Cautare

4837 de rezultate pentru "ionescu gheorghe botosani" (5.68 secunde)
John Ionescu, Spezialklinik Neukirchen â€" Germania. ... John Ionescu la Bucuresti in 2014.
Marian Ionescu de la Directia 5 a fost lovit de o masina Marian Ionescu se indrepta cu motocicleta spre casa, in cartierul Pipera, cand a fost lovit de un bolid de lux. ... Marian Ionescu a fost ranit usor, dar a ajuns la spital pentru investigatii, informeaza stirileprotv.ro.
Pe scena Teatrului Foarte Mic din Bucuresti a avut loc aseara premiera spectacolului "Interpretul", in regia lui Radu Gheorghe. ... La toate aceste intrebari, doar Dumneavostra veti putea raspunde vizionand spectacolul nostru", spune actorul Radu Gheorghe, care semneaza si regia acestui spectacol.
acordarea tichetelor de masa in conformitate cu numarul zilelor lucrate si conditii de munca decente, a declarat Gheorghe Popa, presedintele Federatiei Sindicale Miscare Comercial, cel mai mare sindicat din CFR, care cuprinde si casieri, impiegati, schimbatori de macaze si alte categorii de personal fara de care circulatia pe Calea Ferata nu poate fi in siguranta.
Caravana electorala a Uniunii Nationale PSD^PUR a ajuns ieri si la Botosani, iar punctul culminant al actiunii s-a consumat in parcarea magazinului Belv din Centrul Vechi, cind pe scena au aparut premierul Nastase si ministrul de externe Mircea Geoana.
Catalin Fluture, primarul municipiului Botosani, membru PNL, dar suspendat pentru apropierea de PLD, si var al vicepresedintelui PDL Gheorghe Flutur, a anuntat marti ca va candida din partea PDL pentru un nou mandat la primarie. "Ma voi inscrie in cursa pentru Primaria Botosani la alegerile din 2008.
Acesta si-a schimbat numele din Gheorghe in George, avea dosare penale pentru violenta, fusese angajat la Baza centrala pentru Asigurarea tehnica a Misiunilor, apoi fusese soferul unor demnitari din cadrul MAI, printre care fostul subsecretar de stat MAI Florin Mecliu. ... Pana prin 2006-2007 VLADAN purta numele de GHEORGHE.
Disputa din presa dintre presedintele interimar al PSD Botosani, Constantin Contac, si fostul sef de stat Ion Iliescu a devenit una directa.
Mai mult, anii trecuti, in urma unor verificari efectuate de controlorii fiscali ai Directiei Generale a Finantelor Publice Botosani s-a apreciat ca toate spatiile societatii Amiral au fost instrainate fara ca afaceristul Cuciureanu sa aiba acest drept.
Judetele afectate au fost Suceava, Botosani, Bacau, Iasi, Maramures si Neamt, dar si Bistrita-Nasaud si Vaslui. ... E vorba de judetele Botosani, Iasi si Suceava.
Caravana "PNDR vine in satul tau" a ajuns si la Botosani.
Judetul Botosani, pe care il reprezint in Parlament, a fost vaduvit ani la rand de investitii in domeniul sanatatii.
Ce arata prognozele pentru judetul Botosani si ce masuri putem lua in 2016? ... - Judetul Botosani este, asa cum toti stim si admitem, printre ultimele din tara ca nivel de trai, investitii, infrastructura, dezvoltare.
La nivelul judetului Botosani, statistica este una dureroasa, aproximativ 450 de copii suferind de autism, o boala ce ii tine prizonieri intr-o lume a lor.
Implinind zece ani, Monitorul a devenit cel mai longeviv ziar postrevolutionar, cu aparitie cotidiana, din Botosani. In zece ani de cind apare Monitorul de Botosani s-au petrecut o multime de evenimente din care, pentru amatorii de statistici, Monitorul a consemnat peste o suta de mii.
Care nu pleaca de la Botosani, ci de la Suceava, asa ca in Veresti trebuie sa te dai jos si sa fugi cu bagajul in spate pina la vagonul respectiv.
Mihai Tabuleac a devenit presedinte al PNL Botosani spre sfirsitul anului 2001, cind a candidat impreuna cu Dinu Secrieru si Corneliu Popescu. ... Daca PNL Botosani nu mai are presedinte, judetul a ramas fara prefect.
In timp ce Adrian Nastase a fost de trei ori la Botosani in acest an, o data chiar in saptamina scrutinului, Traian Basescu nu a trecut deloc prin judet.
Judecatoarea Margareta Ionescu, presedintele completului initial desemnat aleatoriu pentru solutionarea procesului privind retrocedarea imobilului in care locuiesc si parintii ministrului justitiei, a sustinut, in fata Camerei judecatorilor CSM ca, desi a remarcat anumite nereguli, a preferat sa nu le dea atata importanta, "sa nu intinda pelteaua", apreciind ca ar fi fost "neelegant" din partea sa.
Serban Ionescu si sotia lui, Mihaela Ionescu, pasionati de antichitati, au participat recent la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Serban Ionescu a lucrat la gravura in metal timp de 25 de ani, asa se explica pasiunea lui pentru sculptura in lemn.
google-analytics.com