Cautare

1576 de rezultate pentru "lansare de carte la dobriceni" (3.15 secunde)
Inventia lui Akenathon Rog fundamentalistii de orice fel, salariatii inchizitiei si alti fanatici de orice specie sa ocoleasca acest text. Nu e niciun atac la adresa credintei ( care e altceva) ci o carcoteala despre prostie.
Sambata, 16 martie 2013, ora 15.30, la Teatrul Tineretului Bucuresti, la Palatul Copiilor, in premiera, actrita Manuela Golescu lanseaza noul sau CD "ce-i dragostea" la Salonul International de Carte si Presa 2013, unde se va intalni cu prieteni, fani si presa, cu toti aceia care i-au fost mereu alaturi.
Astazi, pe data de 23 aprilie, in peste 100 de tari, din toata lumea, se serbeaza Ziua Mondiala a Cartii. S-a ales aceasta zi de 23 aprilie deoarece reprezinta si o data simbolica pentru literatura universala:
Sfanta Biblie se numara printre cele mai vechi si mai raspandite carti de pe glob. A fost tradusa, in intregime sau partial, in peste 2.300 de limbi. Peste 90 la suta dintre locuitorii pamantului o pot citi in limba materna.
Zilele acestea, ii puteti gasi la parter, in incinta Salii Dalles, pe cei de la Basilur Tea, in cadrul Targului de Carte. Bogdan Dragnea, director de vanzari la Basilur Tea, ne-a raspuns la cateva intrebari. - Recent, ati participat la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles.
Senatorul de Olt Darius Valcov s-a implicat cu mult suflet in campania publica ce vizeaza colectarea de carte romaneasca pentru a fi donata bibliotecilor si scolilor romanesti din Gagauzia. "Cate o carte din Oltenia pentru fiecare locuitor din regiunea Gagauzia".
Targuri de carte, mese rotunde, recitaluri de poezie Targuri de carte, mese rotunde, recitaluri de poezie, expozitii si ateliere constituie evenimentele prin intermediul carora va fi sarbatorita in Capitala Ziua Limbii Romane - 31 august.
Irina Bartolomeu) M-am apucat de pictura dintr-o joaca. De fapt, desenul a fost primul care m-a motivat. Cati dintre noi aveau frumosul obicei de a-si desena marginile caietelor de scoala?
Singurul targ de carte destinat exclusiv copiilor, miniLibri, va avea de anul acesta si editie de vara. Aceasta se desfasoara pe 8 si 9 iunie la Muzeul "Antipa".
Dupa 10 ani de la publicarea MANUALULUI PRACTIC AL BUCATARULUI, Gabriela Berechet a lansat un adevarat manual culinar, intitulat CARTEA BUCATARULUI PROFESIONIST. Cartea a aparut la Editura Imprima si este unanim apreciata ca fiind cea mai importanta aparitie editoriala din domeniul gastronomiei din ultimul deceniu.
Marile manipulari din epoca moderna, de Bernard Raquin, este o carte aparuta acum cativa ani, la Pro Editura si Tipografie, in colectia Universuri secrete. Este o carte exceptionala, care raspunde in principal la intrebarea:
- Recent, la cafeneaua dvs. ... Cei doi soti sunt fabricanti de conserve din peste si au gasit la mine cafeaua Sf. Helena si Jamaica (acestea nu exista la ei). Am stabilit cu ei, fiind fabricanti de conserve din peste, sa import conservele din peste din Spania.
Curtea Veche Publishing si Muzeul National de Istorie a Romaniei va invita luni, 23 septembrie, incepand cu ora 18.30, la evenimentul de lansare a volumului "Trei poduri peste lume. Consemnari intre anii 1982 si 2003" de ASR Principele Radu al Romaniei (Curtea Veche Publishing, 2013).
Cea mai noua carte semnata de Mihai Dragomir Viata Altfel, Viata are totul dar intr-o alta ordine ” a fost lansata cu succes si la Brasov, in prezenta unui public numeros, miercuri 28 martie 2018, in cadrul unitatii de invatamant Prems.
Curtea Veche Publishing si Librariile Diverta organizeaza miercuri, 3 decembrie, la evenimentul de lansare a volumului Craciunul regal” de Altetele Lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu ai Romaniei si a Calendarului Regal dedicat anului care urmeaza.
Ion Iliescu publica pe blog articolul ' Lansare de carte '.
Miercuri, 11 ianuarie 2017, la libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, a avut loc lansarea volumului de poezii Libertate ucisa de Gheorghe Amza, in prezenta unui numeros public. Este cel de-al doilea sau volum de versuri, care se adauga numeroaselor carti de specialitate din prodigioasa sa cariera profesionala.
La cel mai mare salon de carte din Romania - Bookfest, beneficiati de reduceri, lichidari de stoc (carti la 5, 8 sau 10 lei), si oferta 2+1 cadou la peste 90% din oferta de carte, Curtea Veche Publishing a pregatit cele mai animate, amuzante si educative experiente pentru copii nu numai de 1 iunie, ci din prima si pana in ultima zi a evenimentului.
Robert Hastings, un activ investigator in aceasta directie, si-a publicat, in 2008, concluziile a 35 ani de anchete, in care a intervievat aproape 100 de fosti militari, inclusiv pensionari ai US Air Force, personal de la rachetele nucleare:
Miercuri, 12 martie, la ora 12.00, autorul cartii, Mihai Dragomir, alaturi de Cristian Topescu si Editura Eikon va asteapta in incinta Ministerului Tineretului si Sporturilor la Sala Hagi etaj 8 (str Vasile Conta nr 16) la evenimentul de lansare a cartii "Visul de a deveni Campion".
google-analytics.com