Cautare

1414 de rezultate pentru "liga iv valcea" (3.36 secunde)
Vocea Valcii din 28.10.2010 informeaza ca senatorul de Valcea, Laurentiu Coca (foto), acuza guvernantii de distribuirea fondurilor pe criterii politice. ... Primarul localitatii din judetul Valcea a cerut finantare pentru modernizarea unui drum agricol extrem de important pentru zona respectiva.
In luna noiembrie 2011 comparativ cu luna noiembrie 2010, productia industriala obtinuta in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia a inregistrat cresteri la nivelul judetelor Olt (+11,4%), Gorj (+4,3%) si scaderi in Dolj (-41,6%), Mehedinti (-28,8%) si Valcea (-20,1%), potrivit datelor Directiei Regionale de Statistica Dolj.
Grupul Carrefour deschide al doilea supermarket al sau din orasul Ramnicu Valcea si al 79-lea din tara, joi, 13 martie, ora 8:00: ... 127, Ramnicu Valcea, judetul Valcea 2.
Ramnicu Valcea; ... Ramnicu Valcea; ... Ramnicu Valcea si Cristian Voicu (500 m, Copii 2) - Colegiul National "Mircea cel Batran" Ramnicu Valcea.
Traficul rutier pe DN 7 Ramnicu Valcea - Sibiu se desfasoara, la aceasta ora, pe un sigur sens, alternativ, dupa ce o parte din sticlele cu bere transportate de un tir au cazut pe sosea, la fata locului deplasandu-se lucratorii Detasamentului de Interventie Rapida pentru a impiedica furtul marfii.
Formatia Prometeu Craiova va disputa astazi, de la ora 18.00, in deplasare, un joc foarte important, adversara fiindu-i FC Oltchim Ramnicu Valcea, partida contand pentru etapa a 28-a din Liga a III-a, seria 4.
Roxana, care are 32 de ani, este in culmea fericirii ca va deveni mama, dar in echipa pregatita de Bogdan Burcea si Grigore Albici se va resimti absenta jucatoarei venite in iarna de la campioana Oltchim Ramnicu Valcea.
Asa cum anuntase imediat dupa ce a aflat ca va fi imprumutata de Oltchim Ramnicu Valcea, handbalista Melinda Geiger a ales sa joace pana in vara la o echipa din strainatate.
Jucatoarele de la Otchim Ramnicu Valcea au intrat in febra meciului de duminica, de pe teren propriu, cu echipa franceza Metz, din cadrul etapei a doua a grupelor principale din Liga Campionilor.
Liga secunda programeaza astazi, de la ora 17.00, etapa a 23-a, intermediara, care se anunta extrem de dificila pentru formatiile oltene. ... ALRO, FC Olt si CSM Valcea au deplasari dificile Celelalte trei formatii oltene isi disputa meciurile rundei pe teren strain.
Campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea, continua campania de intarire a lotului in vederea sezonului viitor prin transferul portarului iberic Silvia Navarro (foto).
Reclamatiile lui Liga si-au atins scopul In pofida dorintei evidente de mentinere a unei relatii cat de cat armonioase pe palierul actualei coalitii de guvernare - dorinta manifestata de toti liderii celor patru partide aflate la putere si, cu exceptia „solutiei imorale PC”, inclusiv de presedintele Basescu - in tara sunt mentinute unele „focare de infectie” pasibile sa inflameze pacea coalitiei.
Pe scurt, in 2001, la initiativa unui grup de primari liberali de municipii, a fost reafirmata dorinta infiintarii unei structuri reprezentative a alesilor locali ai PNL din Romania, denumita Liga Alesilor Locali. ... Liga are si o structura ale carei organisme de conducere sunt:
Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) a sarbatorit totodata si 6 ani de activitate. ... Vreau sa felicit Liga Studentilor Romani din Strainatate nu doar pentru organizarea acestui eveniment, ci pentru intreaga activitate.
Liga Alesilor Locali ai PSD a reunit, sambata, la Bucuresti, participanti din toata tara, fiind dezbatute, cu aceasta ocazie, ultimele evenimente politice din Romania.
Pe punctul de a fi exclusa din Liga 1, in doua randuri, in primavara, Pandurii Targu Jiu s-a autodepasit in partea a doua a anului, cand a practicat cel mai bun fotbal al campionatului In plina criza economica, clubul Pandurii Targu Jiu s-a luptat din greu pentru a supravietui, pe teren, dar mai abitir pe la comisii, cu partenerii hrapareti, Dinamo si International Curtea de Arges.
Daca reusim sa realizam promovarea, un lucru dificil, sunt convins ca se gasesc resursele pentru sustinerea echipei in Liga I", a spus Daniel Mogosanu.
"E si el in cautare de echipa si mi se pare normal sa se duca la o echipa de Liga I sau Liga a II-a, dar nu este exclus sa-l convingem sa ramana la noi.
Pandurii - FK Zeta (Muntenegru, Liga 1 ) - 8 februarie, ora 14.00: Pandurii - Novi Pazar (Serbia, Liga 1) - 11 februarie, ora 13.00: Pandurii - Shkendija 79 (Macedonia, Liga 1) - 14 februarie, ora 15.00: Pandurii - FK Rad Belgrad (Serbia, Liga 1)
pentru prima liga. Lazar a inceput sezonul titular, dar nu a rezistat decat trei etape in poarta, in timp ce Horvat nu a debutat inca in Liga 1.
google-analytics.com