Cautare

484 de rezultate pentru "laurentiu" (3.25 secunde)
Neoficial, deputatul Laurentiu Mironescu a spus inca de anul trecut ca el este "the one", asta in timp ce alte voci sustin contrariul.
"Bogdan Olteanu a absolvit cursuri serale la PSD" Reactia democrat-liberalilor nu a intarziat sa apara, deputatul Laurentiu Mironescu declarand pe aceasta tema:
Se stie insa ca Stelian Dutu este un politician abil - lucru demonstrat si in momentul in care, prin intermediul deputatului Laurentiu Mironescu, s-a incercat inlaturarea lui Stelian Dutu de la sefia PDL Constanta.
Pana nu demult vioara intai in orchestra PD si apoi PD-L Constanta, aflat permanent la butoanele organizatiei judetene si preocupat indeobste de razboaiele fratricide cu Laurentiu Mironescu si Danut Moisoiu ori de distractiile mediatice cu Nicusor Constantinescu, deputatul Stelian Dutu are acum prilejul unei binemeritate vacante, definitive.
Ion Popescu, Mircea Iustian, Laurentiu Mironescu, Ionel Manafu, Vasile Halici, Mihai Petre, Diane Vancea, Cristina Branzoi, Constantin Chirila, Nicolae Sandru, Mircea Banias, Vincentiu Petrescu, Ioan Toanchina, Gigi Chiru si Senol Zevri.
Deputatul Laurentiu Mironescu nu mai este sef la organizatia municipala Constanta, cu peste 5.500 de membri si nici in noul Birou Permanent Judetean creat de Ion Popescu.
La stadiul de posibili de candidati din partea PD-L ii mai mentionam pe Gheorghita Corbu, Mircea Banias, Dorel Onaca, Laurentiu Mironescu, Tudorel Calapod.
In primul rand a fost validat in functia de consilier judetean Laurentiu Marcel Milea, care o inlocuieste pe Marcela Sighinas, plecata la Prefectura, in functia de subprefect.
In ceea ce priveste lista de propuneri pentru Camera Deputatilor, aici lucrurile se complica, de exemplu pentru colegiul 2 exista patru pretendenti, pentru 3 - doi, in timp ce pentru colegiul care cuprinde orasul Navodari candideaza Tudorel Calapod, iar pentru colegiul 7 - Laurentiu Mironescu, in timp ce pentru colegiile din municipiul Mangalia - Mircea Iustian si Mircea Banias.
Nicolae Manolescu, Stefan-Augustin Doinas, Alexandru Paleologu, Laurentiu Ulici, Stelian Tanase, Varujan Vosganian cativa 'amariti' de scriitori care mi-au fost colegi in politica, 'spre pilda', si care nu s-au ridicat la inaltimea cunostintelor dumneavoastra.
Astfel, candidatul aliantei in Colegiul 1 pentru Senat este Laurentiu Chirvasuta, in Colegiul 2 - Gheorghe Saghian, in Colegiul 3 - Nicolae Dobrovici-Bacalbasa, iar in Colegiul 4 pentru Senat candidatul PSD^PC este Viorel Nicolae Manzu.
La Senat merg alte nume marcante pentru conservatori si social - democrati: Laurentiu Chirvasuta, Gheorghe Saghian, Nicolae Dobrovici-Bacalbasa sau Viorel Nicolae Manzu.
Candidatii Aliantei PSD-PC la nivelul judetului, in ordinea colegiilor uninominale, pentru Senat, sunt Laurentiu Chirvasuta, Gheorghe Saghian, Nicolae Bacalbasa si Viorel Manzu.
In etapa a doua, redistribuirea voturilor i-a adus in postura de castigatori pe Laurentiu Chirvasuta (PSDAPC), Marius Necula (PD-L) si Paul Ichim (PNL) pentru Senat, in timp ce in Camera Deputatilor vor intra Mircea Toader (PD-L), Florin Paslaru (PSDAPC), Lucretia Rosca (PSDAPC), Victor Paul Dobre (PNL), Mihail Boldea (PD-L) si Carmen Axenie (PD-L).
(Laurentiu RADU)
Raportul de serviciu al prefectului judetului Arad, Popescu Gavril a incetat cu acordul partilor, in locul sau fiind numit, temporar, Bibart Laurentiu-Calin.
Consiliul Judetean Constanta si-a validat ieri patru consilieri, Ion Popescu (foto) si Gheorghe Sutu depunand juramantul de credinta din partea PD-L, Eugen Silaghi din partea PNL si Laurentiu Marin din partea PSD.
Am venit aici pentru ca aici cunosc si oamenii. . . ", a explicat Mandila, facand aluzie la Laurentiu Mironescu si Mircea Banias. (A. A. )
"Sunt niste oameni fara caracter, certati cu justitia", a mai spus edilul Mangaliei despre consilieri, pe care ii acuza de "santaj". "Dar eu n-am sa plec capul in fata unora care vor sa ma santajeze", a conchis Tusac. (Laurentiu RADU)
"Replica" a prezentat pe larg cazul Grindului Chituc, pentru care exista si un dosar instrumentat de catre Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, unde sunt cercetati inclusiv fosti prefecti si sefi ai Politiei Constanta. (Laurentiu RADU)
google-analytics.com