Sambata, 16 martie 2013, ora 15.30, la Teatrul Tineretului Bucuresti, la Palatul Copiilor, in premiera, actrita Manuela Golescu lanseaza noul sau CD "ce-i dragostea" la Salonul International de Carte si Presa 2013, unde se va intalni cu prieteni, fani si presa, cu toti aceia care i-au fost mereu alaturi.
Manuela va fi prezenta si la standul Fundatiei GOLESCU pe perioada desfasurarii Salonului de Carte, Muzica si Presa si va oferi dedicatii si autografe pe noul sau CD "ce-i dragostea?".
CD-ul include un interviu -document din 1999 cu Pr. Teofil Paraian, realizat de actrita Manuela Golescu, singurul inregistrat intr-un studio de inalta performanta, prezentat in premiera absoluta integral, publicului.
Inregistrarea a reaparut prin minune in studio, la 10 ani dupa inregistrare, cand tocmai please la cele vesnice Pr. Teofil.
Tema centrala este iubirea si mantuirea, impreuna cu un program de viata lasat de Pr. Arsenie Boca, Pr. Teofil. Ne putem bucura si de cele mai dragi poeme ale Maicii Teodosia, in interpretarea de exceptie a Pr. Teofil.
CD-ul este dedicat memoriei Pr. Teofil, Maicii Teodosia si Sf. Pr. Arsenie Boca.
CD-ul "ce-i dragostea" este produs de Fundatia GOLESCU, in parteneriat cu Asociatia PRODROMU-Sf. Munte Athos din Medias si Academia SAMBATA-M-rea Brancoveanu, cu binecuvantarea IPS Laurentiu, Mitropolitul Ardealului.
Inregistrarile au fost realizate in studioul lui Liviu Elekes, XLRStudio Recording, in 1999 si prelucrate in 2012.
Manuela ne spune: "Acest CD este cel mai frumos dar de primavara pe care l-am primit, pe care il ofer, la randul meu, cu toata dragostea, tuturor celor care vor veni sa primeasca dedicatii si autografe la Salonul International de Carte, Muzica si Presa".
Dupa eveniment, se pot face comenzi ale CD-ului "ce-i dragostea" on-line pe www.facebook.com/Manuela.Golescu sau la tel. 0721 246 931, impreuna ce celelalte CD-uri: "te port in mine" si "luminile iubirii".