile Ministerului Administratiei si Internelor. ... - 6 locuri.
Scolile vor avea 17 ateliere moderne, pentru care s-au accesat 2,6 milioane de euro.
Absolventii care în 60 de zile de la data finalizarii formei de învatamânt urmate nu se înregistreaza la AJOFM ca persoane aflate în cautarea unui loc de munca pierd dreptul de a beneficia de somaj. Conform legislatiei în vigoare, persoanele care în termen de 60 de zile de la absolvirea unei institutii de învatâmânt (inclusiv scoli speciale pentru persoane cu handicap) nu au reusit sa se încadreze în munca potrivit pregatirii profesionale pot beneficia de indemnizatie de somaj.
Ideea fondarii clubului a venit atunci cand scolile au aratat un interes sporit pentru atelierele creative pe care Dremel a inceput sa le organizeze in cadrul institutiilor de invatamant inca din anul 2010.
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o declarative politica intitulata "Mediocritatea sistemului de invatamant", pe care o puteti citi in continuare. ... promovam un sistem de invatamant mediocru. Scaderea performantei din invatamant ar trebui sa dea nastere unor dezbateri privind standardele universale de calitate.
Adaptarea procesului de invatamant la cerintele pietei fortei de munca. ... In actuala forma, procesul de invatamant si formarea profesionala nu sunt adaptate cerintelor actuale necesare integrarii profesionale eficiente a tinerilor, in conditiile ciclurilor economice si cererii din piata fortei de munca.
google-analytics.com