Cautare

4748 de rezultate pentru "licenta spiru haret rezultate 2010" (2.86 secunde)
Gusa nu are nici 0,0% din OTV GMG Media Box, companie detinuta de PSV Company, a preluat controlul asupra a 19,9% din compania care opereaza postul OTV, Ocram Televiziune, in 2010, dar "tranzactia dintre ceea ce reprezenta grupul PSV si OTV a avut loc initial in 2007", a spus miercuri, pentru HotNews.ro, Cozmin Gusa.
IPJ Dolj a tinut pana in august 2010, cand Nicolescu si-a pierdut scaunul de comandant in urma rezultatelor dezastruoase descoperite dupa o verificare a Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor. ... II/3610 din 13.08.2010 al MAI.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
58/2010 (modificata prin OUG nr. 82/2010) care reglementeaza modul in care trebuie sa depuna declaratii si sa achite contributiile la asigurarile sociale (la pensii) si la somaj persoanele care au contracte de drepturi de autor sau alte contracte si conventii civile. ... 58/2010, modificata prin OUG nr.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Premierul Victor Ponta si presedintele Senatului, Crin Antonescu, vor sustine o conferinta de presa, vineri seara, la sala "Spiru Haret" din Palatul Parlamentului, dupa anuntarea rezultatului votului din plenul Legislativului.
Imediat dupa Revolutie am revenit in invatamant, la Liceul Spiru Haret din Tulcea. Trebuie sa va spun ca sunt foarte legat de acest oras pentru ca aici mi-am petrecut o buna parte din viata - copilaria, adolescenta si tineretea.
Pe vremea lui Spiru Haret, ca sa obtii titlul de profesor, treceai prin examene foarte dure, trebuia sa inveti pedagogie, iar la final numirea era semnata de Rege.
Letitia Dobranici este medic primar psihiatru in cadrul spitalului CF2 din Bucuresti si lector universitar la Facultatea de Psihologie-Sociologie a Universitatii Spiru Haret.
Pe de alta parte, conducerea Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI) si Federatiei Sindicale "Spiru Haret" au declarat ca nu vor inainta liste cu numele persoanelor din invatamant suspectate ca ar fi colaborat cu Securitatea, pe motiv ca ceea ce se intampla acum este "o campanie exagerata, o intoxicare voita a populatiei".
Reprezentanti ai Federatiei Sindicatelor din Invatamant "Spiru Haret" au fost prezenti la Parlament, unde au distribuit 270 de scrisori nominalizate pentru deputatii si senatorii Puterii, in care le-au solicitat acestora sa nu voteze bugetul invatamantului propus de Guvern.
Gheorghe Isvoranu, presedintele Federatiei "Spiru Haret", a declarat ca aceasta decizie este un prim pas, dar nu este singurul punct care trebuie rezolvat pentru imbunatatirea educatiei romanesti.
Directoarea economica din cadrul Primariei Eforie, studenta de mana cu primarul Un alt tinerel (si nu prea) studios pe bancile facultatilor este si primarul din orasul Eforie, Ovidiu Brailoiu. Acesta s-a inscris la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii "Spiru Haret".
Cum la sarbatorirea acestui eveniment de o importanta deosebita in consolidarea statului national roman se adauga si faptul ca anul 2008 a fost desemnat Anul International al Multilingvismului si Anul International pentru Dialog Multicultural, Prefecturile Constanta si Tulcea si-au unit fortele - alaturi de alte institutii reprezentative, precum Consiliile Judetene si institutiile din subordine, universitatile "Ovidius", "Andrei Saguna", "Spiru Haret" si "Dimitrie Cantemir", etc.
Spiru Haret, str. M.Kogalniceanu, str. I.G. Duca etc.). In prima faza a graficului de reabilitare a tramei stradale a fost inclusa si strada 23 August din Eforie Sud, zona unde s-au si finalizat, ieri, lucrarile de asfaltare.
La randul ei, Federatia "Spiru Haret" solicita presedintelui Senatului, Ilie Sarbu, printr-o scrisoare deschisa, introducerea pe ordinea de zi, in regim de urgenta, respingerea Ordonantei de Urgenta prin care se amana majorarea cu 50 la suta a salariilor cadrelor didactice de la 1 octombrie 2008 Sindicalistii apreciaza ca votarea respingerii OUG 136/2008 privind amanarea legii de majorare cu 50 la suta a salariilor profesorior, este unica solutie viabila pentru ca personalul didactic sa beneficieze de cresterea salariala votata de Parlamentul Romaniei, se arata in scrisoarea trimisa, luni, presedintelui Senatului.
Alina Elena Tanasescu este avocata, lector la Universitatea "Spiru Haret" din Craiova, membru marcant al PSD si consilier judetean din partea acestui partid.
O asemenea decizie era de asteptat, nu doar pentru ca are varsta de pensionare, ci si pentru ca Bica se afla la conducerea filialei craiovene a Universitatii "Spiru Haret" Bucuresti, activitatea universitara ocupandu-i o buna parte din timp.
google-analytics.com