Cautare

3157 de rezultate pentru "lista sedii" (3.35 secunde)
Este vorba de statii de cale ferata, sedii de regionale, cladiri-anexa, mijloace de transport in caz de interventie. In plus, au fost debransate 196 de gari si locuinte de serviciu, iar doua conturi ale regionalelor CFR Infrastructura au fost blocate.
Astfel, vor fi considerate cheltuieli efectuate in scopul realizarii de venituri cheltuielile de transport si de cazare in tara si in strainatate, efectuate pentru salariati si administratori, precum si pentru alte persoane fizice asimilate acestora, stabilite prin norme, cat si cheltuielile pentru functionarea, intretinerea si repararea locuintelor de serviciu situate in localitatea unde se afla sediul social sau unde societatea are sedii secundare, deductibile in limita corespunzatoare suprafetelor construite prevazute de Legea locuintei.
Vor fi deductibile cheltuielile de transport si de cazare in tara si in strainatate, efectuate pentru salariati si administratori, precum si pentru alte persoane fizice asimilate acestora, cheltuielile pentru functionarea, intretinerea si repararea locuintelor de serviciu situate in localitatea unde se afla sediul social sau unde societatea are sedii secundare (deductibile in limita corespunzatoare suprafetelor construite prevazute de Legea locuintei 114/1996), care se majoreaza din punct de vedere fiscal cu 10%.
"Verdele inseamna viata, sinceritate si renastere", a declarat presedintele CEC Bank, Radu Gratian Ghetea.CEC Bank si-a modernizat peste 30 din 1.404 sedii, iar pana in 2010 vrea sa isi renoveze toate unitatile.
Indiferent ca e vorba de locuinte sau sedii de firme, constructiile iau amploare în judet.
Lantul Ramda detine 900 de hoteluri, in Romania avand sedii la Sibiu, patru la Bucuresti, unul la Iasi si altul la Cluj.
"A fost lansat programul de asistenta tehnica prin care sunt acordati bani ADR-urilor pentru construirea, cumpararea sau extinderea de sedii.
Gheorghe, Targoviste, Craiova, Galati, Deva Slobozia, Baia Mare etc. Cele mai multe dintre acestea sunt sedii ale Raiffeissen Bank.
Firma din Valcea a cumparat niste magazii si doua sedii de ferma la Cotofeni si la Simnic", a precizat Pintilie.
Cat despre investitiile mai importante ale Autoritatii Navale, Cristina Calintaru a mentionat ca toate obiectivele incepute in anii anteriori se afla tot in stadiu de executie, nefiind inca finalizate noile sedii ale Capitaniilor Galati, Giurgiu, Midia si Constanta Sud.
In contractul de credit se spune ca dobanda va fi afisata la sediul bancii. Am mers la doua sedii, am intrebat si la ghiseu si nimeni nu-mi raspundea de ce".
Iata cum a fost mosita de Guvern, noua "taxa pe leustean", sau "taxa pe pastarnac", pe care marii imbogatiti ai societatii postdecembriste, taranii cultivator de leustean, vor fi obligati sa o plateasca, dotandu-si luxoasele sedii de birouri de pe laditele si tarabele pietelor din tara, cu case de marcat.
King Sturge, cu sediul in Londra, sarbatoreste 250 de ani de activitate in domeniul imobiliar in 2010 si este in prezent una din primele 10 companii de consultanta din Europa (42 de sedii in 14 tari), avand o retea cuprinzatoare de peste 215 de birouri independente si asociate in 47 de tari, incluzand Europa Continentala, Asia Pacific si America de Nord.
Mii de case, sedii de firme si hale au fost sechestrate Potrivit datelor furnizate de Sorin Marcu, de la inceputul anului si pana in prezent, Directia de Impozite si Taxe din cadrul Primariei Craiova a instituit sechestre pe 327 de imobile apartinand firmelor craiovene (cladiri de birouri, spatii comerciale, hale industriale).
Au fost reabilitate trei obiective de sedii de asezaminte culturale, la Racari (Dambovita), Stei (Bihor) si Somcuta Mare (Maramures), iar alte 21 se afla in executie.
In cazul contribuabililor care au sedii secundare inregistrate fiscal ca platitoare de salarii si venituri asimilate salariilor, platitori de obligatii fiscale sunt contribuabilii respectivi, inclusiv pentru impozitul pe venitul din salarii datorat de salariatii care isi desfasoara activitatea la sediile secundare.
Sumele adunate de la craioveni au ajuns de la inceputul acestei saptamani si la 800.000 de lei pe zi, la sediul din Piata Centrala, in timp ce la celelalte doua sedii incasarile sunt de 70 - 80.000 de lei pe zi.
Sumele adunate de la craioveni au ajuns de la inceputul acestei saptamani si la 800.000 de lei pe zi, la sediul din Piata Centrala, in timp ce la celelalte doua sedii incasarile sunt de 70 - 80.000 de lei pe zi.
• aceasta decizie creeaza multe disfunctionalitati tuturor primariilor care au pe teritoriul lor sedii secundare ale firmelor, deoarece bugetele acestor primarii au fost fundamentate pe venituril care astfel dispar;
"Una peste alta, PP ar putea intra in legalitate deplina abia anul viitor prin toamna, iar fara o decizie definitiva a justitiei, Diaconescu nu prea poate derula anumite activitati precum obtinerea de sedii ori atragerea de sponsorizari oficiale.
google-analytics.com