Cautare

1576 de rezultate pentru "lansare de carte la dobriceni" (3.01 secunde)
FARCAS) (Continuare) Profesorul Simon Conway Morris, un paleontolog de la Universitatea din Cambridge, sustine ca viata pe alte planete urmeaza probabil regulile unei teorii cunoscute sub numele de evolutie convergenta.
Cristi Teodorescu Tudor Chirila a scris o scrisoare pe blogul sau, o scrisoare adresata noii generatii, o scrisoare adresata liceenilor care acum incep scoala, acelei categorii de persoane care inca mai au puterea sa schimbe ceva.
In timp ce de multe ori Biserica incerca sa minimalizeze rolul relatiilor sexuale in viata oamenilor si recomanda pedepse drastice pentru adulter si desfranare, sfaturile laice” despre sex, cum sunt cele din lucrarea Scoala lui Venus, faceau furori in secolele trecute.
Vineri, 9 Septembrie, incepand cu ora 17.00, va puteti intalni cu Raluca Zenga, Mamica ZEN, care abia asteapta sa va primeasca cu o carte buna si un autograf la Bebe Tei -Sun Plaza, in cel mai mare magazin specializat in comercializarea produselor pentru viitorii parinti, bebelusi, copii, care contine o gama larga de lapte, mancare, mobilier, jucarii, carucioare, scaune auto si tot ce ar avea nevoie parintii pentru copiii lor.
Doar femeia de serviciu mai citeste (Autor: ... A trait o vreme in tari exotice, unde sotul sau, doctorul Boriceanu, pe care-l cunosc direct, a muncit sa vindece bastinasii, cu o devotiune rara, de maladii diverse.
Cei care fac un bine au o sanatate fizica si psihica mai buna Sarbatorita in fiecare an pe 17 februarie, de la parabola bunului samaritean, la filmul Pay it forward, indeamna oamenii sa faca fapte bune, fara sa astepte ceva in schimb.
Aproximativ 70% dintre copiii cu varste intre 1-3 ani din tara noastra consuma alimente nepotrivite varstei lor, iar numarul copiilor supraponderali care nu au implinit inca varsta de patru ani creste constant, arata studiile.. ... parintii care ar trebui sa isi educe copiii au nevoie ei insisi de educatie.
Cartoforul, atunci cand pierde, nu se scoala de la masa. La fiecare mana, el spera ca ghinionul il va parasi. ... De cele mai multe ori insa, norocul l-a parasit definitiv, dar el continua sa joace.
Romanul spune adesea, ori de cate ori are prilejul, „ai carte, ai parte“. Pentru el, dascalul, carturarul si toti cei care trudeau cu stiloul in mana erau, pana nu de mult, la fel de respectabili.
Cu riscul de a-l supara rau de tot pe Mircea Dinescu, cel care vorbea zilele trecute despre "recuperarea demnitatii pierdute a scolii romanesti ", dau de stire domniilor voastre ca Mircea Dinescu vorbeste cu multa pricepere, dar nu destula.
Printul Paul al Romaniei dezvaluie adevarata istorie a regalitatii Romanesti in cadrul cartii de istorie intitulate "Un omagiu Regal pentru Romania adus de stranepotul M.S. ... Lansarea cartii a avut loc la Texas West Grill Restaurant (Bd.
Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a sustinut marti, 5 iulie a.c., o alocutiune in cadrul evenimentului de lansare in dezbatere publica a documentului strategic Romania competitiva: ... Romania puternica pe care dorim sa o construim presupune valorificarea avantajelor competitive de care dispunem.
Noi dovezi legand OZN-urile de armele nucleare(Autor: ... In mod oficial, guvernul SUA sustine ca a incheiat studiul privind OZN-urile inca din 1969, intrucat - asa cum a asigurat publicul - nu exista nicio dovada ca fenomenul reprezinta o amenintare la adresa securitatii nationale.
FARCAS) In seara zilei de 5 noiembrie 1990, la ora locala 18.15, o aeronava de pasageri al British Airways (B.A.) se indrepta spre Londra, zburand peste Alpi, la o altitudine de peste 9.000 de metri.
Ministrul de stat Markó Béla, care a participat ieri la deschiderea lucrarilor Conferintei ministeriale de lansare a Programului regional "Initiativa de la Kiev", a declarat ca Romania "poate si trebuie sa fie impreuna cu altii, in proiectie strategica, un promotor al colaborarii dintre Est si Uniunea Europeana".
Mult asteptata lansarea a lui Sorin Oprescu are loc azi, la ora 16,00, la hotelul de patru stele Caro, pe bd.
La Hotel Caro din Bucuresti, luni, 5 octombrie 2009, Sorin Oprescu si-a tinut discursul de lansare. Textul discursului, cu titlul "Viitorul presedinte al Romaniei", publicat pe site-ul www.sorinoprescu.ro, este spart in mici fragmente, cu 22 de intertitluri, veritabile sloganuri: ... Liderii s-au folosit de partide.
Puteti citi in continuare partea a doua a discursului lui Sorin Oprescu, din 5 octombrie, de la Hotel Caro. ... "Lansare cu aplomb: ... "In toate partidele sunt multi oameni de calitate. ... De lideri politici care au denaturant teluri, au degradat idealuri. Pur si simplu au deturnat viata de la normal.
Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, a criticat lansarea primarului Capitalei Sorin Oprescu in cursa electorala pentru presedintia Romaniei. El il suspecteaza pe Oprescu ca are o intelegere cu Traian Basescu, pentru care, se pare, alearga in cursa electorala, a declarat fostul presedinte la Realitatea FM.
Senatoarea Doina Silistru si deputatul Dan Bordeianu, lansare la Ivanesti La Ivanesti, senatoarea PSD de Vaslui Doina Silistru si deputatul PNL Dan Bordeianu si-au lansat candidaturile pentru un nou mandat la Senat, respectiv Camera Deputatilor.
google-analytics.com