Cautare

4845 de rezultate pentru "lista scoli postliceale sanitare acreditate iasi" (3.55 secunde)
Klaus Iohannis si Victor Ponta, impreuna la Iasi, de Mica Unire Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta participa impreuna astazi la manifestarile organizate la Iasi de Ziua Unirii. ... Au urmat coroane si din partea Parlamentului Romaniei, Guvernului, Ministerului Apararii, Consulatului Republicii Moldova la Iasi, CJ Iasi.
Alocutiunea senatorului Serban Nicolae, liderul grupului parlamentar PSD din Senat, consacrata aniversarii Centenarului Iasi - Capitala Regatului Romaniei 1916-1918 si Oras al Marii Uniri si implinirii a 100 de ani de la adoptarea legilor reformatoare ale statului roman, Legea agrara si Legea electorala, de catre Adunarea Deputatilor si Senat, reunite la Iasi - extras din stenograma sedintei comune festive a Camerei Deputatilor si Senatului din ziua de 26 aprilie 2017 - Distinsa asistenta, doamnelor si domnilor, - Ostasi, voua, fiilor de tarani care ati aparat cu bratul si cu pieptul vostru pamantul unde v-ati nascut, unde ati crescut, va spun eu, regele vostru, ca, pe langa rasplata cea mare a izbanzii care va asigura fiecaruia recunostinta neamului intreg, ati castigat totodata si dreptul de a stapani, intr-o masura mai larga, pamantul pentru care v-ati luptat.
Coca-Cola HBC va transfera liniile de productie ale fabricii din Iasi in Republica Moldova si productia din Floreni, judetul Suceava, la unitatea invecinata, din Poiana Negri, a anuntat, joi, compania.
Vedeta a fost la un pas sa rateze cursa de Iasi, acolo unde era asteptata la un eveniment! ... De asta s-au convins si organizatorii unui eveniment de la Iasi.
Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta si Botosani. ... La concurs au participat aproximativ 285.000 elevi, clasele 0-VIII, de la 657 de scoli care au primit planse in cele 16 orase:
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit primeste cereri de finantare pentru proiecte SAPARD vizand investitii in silvicultura si achizitionarea de echipamente pentru laboratoare sanitar-veterinare, desi aceste programe nu au fost inca acreditate de UE, anunta un comunicat al agentiei.
Noul Cod Fiscal nu mai contine sintagma "activitati cu scop caritabil" si introduce in schimb formularea "furnizarea in nume propriu sau in parteneriat de servicii sociale, acreditate in conditiile legii".
Formularul 224 se refera la "Declaratie privind veniturile sub forma de salarii din strainatate obtinute de catre persoanele fizice care desfasoara activitatea in Romania si de catre persoanele fizice romane angajate ale misiunilor diplomatice si posturilor consulare acreditate in Romania", de catre persoanele fizice care isi desfasoara activitatea in Romania si obtin venituri sub forma de salarii din strainatate, precum si de catre persoanele fizice romane angajate ale misiunilor diplomatice si ale posturilor consulare acreditate in Romania.
- Asociatia Romana a Bancilor Acreditate de Celule Stem la aniversarea unui an de la infiintare saluta o premiera medicala absoluta pentru Romania:
1/2011, studentii inmatriculati la forma de invatamant cu frecventa - licenta, master, doctorat - in institutiile de invatamant superior acreditate, indiferent de varsta, beneficiaza de gratuitate la transportul feroviar intern, se precizeaza in actul normativ mentionat.
Astfel, pe lista cu primii 10 clienti rau-platnici ai ANR-ului-publicata pe site-ul institutiei- se numara, la data de 19 august 2008, cand a fost intocmita lista neagra a datornicilor Autoritatii, si societatea Tehnoton Iasi, ce detinea cunoscuta fabrica de aparate de radio, casetofoane si alte produse electronice si electrocasnice din perioada regimului comunist, care a ajuns, in prezent, prin cumpararea ei de catre un grup industrial sa fabrice aragazuri si masini de spalat.
, lista de propuneri pentru serviciile deconcentrate, venirea sefului circumscriptiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Fetesti, medicul Geronimo Branescu (foto), la carma Directiei Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Constanta, reprezinta doar o formalitate.
Acestea trebuie sa solicite compartimentului privind siguranta alimentelor al directiilor sanitare veterinare si pentru siguranta alimentara inscrierea in lista cuprinzand organizatiile si operatorii inregistrati pentru efectuarea unor astfel de operatiuni. ... Si acestia trebuie inregistrati in aplicatia "Trafic", fiind validati de catre directiile sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor.
Intre 17 ianuarie si 7 mai 1874, Eminescu poarta o corespondenta consistenta cu Titu Maiorescu, care ii sugera poetului sa-si obtina doctoratul in filosofie, pentru a fi numit profesor la Universitatea din Iasi, insa Eminescu abandoneaza acest demers, se intoarce in tara si este numit director al Bibliotecii Centrale din Iasi.
Redam mai jos lista cu toti deputatii si senatorii care se afla, din 11 mai, in campanie electorala:
La aceasta editie, au participat peste 310.000 de elevi, din clasele 0-8, de la 682 de scoli care au primit planse, din cele 19 orase in care Carrefour isi desfasoara activitatea:
Raluca Brodner) In Romania sunt 16.403 biserici ortodoxe si 19.540 de scoli, conform statisticilor oficiale.
Cutremurator Doina Filipescu locuieste in Iasi de peste 17 ani. ... Alerta de trafic intens in Iasi. ... Da, sunt din Iasi. ... S-a mii, tat diparti.Tat dus cu treabi, au si ii copchii la scoli. ... Alerta de trafic intens in zona Mitropoliei Iasi.
In acest moment mai avem de platit 12 miliarde lei pentru materiale sanitare si 67 miliarde pentru medicamente.
- In anul 1951, pe structura fostului Spital judetean se infiinteaza Spitalul unificat Calarasi, in a carui subordine se aflau urmatoarele unitati sanitare: ... -pe 27 martie 2002, aflandu-se la Calarasi, intr-o analiza a situatiei sanitare din judet, dr.
google-analytics.com