Cautare

484 de rezultate pentru "laurentiu" (3.26 secunde)
000, pe care speram sa il depasim", a spus Maria Stavrositu, care a mai precizat, cu aceeasi ocazie, ca Biroul Permanent Local al PD-L Constanta s-a completat cu Laurentiu Mironescu.
Faptul ca a facut declaratii politice demonstreaza ca PD-L, reprezentat de domnul Videanu, nu se ocupa de problemele grave din minerit si energie", a afirmat Ion Calinoiu, presedintele executiv al PSD, nemultumit de declaratiile facute de ministrul Adriean Videanu la adresa fostului director al Complexului Energetic de la Rovinari, Laurentiu Ciurel, pe care l-a acuzat de management defectuos.
La scurt timp de la instalarea pe functia de director a lui Laurentiu Marin, Directia Apelor Dobrogea Litoral a inceput sa rezilieze, pe banda rulanta, contractele cu operatorii de plaja.
La randul sau, seful DADL, Laurentiu Marin (foto), a declarat ca astfel de detalii nu cunoaste, pentru ca nu a facut parte din comisia de licitatie, si ca "eu sunt multumit ca este curat pe plaja", a conchis Marin.
"In concluzie, nu intelegem modul abuziv si disperat in care Guvernul Boc emite o ordonanta de urgenta fara sa astepte decizia Curtii Constitutionale si motivarea acesteia", a precizat PNL Constanta. (Laurentiu RADU)
La randul sau, fostul deputat si lider al organizatiei municipale, Laurentiu Mironescu (foto), a prezentat lista responsabililor de campanie pe cele 5 colegii care au impartit Constanta la alegerile parlamentare din toamna trecuta.
El i-a criticat pe liberali ca sunt mai preocupati de soarta Armatei decat atunci cand au fost la putere si le-a transmis ca bugetele tuturor ministerelor Apararii au fost reduse de toate statele vecine membre UE si NATO din cauza crizei. (Laurentiu RADU)
"O vad pur si simplu ca pe o razbunare a faptului ca domnisoara Vass nu a prins un loc eligibil", a afirmat EBA. Andreea Vass neaga insa acuzatiile si spune ca Elena Basescu a fost informata gresit. (Laurentiu RADU)
Astfel, azi, garda unitatii va cobori de pe catarg drapelul national, care va fi sfintit in capela unitatii de preotul militar Laurentiu Cristinel Oprea.
Ministrul a fost prezent ieri la o dezbatere organizata de Federatia Sindicala din Industria Alimentara la hotelul Scoica, din statiunea Jupiter. (Laurentiu Radu)
Lista intocmita de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta este formata din Rusescu Gigi Cristian, Mircea Daniel Andrei, Cadir Elvin, Maxim Dumitru Iulian, Vuap Enis, Calugaru Andrei Bogdan, Condulet Liviu Iulian, Cristian Cosmin, Dragut Marian, Ciolpan Paul Mihai, Iavn Marius, Tulai Ervin, Ivanov Alexandru, Cociu Daniel, Mantoc Alexandru Tiganus Razvan Viorel, Draghici Cornel Ionut, Trifanov Anatoli, Aldea Marian, Mihale Laurentiu Dan, Ciubotaru Marian Gabriel, Cojocaru Bogdan Lucian, Enache Ciprian, Radulescu Gheorghe Gabriel, Manea MIHAI Alexandru, Chisoiu Marian Adrian, Nazarovici Cristian, Ganut Romeo Georgian, Zorila Ion, Osman Edvin, Gherlan Cristina, Busuioc George, Gilca Florin Marius, Costea Gheorghe, Nituleac George Eduard, Scurtu Razvan.
E cea mai ieftina solutie pe care am gasit-o, fiindca daca discutam de cazare in camere de hotel preturile ar fi fost de doua - trei ori mai mari", a mai spus Mazare. (Laurentiu Radu)
Colonelul a fost co-directorul roman al exercitiului bilateral romano-american "Proof of Principle - 2007" ce a avut ca scop principal verificarea potentialului de instruire in comun a trupelor romane si americane, precum si de crestere a interoperabilitatii fortelor romane. (Laurentiu RADU)
"Prin acest demers, ne aratam disponibilitatea de a rezolva problemele constantenilor prin intermediul consilierilor locali, judeteni si a parlamentarilor liberali", a mai spus Aurel Butnaru. (Laurentiu Radu)
George Crin Laurentiu Antonescu, Traian Basescu, George Becali, Mircea Dan Geoana, Kelemen Hunor, Sorin Mircea Oprescu, Constantin Rotaru si Corneliu Vadim Tudor.
Laurentiu Plosceanu, presedintele Asociatiei Romane a Antreprenorilor in Constructii, ne-a spus: "Din datele pe care le avem pana acum, estimam ca statul mai are de achitat circa 20% din valoarea lucrarilor efectuate pana in prezent, care se cifreaza la 11,5 miliarde euro".
Concret, senatorii demisionari Serioja Chivu, Laurentiu Chirvasuta si Corneliu Grosu vor fi inlocuiti cu senatori PSD in comisiile din care au facut parte, ramanand sa-si obtina cate un loc prin negocieri cu celelalte grupuri parlamentare.
• Un caz particular il reprezinta ex-pesedistul Laurentiu Chirvasuta, senator de Vaslui. Abonat prin firmele sale la contractele publice, Chirvasuta a preferat sa schimbe tabara dupa alegerile prezidentiale pentru a-si asigura continuitatea afacerilor sale banoase cu statul, reprezentat la nivel local de administratia Tecuciului.
Alexandru Cordos si Laurentiu Florian Coca. Puteti citi in continuare comunicatul transmis in urma conferintei. 'Prin motiune, se subliniaza inconsecventa actualilor guvernanti, dar si pozitia duplicitara a Ministrului Apararii, Gabriel Oprea, fata de situatia pensionarilor militari.
La randul sau, senatorul Laurentiu Coca a reamintit ca, in judetul pe care-l reprezinta - Valcea - , inainte de campania prezidentiala PSD si PNL au avut un protocol de colaborare, iar acum, din cauza neintelegerilor de la centru, liberalii au semnat un protocol cu PD-L, ceea ce a determinat ca majoritatea in Consiliul Judetean sa se schimbe.
google-analytics.com