Cautare

55315 de rezultate pentru "isj satu mare posturi propuse pentru restrangere" (4.18 secunde)
Conducerea Camerei a decis ca 8 consilieri parlamentari sa fie transferati de la grupul PSD la UNPR Conducerea Camerei Deputatilor a adoptat luni un proiect de hotarare prin care grupul PSD pierde 8 posturi de consilieri in favoarea grupului progresist, a anuntat liderul deputatilor social-democrati, Mircea Dusa.
Ordonanta care reduce numarul de posturi aferente cabinetelor demnitarilor, adoptata Plenul Senatului a adoptat, in sedinta de marti, proiectul legislativ de aprobare a ordonantei Guvernului prin care este redus numarul posturilor aferente cabinetelor demnitarilor din administratia publica centrala.
PNL ar putea detine 18 posturi de prefecti si 16 de subprefecti, PD - 14 de prefecti si 12 de subprefecti, iar UDMR si PUR cate cinci posturi de prefecti. ... In ceea ce priveste UDMR, Gyorgy Frunda a afirmat ca Uniunea vrea posturi de prefect in patru judete:
Desi tara noastra a fost considerata pregatita pentru aderare la Uniunea Europeana (UE) pe 1 ianuarie 2007, atat craiovenii, cat si oficialitatile si reprezentantii principalelor institutii sustin ca Romania mai are multe probleme de rezolvat.
Inspectorii din cadrul Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) Constanta au demarat, din data de 4 august a.c., in parteneriat cu Inspectoratul Judetean Scolar (ISJ), o actiune de identificare a tuturor unitatilor scolare care nu detin autorizatie de functionare pentru instalatiile de incalzit.
Inspectorul sef al ISJ Constanta, Petrica Miu, sustine ca nota primita, miercuri, din partea Ministerului Educatiei, prin care inspectoratele scolare sunt solicitate sa ia masuri pentru incadrarea in limitele cheltuielilor cu personalul, nu este o noutate.
Cererile pentru achizitionarea de calculatoare cu sprijin de la stat in baza programului guvernamental "Euro 200" continua sa soseasca si in aceste zile la Inspectoratul Scolar Judetean Olt, 91 de scoli inaintand pana ieri peste 2.000 de solicitari.
Coruptia a ajuns la rang de mare cinste acolo unde gaseste teren propice.
Rechizite gratuite pentru tot parcursul anului, 800.000 de lei pentru fiecare copil din localitatile doljene afectate de inundatii si bani pentru reabilitarea scolilor.
ISJ se confrunta cu o noua problema: ... Am luat contact cu scoala din localitate pentru a preintimpina astfel de situatii si am inteles ca nu asa s-a intimplat.
Aproximativ 30 de manageri de scoli nu au depus proiecte pentru programul de granturi de dezvoltare scolara initiat de Ministerul Educatiei si Cercetarii.
Reprezentantii Departamentului Judetean pentru Educatie din cadrul PSD Constanta au organizat, sambata, o conferinta de presa, in cadrul careia fostul inspector sef al Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, Petrica Miu a atras atentia ca "Mihail Hardau constituie un experiment nociv pentru educatie".
nu se inteleg cu ce sa inceapa discutiile - cu schimbarea pedelistei Diana Busoi de la sefia Inspectoratului Scolar Judetean Dolj sau cu refacerea majoritatii in consiliul judetean? Negocierile PSD - PD-L din Dolj pentru incheierea unei aliante la nivel judetean s-au blocat dintr-un motiv stupid:
Prioteasa nu a ascuns ca "prima institutie pe care am ales-o si am anuntat-o de la inceput este Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Dolj", spunand ieri ca nu poate deocamdata sa nominalizeze persoana care ar urma sa-i ia locul pedelistei Diana Busoi, deoarece PSD are "cel putin zece propuneri" pentru conducerea ISJ.
In cadrul intalnirii pe care a avut-o ieri cu directorii tuturor unitatilor de invatamant preuniversitar din judet, conducerea Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj le-a trasat sarcina directorilor sa depuna cel putin doua proiecte pentru fiecare scoala, pentru a obtine fonduri europene.
Ca un raspuns la toate acuzatiile care i se aduc de catre inspectoarele Dorina Mihaela Bogdan si Elena Buhaev, fostul inspector general al ISJ Constanta, Petrica Miu, a reactionat dur:
Reprezentantii PSD acuza conducerea ISJ ca schimba, in continuare, directorii de scoli pe motive politice. ... Schimbarea sefilor unitatilor de invatamint pe motive politice este, in opinia lui Stefan Simion, o practica sustinuta a ISJ.
Desfasurarea traficului greu pe raza municipiului Satu Mare a constituit una dintre temele abordate ieri in cadrul sedintei Comitetului Operativ Consultativ.
Fie ca este vorba despre anunturi de angajare pentru ingineri, agenti imobiliari, administratori de retele, agenti de vânzari sau altele, majoritatea textelor folosesc un limbaj asemanator pentru a descrie calitatile care se cauta pentru acele posturi. Site-ul ejobs ofera câteva indicatii pentru a citi corect aceste anunturi.
Cei doi senatori si cinci deputati satmareni, "veterani” sau proaspat alesi in functiile respective, si-au primit ieri, in cadrul unei ceremonii desfasurate intr-o atmosfera destinsa la sediul Biroului Electoral de Circumscriptie nr.32, certificatele de parlamentari pentru noul mandat in Legislativul Romaniei.
google-analytics.com