Cautare

530 de rezultate pentru "joburi la domiciliu" (3.37 secunde)
Deputatul PD de Suceava Aurel Olarean, alaturi de echipa sa de campanie, a fost implicat luni seara intr-un scandal in orasul sucevean Milisauti, acestia fiind acuzati de catre primarul PSD al localitatii si de un consilier local PSD de violare de domiciliu si amenintari.
Institutul pentru Politici Publice critica Executivul pentru "limitarea dreptului fundamental de vot" a romanilor care nu se afla in localitatea de domiciliu la data alegerilor si solicita introducerea, pe buletinele de vot, a optiunii "niciun candidat" pentru cetatenii nemultumiti de oferta electorala.
Vicepresedintele PD-L Raluca Turcan a solicitat vineri Guvernului sa emita o ordonanta de urgenta prin care studentii cu viza de flotant sa poata vota in orasele unde studiaza, pentru a nu fi nevoiti sa mearga in localitatile de domiciliu, aratand ca liberalilor le este frica de noile generatii.
Mitingul va incepe la ora 10.00 si va dura doua ore. "Asteptam la acest miting de protest peste 600 de politisti din Dolj si din celelalte judete ale Olteniei, membrii fiind arondati la sindicatul nostru de la Dolj.
Infiintarea si repartizarea acestora la nivel national lasa loc de interpretari. ... Potrivit sursei citate, pentru functionarea sectiilor de votare se cheltuiesc sume importante de la buget:
Contribuabilii persoane fizice trebuie sa depuna declaratiile de venit pentru anul trecut pana la termenul-limita de 15 mai, a anuntat ieri printr-un comunicat de presa Agentia Nationala pentru Administrare Fiscala (ANAF).
Mai sunt opt zile pana la termenul final pentru depunerea unor declaratii de venit de catre persoanele fizice, termen stabilit pentru 15 mai. Directia Generala a Finantelor Publice reaminteste contribuabililor si alte obligatii privind impozitul pe venit, la acest termen.
De exemplu, phisherul iti trimite un mail sub forma unui anunt de la o banca, in care esti atentionat ca este necesara innoirea datelor confidentiale din conturi, in caz contrar depozitul de bani fiind suspendat. ... Pagina web este in realitate contrafacuta, iar datele ajung la infractori.
De la 1 ianuarie 2007, bugetul asigurarilor de stat va trebui sa plateasca un comision de 1,3% din valoarea pensiei virate pentru ca dumneavoastra sa va primiti banii la domiciliu prin posta.
Potrivit cifrelor puse la dispozitie de conducerea DMPS Galati, lunar se achita 41.363 astfel de alocatii. ... Directorul DMPS ne-a explicat ca in astfel de situatii parintii acestora trebuie sa mearga la primariile de domiciliu pentru a depune un alt dosar care sa intre in evidentele Directiei de Munca.
La imobile, impozitul creste cu 65% pentru prima cladire in afara celei de domiciliu, cu 150% pentru a doua cladire in afara celei de domiciliu si cu 300% pentru a treia cladire si fiecare din urmatoarele in afara celei inscrise pe actul de identitate al proprietarului.
Proiectul de hotarare privind majorarea taxelor si impozitelor locale la Craiova de la 1 iulie 2010 conform prevederilor OUG nr. ... Pana la noi reglementari, impunerea se va face pe baza de declaratie pe propria raspundere, iar nedepunerea acestei declaratii nu atrage dupa sine repercusiuni juridice.
Astfel, utilizatorii vor avea posibilitatea de a achita produsele atat la livrare, prin plata cash (ramburs), cat si online, prin cardul bancar - totul pentru o experienta online accesibila si cat mai placuta.
Mozilla Firefox si Windows Internet Explorer sunt la fel de vulnerabile.Compania de securitate CA a lansat vineri un avertisment pentru persoanele care utilizeaza computerul la domiciliu si care nu constientizeaza riscurile la care se expun când acceseaza internetul.
Consiliul National al Elevilor acuza nepasarea manifestata la nivelul Ministerul Educatiei Nationale vis a vis de situatia elevilor navetisti, dat fiind faptul ca Ministerul nu a prevazut in bugetul de stat suma necesara decontarii transportului elevilor care studiaza intr-o alta localitate decat cea in care sunt domiciliati.
In plan international, eforturile in lupta impotriva acestei boli sociale se multiplica de la an la an. La nivel continental, Uniunea Europeana lupta pentru eradicarea saraciei prin Fondul Social European, destinat sprijinirii ocuparii fortei de munca, luptei impotriva saraciei si promovarii incluziunii sociale.
In aceasta seara la WOWbiz a fost invitat comisarul care s-a ocupat de cazul spargerii locuintei lui Madalin Ionescu.
De-a lungul timpului, autoritatile si-au pierdut interesul pentru aceasta categorie vulnerabila printre hartii si strategii necesare pentru sustinerea batranilor singuri, au risipit si blocat fonduri in camine neterminate, dezafectate si inutile pentru ingrijirea acestora, uitand ca aceste persoane au dreptul la o batranete demna si linistita.
Distractia la domiciliu va binedispune si va invitati chiar si amicii pentru a le gati ceva savuros. ... Excursii scurte si discutii purtate la telefon va mai detensioneaza, chiar daca va doriti o vacanta mai prelungita.
Pentru o experienta de cumparaturi cat mai placuta, Carrefour Romania pune la dispozitia clientilor hipermarketului online www.Carrefour-Online.ro o noua serie de beneficii de care se pot bucura incepand cu luna octombrie.
google-analytics.com