Cautare

4837 de rezultate pentru "ionescu gheorghe botosani" (3.08 secunde)
Problemele din infrastructura si din agricultura sunt principalii factori care afecteaza evolutia turismului romanesc, a declarat luni managing partner al companiei Fivestar Hospitality Consulting and Management, Sorin Ionescu, in cadrul forumului pe tema ospitalitatii din Romania."Trebuie sa facem o alegere intre turismul de masa si cel de nisa.
Un tabloid a notat marturisirea lui Madalin Ionescu: ... Madalin Ionescu a vorbit despre relatia pe care o are cu Cristina Siscanu, in cadrul unui interviu pentru emisiunea "D-Paparazzi" de la Kanal D.
La Editura EIKON a aparut cartea Vocile jazz-ului romanesc de Doru Ionescu, cu un cuvant inainte de Florian Mosu Lungu si Mircea Tiberian.
Alin Ionescu a absolvit Artele Plastice la sectia Design Textil, in urma cu trei ani si lucreaza in domeniu, la magazinul Pictor Shop de pe Strada Orhideelor. ... Tatal meu, Roberto Ionescu, este grafician si am mostenit pasiunea pentru pictura de le el.
Profesor doctor Ruxandra Ionescu, sefa Departamentului de reumatologie din cadrul Spitalul Sfanta Maria din Bucuresti, ne explica tocmai aceasta masinarie si cum pot noile terapii sa o tina sub control. ... Ruxandra Ionescu: ... - Profesor doctor Ruxandra Ionescu:
Revenit din Olanda, o data cu Ovidiu Stinga, Andrei Ionescu nici nu a apucat sa puna piciorul pe minge ca Adrian Mititelu a si dat diagnosticul:
Fostul prefect si, pana ieri, important membru PSD, Gheorghe Martin este noul presedinte interimar al organizatiei constantene a Partidului Conservator. ... Dupa terminarea conferintei de presa, Gheorghe Martin a tinut sa-i spuna:
Miercuri, 11 ianuarie 2017, la libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, a avut loc lansarea volumului de poezii Libertate ucisa de Gheorghe Amza, in prezenta unui numeros public.
Dupa ce si-a electrocutat sotul, Elena l-a decapitat si i-a aruncat cadavrul in Dunare In anul 1983, Elena locuia impreuna cu sotul ei, Gheorghe C., si cele doua fiice in casa mamei sale, Eleonora E., din suburbia municipiului Tulcea, Tudor Vladimirescu.
Mihai Eminescu (Eminovici) s-a nascut la 15 ianuarie 1850, la Botosani, fiind al saptelea din cei 11 copii ai caminarului Gheorge Eminovici, provenit dintr-o familie de tarani romani din nordul Moldovei si al Ralucai Eminovici, nascuta Jurascu, fiica de stolnic din Joldesti.
Au fost verificate doua programe ale Consiliului Judetean (CJ) si Primariei Botosani.
Cu toate ca specialistii in criminalistica spun ca nu exista crima perfecta, in Botosani peste 4.700 de infractori sunt in libertate pentru ca politistii nu au reusit sa le demonstreze vinovatia.
"Bai Gheorghe, sa ma suni cind ajungi ", "da ... ... La grupul sanitar, Gheorghe Bojoga, un batrinel de vreo 65 ani din Dersca, iesit pentru prima data din tara, nu se mai termina de minunat. ... Gheorghe Bojoga are insa cu totul alte preocupari.
Odata cu aprobarea bugetului consolidat de stat pe 2010, exista sanse reale ca drumul Botosani-Suceava sa fie reabilitat in cursul acestui an. ... Acest lucru a fost confirmat atat de senatorul PSD, Gheorghe Marcu, cat si de senatorul PD-L, Dan Humelnicu.
"Directorii SIE si-au manifestat intreaga disponibilitate pentru aplicarea legislatiei in vigoare, asa ca am putut stabili un calendar concret al predarii arhivei desecretizate a Securitatii", a declarat ieri Cazimir Ionescu, membru al Colegiului CNSAS.
Data fiind apartenenta noastra comuna la familia popularilor europeni, primul partid la care ne putem gandi este PDL", a declarat vineri presedintele PNTCD Bucuresti, Nicolae Ionescu.
60, la care erau asociati fiul Mitel Munteanu si tatal Gheorghe Munteanu, si ambele avindu-l ca administrator pe Florin Bilteanu - un contract de investitii in care era stipulat ca SC OIL GRUP va sustine financiar construirea benzinariei amintite de catre SC DAGMAR COM, urmind ca, la finalizarea investitiei, SC DAGMAR sa cedeze constructia catre OIL GRUP.
Cat despre candidatul aliantei, liberalul Gheorghe Iorov, acesta a obtinut 13 voturi, unul din cele 37 de voturi (adica numarul de consilieri alesi prezenti in sala) fiind anulat.
Doctor Menci, la un pas de eliberare dupa ce le-a conferentiat detinutilor de la Jilava despre agentii patogeni, probiotice si hidratare Gheorghe Mencinicopschi ar putea fi eliberat conditionat. ... Lucrarile concepute insa de celebrul profesor Gheorghe Mencinicopschi pana acum sunt pe cale sa-i aduca liberarea mai devreme din penitenciar.
Zilele trecute, Anton Carabelaian, fiul lui Avedis Carabelaian, i-a facut o vizita bunului sau prieten, Gheorghe Ilie Florescu, la magazinul sau situat in Piata Rosetti.
google-analytics.com