Cautare

8990 de rezultate pentru "lista rezultate note titularizare constanta" (2.84 secunde)
Banias, propunerea BPJ-ului constituit de Popescu Intre timp, de cealalta parte, duminica, Biroul Permanent Judetean al PD-L Constanta constituit de demisionarul Ion Popescu a decis sa-l propuna pe Mircea Banias pentru functia de presedinte interimar al filialei judetene.
Radu Mazare, liderul PSD Constanta, a declarat joi ca este posibil ca Manuela Mitrea, sotia lui Miron Mitrea, sa candideze pentru un post de deputat in judetul Constanta.
De exemplu, seful Agentiei de Plati si Intervetii pentru Agricultura (APIA) Constanta, Aurel Susman (foto), va sustine miercuri, 13 mai a. ... Susman a fost anuntat deja ca viitor sef al APIA de catre PSD Constanta.
Desi Constanta este un judet cu un trecut destul de bogat, daca este sa calculam dupa cele aproximativ 700 de monumente istorice trecute pe lista Ministerului Culturii si Cultelor, autoritatile sunt suparate ca nu pot sa le valorifice prea mult.
Dupa ce tot anul Inspectoratul de Concurenta Constanta a organizat caravane de informare a autoritatilor locale si a mediilor de afaceri din judetul Constanta cu privire la legile concurentei, acum s-a intors roata, si a venit randul inspectorilor din cadrul Inspectoratului de Concurenta Constanta sa se scoleasca.
Potrivit reprezentantilor Agentiei pentru Plati si Interventii in Agricultura (APIA) Constanta, la nivel local au fost primite sase cereri pentru PNA, din care 5 au indeplinit conditiile de eligibilitate. ... Apicola 97 SRL Constanta, SC Cooperativa Apicola Dumitru Ivan - Cernavoda, si Apicola Calatis Cooperativa Apicola - Mangalia.
Acest nou studiu, realizat la Universitatea Kent din Ohio, a relevat faptul ca utilizarea constanta a telefonului sporea senzatia de stres.
Conversia se poate face fie prin rotunjirea sumelor in lei vechi la ordinul sutelor, in plus pentru valori mai mari de 50 inclusiv, respectiv in minus pentru valori mai mici de 50, urmata de impartirea la 10.000 a sumelor astfel rezultate, fie prin impartirea sumelor in lei vechi la 10.000, urmata de rotunjirea zecimalelor sumelor astfel obtinute la a doua zecimala (banul), prin adaos sau lipsa, astfel:
Conversia se poate face fie prin rotunjirea sumelor in lei vechi la ordinul sutelor, in plus pentru valori mai mari de 50 inclusiv, respectiv in minus pentru valori mai mici de 50, urmata de impartirea la 10.000 a sumelor astfel rezultate, fie prin impartirea sumelor in lei vechi la 10.000, urmata de rotunjirea zecimalelor sumelor astfel obtinute la a doua zecimala (banul), prin adaos sau lipsa, astfel:
REZULTATE BACALAUREAT 2013 Adevaratul bilant de la Bac: ... Profesorul Ştefan Vlaston sustine insa ca este o "crestere artificiala" a ratei de promovare, facand trimitere la cei aproape 45.000 de absolventi de clasa a XII-a de anul acesta care nu apar pe lista celor inscrisi.
"Se voteaza lista", dupa cum a explicat Aurelian Cadestrian, judecator in cadrul Tribunalului Dolj si membru al Biroului Electoral Judetean Dolj.
De asemenea pe lista masinilor cu un grad de siguranta mai mic mai pot fi incluse si modele produse de companii precum Hyunday, Kia sau Suzuki.
Cuprins 1.Intriga 1.1.Capitolele cartii 2.Sursele romanului 3.Teme abordate in cadrul romanului 4.Lista personajelor 5.Adaptari 6.Traduceri in limba romana Intriga Atentie: ... Cativa ani mai tarziu, Emile Zola a gasit aici numeroase note pe care le-a folosit in Germinal.
Recitesc niste note vechi, din iunie ‘90, cu sentimentul ca timpul s-a asternut peste intamplarile de-atunci, fara sa clarifice nimic. Oficiosul guvernului, ziarul "Azi", a publicat o lista de intelectuali indezirabili, in care figuram si eu, sugerandu-ni-se sa ne luam talpasita din tara.
Nu stiam ca interviul era de fapt un chestionar, denumit "chestionarul turnatorului", o lista de intrebari care porneste de la ideea ca esti vinovat oricum, trebuie numai sa marturisesti. ... Cine stie ce note de convorbiri vor fi scris ofiterii care ma anchetau la sediul din Rahova sau acasa.
Astfel ca cele aproximativ 400 de dosare existente la Constanta sunt mult prea multe pentru cei cand 4, cand 12 angajati.
la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
In cursul zilei de luni, 7 februarie a.c., sediul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost gazda unei intalniri prezidate de chestorul Traian Jipa, comandantul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.
La fel ca si alti colegi liberali, senatorul Puiu Hasotti s-a aratat rezervat in a face nominalizari cu privire la schimbarea anumitor persoane aflate la conducerea serviciilor deconcentrate din judetul Constanta.
Ieri, 17 martie a.c., in fata sediului Prefecturii Constanta a avut loc un miting de protest fata de intentia Executivului de modificarea Codului Muncii, modificari care, in opinia Sindicatelor Libere din Romania, transforma angajatul intr-un sclav al angajatorului.
google-analytics.com