Cautare

8990 de rezultate pentru "lista rezultate note titularizare constanta" (3.82 secunde)
Inceput de an bun pentru Grupul Roche in 2014 Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primul trimestru al anului 2014, cu 5%, la o rata de schimb constanta, ajungand la 11.49 miliarde franci elvetieni, datorita cererii crescute pentru medicamentele destinate tratamentului cancerului si bolilor autoimune.
Conducerea PD-L Constanta a stabilit, ieri, persoanele pe care le sustine intr-o eventuala candidatura pentru Parlamentul European. Cei 30 de membri ai Biroului Permanent Judetean al PD-L Constanta l-au desemnat, ca prima optiune, pe Adrian Manole, actualul europarlamentar democrat-liberal constantean.
Deputatul PSD Manuela Mitrea (foto) s-a declarat de partea lui Radu Mazare in conflictul creat de Mircea Geoana, care a reprosat organizatiei Constanta scorul prea mic obtinut la alegerile europarlamentare. ... Nu am avut un scor mic in Constanta, dimpotriva chiar, unul foarte bun tinand cont de miza alegerilor.
Ion Raut, purtatorul de cuvant al PNL Gorj, a mentionat ca s-a incercat cooptarea in noua structura de conducere a unor membri de partid care au avut rezultate la alegerile europarlamentare.
Stiu ca in perioada cand domnul Traian Basescu era doar primar general al Capitalei, Sebastian Lazaroiu ii furniza nu numai rezultate ale unor sondaje, ci si solutii pentru ca strategia adoptata de bataiosul om politic sa dea rezultate mai bune. ... Sa umble la rezultate.
Daca dupa comunicarea primelor rezultate surpriza era la sectorul 1, unde pesedistul Dan Tudorache era depasit de Clotilde Armand de la USB, situatia s-a schimbat aceasta fiind devansata potrivit ultimelor date partiale ale BEC la alegerile locale 2016.
Rezultate barna: ... 44.699 Rezultate paralele: ... 41.833 - Dupa trei rotatii, Romania se afla pe locul trei in clasamentul general, dupa SUA si Rusia, dar inaintea Chinei Rezultate sarituri: ... 45.733 - al treilea punctaj din concurs la acest aparat, dupa SUA si Rusia Rezultate sol:
Sa nu credeti ca nu cer si studiile timp, insa pentru pacientii critici se fac incercari disperate, din care unele dau rezultate.
Mai toate concursurile de angajari despre care am scris in ultima vreme se aseamana la rezultate. La politisti doar unul a trecut, cei de la Politia de frontiera se asteapta la aceleasi rezultate, titularizarile de la profesori au avut tot rezultate dezastruoase, concursurile de magistrati la fel.
Perioada urmatoare va limpezi apele in ceea ce priveste alegerea democratilor pentru Primaria municipiului Constanta. ... Pe lista cu cei 4-5 potentiali democrati care s-ar putea inscrie in alegerile pentru primarie si care este prezentata constantenilor, retin capul de afis doua nume importante.
Senatorul Dorel Constantin Onaca si decanul Baroului de Avocati, Ion Popescu, vor fi capii de lista ai PD-L la alegerile pentru Consiliul Judetean Constanta.
Sustine ca nu mai face politica, insa in continuare ocupa un post de consilier de pe lista PD-L Constanta, desi organizatia judetena a acestui partid se chinuie, de mai multe luni de zile, sa-l puna "pe liber" din Moisoiu spune, pe de alta parte, ca el nu recunoaste decizia PD-L Constanta de a-l exclude din partid, drept urmare nu pleaca asa usor din CLM.
Peste 70 de firme constantene au ajuns pe lista neagra a Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), care are de recuperat din diferite creante fiscale si comerciale peste 100 de miliarde de lei.
In cursul zilei de ieri, 7 februarie a.c., la sediul Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC) Constanta a avut loc o noua sedinta de consiliere la care au luat parte agentii economici ce au ca principala activitate comercializarea de automobile, dar si asigurarea de service.
Inspectorul sef al ISJ Constanta, Petrica Miu, sustine ca nota primita, miercuri, din partea Ministerului Educatiei, prin care inspectoratele scolare sunt solicitate sa ia masuri pentru incadrarea in limitele cheltuielilor cu personalul, nu este o noutate. "De 20 de ani, Ministerul Educatiei trimite astfel de note catre inspectorate.
Cluj, Constanta, Iasi si Timisoara - fiecare reprezentand cate o regiune de dezvoltare.
Noul prefect al judetului nostru este, prin ordonanta Guvernului Tariceanu, liberalul Danut Culetu, pana deunazi reprezentant al Aliantei in Consiliul Judetean Constanta. De asemenea, Danut Culetu este directorul ING Bank Constanta, de unde acesta va trebui sa demisioneze, in conditiile noii functii.
O socoteala mai veche din Consiliul Judetean Constanta, de exemplu, vreo cativa directori de la institutii descentralizate, primari...
Candidatul Partidului Democrat pentru Primaria Constanta se lasa cu greu aflat - cel putin oficial nu se spune nimic decat ca "se efectueaza sondaje de opinie pentru stabilirea celor mai bine cotati membri", dupa cum declara, de data recenta, presedintele executiv al Organizatiei Municipale, Danut Moisoiu.
Ministrul Internelor si Reformei Administrative, Cristian David, considera ca principalul vinovat pentru exacerbarea violentei in Constanta trebuie cautat in administratia publica locala.
google-analytics.com