Exista un semn de intrebare asupra modalitatii in care au fost facute publice stenogramele in cazul senatorului Catalin Voicu, a declarat presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase.
"Daca sunt adevarate sau nu, trunchiate sau nu, daca este vorba despre o selectie facuta, mi-e foarte greu sa fac alte comentarii. Probabil ca vom afla mai multe lucruri de la comisia care examineaza aceste documente. Parerea mea este ca, dincolo de eventuala gravitate a acestor discutii telefonice, care au fost selectate sau nu, functia lor este de a acoperi ca o perdea de fum niste evenimente grave care se produc in viata sociala din Romania", a spus liderul social-democrat.
Adrian Nastase si-a exprimat surpinderea ca, in masura in care ar exista anumite acuzatii impotriva senatorului Catalin Voicu, dosarul nu a fost trimis direct la instanta, tinand seama de faptul ca Parlamentul, in cazul senatorilor si deputatilor, nu trebuie sa dea un aviz pentru trimiterea dosarului. El a remarcat tehnica de lansare a stenogramelor, nu pe surse, "ci prin intermediul Parlamentului".