Cautare

484 de rezultate pentru "laurentiu" (3.55 secunde)
Mai trebuie mentionat faptul ca aici isi vor desfasura activitatea si cei doi parlamentari ai PD Constanta, deputatii Laurentiu Mironescu si Stelian Dutu.
Laurentiu Tanase, membru al Colegiului CNSAS, a declarat ca sedinta de ieri a Colegiului s-a desfasurat fara cvorum, astfel ca nu au fost voturi in niciunul din cazurile programate, ci s-au dezbatut doar chestiuni procedurale.
Fotoliul de sef al acestui departament era ocupat de un director interimar, Laurentiu Teodorescu. Nici Directia Juridica a primariei nu o duce prea bine.
Alaturi de Maria Petre au fost prezenti deputatul Laurentiu Mironescu, senatorul Dorel Onaca, primarul Tudorel Calapod, Mihai Petre, Senol Zevri, iar in sala a mai putut fi remarcata Doinita Basescu.
Surse apropiate CNSAS au declarat ca Csendes a castigat alegerile in fata lui Laurentiu Tanase (PSD), care si el isi dorea aceasta functie.
Potrivit liderului liberal, are intalniri saptamanale cu Danut Moisoiu sau Laurentiu Mironescu, avand astfel prilejul sa constate un amanunt interesant pentru el.
Situatia tensionata creata la nivelul Aliantei din cauza biletelului primului ministru Tariceanu l-a dezamagit pe presedintele organizatiei municipale a Partidului Democrat, deputatul Laurentiu Mironescu.
Un grup de medici din cadrul Spitalului Orasenesc Rovinari l-au reclamat pe managerul unitatii, doctorul Laurentiu Cosmulescu, la presedintele Romaniei.
Desi s-a tinut in general departe de valtorile politicii mari de la "centru", deputatul constantean Laurentiu Mironescu nu i-a mai putut tolera pe cei care, zice el, si-au facut notorietate doar prin atacurile indreptate impotriva presedintelui Traian Basescu.
Vestea de la centru - referitoare la lista pentru Parlamentul European - a fost primita bine si de catre democratii din teritoriu, presedintele Organizatiei Municipale a PD constanta, deputatul Laurentiu Mironescu declarand:
deputatul Laurentiu Mironescu si directorul Administratiei Portuare, Mircea Banias. Din aceasta saptamana insa, lista de "posibile" arme in lupta, din 2008, cu Radu Mazare pentru fotoliul de primar s-a marit cu inca un nume:
Deputatul democrat Laurentiu Mironescu a anuntat ieri ca va depune in perioada urmatoare o interpelare parlamentara, adresata Ministerului Administratiei si Internelor, referitor la traseul urmat de firma Crescent dupa 1989.
Dupa ce democratii Laurentiu Mironescu si Mircea Banias au anuntat ca se arunca in cursa de potentiali contracandidati ai actualului primar Radu Mazare, lista de "posibili" ai PD-ului s-a inmultit cu inca un nume:
Deputatul Laurentiu Mironescu, presedintele organizatiei municipale Constanta a PD, a declarat ieri ca se simte "foarte dezamagit" de declaratiile senatorului liberal Puiu Hasotti la adresa presedintelui Traian Basescu.
Nu mai departe de ieri, cand la sediul Organizatiei Municipale a PD Constanta era o "fierbere" evidenta - sedinta de Birou Permanent Local - Valentin Zeicu si-a facut aparitia, agitat, pentru a-i prezenta presedintelui Laurentiu Mironescu o prima "transa" de semnaturi.
Laurentiu Mironescu, Mircea Banias, Romulus Minca si Mihai Petre. Aceasta este chiar ordinea in care cei patru si-au exprimat, public, dorinta de a candida.
Deputatul Laurentiu Mironescu, presedinte al organizatiei municipale Constanta a Partidului Democrat, a declarat ieri ca tot circul intretinut zilele acestea de partide pe tema votului uninominal nu este altceva decat o "aplicatie pur electorala", fara nici un suport real.
Habar nu au de cata sustinere se bucura presedintele in randul oamenilor simpli, nu am vazut niciodata asa ceva", ne-a declarat si deputatul PD Laurentiu Mironescu, in legatura cu scandalul declansat zilele acestea.
Cel putin la suprafata, atata timp cat, mai multe zile din cursul saptamanii deputatul PD Laurentiu Mironescu se afla la Parlament, pe de alta parte Mircea Banias, directorul CN APMC, nu se afla in tara, iar junul Mihai Petre oricum nu-si acorda nici el prea multe sanse.
Problema cadourilor a fost reclamata presedintelui circumscriptiei electorale, judecatorul Laurentiu Anghel, inca de sambata seara. Nu toata lumea a fost insa multumita de felul in care s-au desfasurat lucrurile la alegeri.
google-analytics.com