Cautare

125 de rezultate pentru "life" (2.65 secunde)
all-about-life.ucoz.ro Dragostea este un sentiment complex, manifestat prin afectiune puternica. Definirea sa este un demers dificil, cauzat de complexitatea manifestarii sale, dar si de diversitatea legaturilor afective cuprinse de acest termen.
xxx O alta poveste este cea a Lisei Tenney, de 40 de ani, din Idaho, Statele Unite ale Americii, de profesie antrenor de viata (life coach), specializata in a ajuta pe cei ce au nevoie in a-si identifica si atinge scopurile personale.
Multumita progresului tehnologic, in curand realitatea virtuala, simulata pe calculator, de pilda in interiorul unor jocuri sau in ceea ce numim deja second life, nu o vom mai putea deosebi de lumea reala.
International Life Sciences Institute, creata de Coca-cola, supravegheaza conferintele despre sanatate si obezitate. In China. Dragut STOP De sezon: numarul deceselor cauzate de gripa a ajuns la sapte.
stimularea antreprenoriatului in segmentului de educatie non-formala pentru a implementa conceptul de life-long education; acordarea de stimulente fiscale acordate companiilor care angajeaza tineri someri (programe Welfare to Work).
Life Cristoiu ii da la temelie lui Iohannis: E de o nerozie legendara. Votul romanilor, rezultatul unui Referendum de suspendare Jurnalistul Ion Cristoiu taxeaza dur in Gandul de vineri derapajele tot mai evidente ale lui Klaus Iohannis.
Cu toate acestea, cercetatorii de NIWL (National Institute for Working Life - n.r.) au precizat ca au studiat efectele utilizarii telefoanelor mobile pe 905 persoane, cu varste cuprinse intre 20 si 80 de ani, care au fost diagnosticate cu tumori maligne la creier, descoperind o legatura intre acestea.
La acestea s-ar adauga facilitati oferite de firma cum ar fi asistenta pentru noii angajati, bonusuri pentru transport, plata convorbirilor telefonice, precum si beneficii de life-style (consultanta legala, automate cu mancare in sediu etc.).
Cu avertismente au fost sanctionate si alte cinci societati dintre cele din categoria B, printre cele mai cunoscute fiind AVIVA Asigurari de viata, OMNIASIG sau AIG Life, toate avand si capital strain.
In mai putin de o luna, cele patru societati autorizate sa administreze fondul de pensii private Allianz ¥iriac, ING, Aviva, BCR, Omniasig Life, OTP Garancia Asigurari, trebuie sa contracteze peste 100.000 de agenti.
Destine Broker de Pensii Private, Aliat Broker de Pensii Private, Carpatica Life Broker de Pensii Private si Intercam Broker de Pensii Private au fost autorizate ca broker de pensii private pentru desfasurarea activitatii de marketing al fondului de pensii administrat privat.
  Cele mai cunoscute afaceri de tip MLM Printre cele mai de succes afaceri de tip MLM se numara Amway, Avon Cosmetics, California Fitness, Forever Living Products, Hemel Cosmetics, Herba Life, LifeCare, Metabond, Oriflame Cosmetics, Zepter.
Alta „englezeala“ la ING Bank este partea de „Life Insurance“. Pentru necunoscatori, acest lucru înseamna asigurari de viata si tot mai multe banci s-au acreditat la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor pentru astfel de servicii.
Locul secund este ocupat de AIG Life cu prime brute subscrise de aproape 140 milioane lei si o cota de piata de 16,47%, in timp ce locul trei este detinut de BCR Asigurari de Viata cu prime brute subscrise de peste 63,2 milioane lei si o cota de piata de 7,44%.Topul primelor 10 societati in functie de primele brute subscrise cumulat din asigurari generale si de viata este dominat de Allianz Tiriac, a carei cota de piata a ajuns la 15,8%.
„Indicatorii de solvabilitate si lichiditate ai celor doua societati românesti de asigurare care au ca actionari semnificativi companii din cadrul grupului american AIG - respectiv AIG Life Asigurari România SA si Societatea de Asigurari AIG România SA - respecta cerintele prevazute de reglementarile prudentiale în vigoare, conform situatiilor tehnico-financiare semestriale transmise CSA pentru 30.06.2008“, se arata în comunicat al CSA.
La mica distanta se afla Uniqa Asigurari (fosta Unita), ai carei actionari austrieci i-au majorat capitalul social cu 41,7 milioane euro, in vreme ce KD Life si-a marit capitalul cu circa 14,7 milioane euro, in trei randuri in prima jumatate a acestui an.
Acest contract, denumit Life Extension Program (LEP), va permite Royal Air Force sa mentina in exploatare elicopterele inca zece ani.
Antena 3 a luat-o de la ProTv ca sa deprofesionalizeze un excelent reporter de politica externa si sa-l transforme in coordonator de emisiuni tip life.
Agentia Judeteana pentru Protectia Mediului Gorj a obtinut o finantare in valoare de patru milioane de euro prin programul "Life Natura".
Au fost de prezente numeroase figuri cunoscute ale high-life-ului bucurestean: Gabriel Cotabita, Oana Lis, Oana Roman, Natalia Mateut, Roxana Iliescu, Andreea Tonciu, Mara Banica, Mariana Rosca, Andreea Patrascu, Andreea Buzdugan, care s-au declarat incantate ca brandul Calzedonia a ajuns in sfarsit si in Romania.
google-analytics.com