Cautare

148 de rezultate pentru "lavinia" (3.54 secunde)
Spre exemplu, un com-pleu pentru copii in culorile echipei din Ghencea costa in jur de 35-40 RON, in timp ce un tricou pentru adulti ajunge la 40 RON", ne-a declarat Lavinia Bar-neata, proprietara unui magazin care comercializeaza astfel de produse.
Evenimentul debuteaza cu un concert Lavinia Raducanu si Taraful Rromak, in seara zilei de 18 August. ... Concert Lavinia Raducanu & Taraful Rromak, prezentare trailere filme si spot Cinema in aer liber 1.
Lavinia Stefan Muzica si text: Lavinia Stefan Aranjament muzical: Cristian Faur / Gabriel Baruta Pian: Gabriel Baruta Chitara: Mihai Munteanu Regie si montaj:
De cand a murit Lavinia Steer, tatal micutului se chinuie sa obtina drepturile sale parintesti. ... Imediat dupa moartea surorii sale, Lavinia, Olivia Steer si-a luat mama si nepotelul de la Oradea si i-a mutat in Bucuresti, pentru a putea sa aiba grija de ei.
Lavinia Besnea - director executiv al Asociatiei de sprijin a copiilor handicapati fizic Romania - Filiala Arges participa pana pe 15 decembrie inclusiv la targul de cadouri pentru copiii cu dizabilitati organizat la Parlamentul Romaniei.
Totodata, Gusa a pus-o pe tinara deputata Lavinia sandru (reprezentanta noii generatii de politicieni PD, promovata de Traian Basescu din prezentatoare la Circul de Stat in circul de la Parlament, dupa ce a obtinut 300 de voturi in circa Mures) sa initieze o scrisoare de sprijin din partea tineretului democrat sa-l sustina la o televiziune cu rating (OTV).
Lucru intarit de un alt rebel democrat, Lavinia Sandru, care vorbeste despre un troc de-a dreptul stupefiant intre lideri ai fostului partid de guvernamant si acelasi Boc, secundat de Adriean Videanu, pentru ca acesta din urma sa castige Primaria Capitalei.
Nu in ultimul rand, intre cei care au multe motive de bucurie se numara si o Lavinia ßandru, cea care se mandreste cu faptul ca a demascat-o pe Mona Musca. ... Pentru acestia, triumfatoarea Lavinia va fi solul care aduce vestea proasta.
Prezent si el acolo, Ponta a spus ca nu a putut asista la modul in care Lavinia Sandru primeste cele mai abjecte epitete fara a face ceva, cu tot riscul de a intra si el in vizorul aparatului calomniat al PRM.
Lavinia Boboc, 32 ani, casnica, Constanta: "No comment! Cam asta e tot ce pot spune despre situatia actuala a plajelor.
Acesta a mai spus ca n-o sa fie un presedinte comod pentru ca vrea sa-i determine pe membrii formatiunii sa-si creasca nivelul de expertiza profesionala. Lavinia Sandru a fost realeasa si ea vicepresedinte.
Printre semnatari, Lavinia Sandru, Roberta Anastase, Mircea Hava, Darius Valcov, George Scripcaru si altii.
Este vorba de o asa-numita scrisoare deschisa - semnata de 12 deputati PD (cap de lista fiind tanara Lavinia Sandru), 3 primari si 2 lideri locali democrati - prin care i se cerea lui Gusa sa participe la cursa pentru presedintia PD (initiativa despre care Gusa a declarat ca habar nu a avut pana ieri).
In semn de solidaritate sau poate datorita faptului ca imbratiseaza cu adevarat doctrina partidului pastorit de Cozmin Gusa, Lavinia Sandru si Aurelian Pavelescu au tinut mortis sa fie primii inscrisi pe lista partidului, chiar din ziua in care PIN-ul a fost infiintat, facandu-i in acest fel inaugurarea.
Partidul Initiativa Nationala (PIN) mai are, deocamdata, ca vicepresedinte pe Aurelian Pavelescu, ca secretar general pe Sergiu Constantinescu, iar ca purtator de cuvant pe Lavinia Sandru.
Fostii deputati democrati Lavinia Sandru, Aurelian Pavelescu si Cozmin Gusa, membri ai Partidului Initiativa Nationala, au depus ieri la Camera Deputatilor o varianta proprie a Legii lustratiei, care le interzice persoanelor care au facut parte din nomenclatura comunista sa poata avea acces, timp de zece ani, la demnitati si la functii publice.
Dati afara din PD in urma cu ceva timp, deputatii independenti membri ai Partidului Initiativa Nationala, Lavinia Sandru, Aurelian Pavelescu si Cozmin Gusa, o iau inaintea democratilor si a liberalilor, care intarzie sa-si duca la indeplinire promisiunile electorale facute inclusiv de presedintele Basescu privind crearea cadrului legal pentru sanctionarea coruptiei.
Deputatii independenti, membri ai Partidului Initiativa Nationala, Lavinia Sandru, Aurelian Pavelescu si Cozmin Gusa, recidiveaza cu noi reglementari legate de Legea lustratiei.
Cei trei semnatari - Cosmin Gusa, Lavinia Sandru si Aurelian Pavelescu - cer Guvernului sa faca publica „strategia politica interna privind exploatarea rezervei nationale de petrol si gaze naturale“, in contextul exploziei preturilor acestora, si revizuirea legislatiei in domeniu.
Referitor la zvonul care circula de cateva zile prin presa si care face referire la stradaniile Partidului Democrat de a o „recuceri“ pe Lavinia Sandru, liderul PIN a declarat pentru „Replica” de Constanta ca nu poate decat sa le doreasca succes celor de la PD.
google-analytics.com