Cautare

4656 de rezultate pentru "ion stan" (3.62 secunde)
Gabriela Stan, medicul sef al unitatii, pentru infractiuni de abuz in serviciu si purtare abuziva. ... Gabriela Stan, pe motiv ca nu i-ar fi acordat tratamentul medical pe care l-a cerut detinutul, cat si Mihai Mate, pentru ca l-a transportat la instanta cu catusele la maini.
"Atit putem sa dam" In replica directorul general al Santierului Naval, Gelu Stan, ne-a spus ca, desi ar vrea sa-si pastreze meseriasii, nu are cum sa concureze, in ceea ce priveste valoarea lefurilor, cu angajatorii din tarile dezvoltate ale UE.
Presedintele Asitrans Leasing, Bogdan Stan, ne-a explicat ca romanul este inventiv si se vor gasi metode de fentare a restrictiilor impuse de BNR.
La randul sau, Linica Stan, director al THR Marea Neagra, ne-a declarat ca in aproximativ doi ani, toate hotelurile companiei vor avea cel putin trei stele, celelate active urmand sa fie vandute sau modernizate.
Gelu Stan, presedintele Asociatiei Nationale a Constructorilor de Nave din Romania si directorul Santierului Naval Damen Galati, a trimis o scrisoare premierului Calin Popescu Tariceanu prin care solicita simplificarea procedurilor de angajare a muncitorilor din afara Uniunii Europene.
Ei sint albi, mingea e rosie, deci suficiente motive pentru baietii lui Ilie Stan sa manince jar. ... Ilie Stan Rezerve: ... Arbitrul a lasat jocul sa continue spre disperarea fotbalistilor lui Ilie Stan, care au acuzat ca Tatu a fost tinut (foto).
Stan crede ca echipa sa a facut o partida buna: ... - Domnule Stan, cum vi s-a parut meciul? ... Asta este problema numarul unu acum, ca nu dam gol" (Ilie Stan, antrenor Steaua) Gladiatorul in lacrimi Capitanul Alex Bourceanu a izbucnit in plans la finalul partidei cu Twente.
Stefan Stan, prima "Voce a Romaniei", lanseaza "Povestea mea", primul sau album produs de Universal Music Romania album pe care il va prezenta si joi, 23 mai, in Hard Rock Cafe.
Dupa ce toata familia i-a plecat in Italia, la munca, Adina Visterineanu, fosta sotie a lui Marcel Prodan, impresarul care a snopit-o in bataie pe Alexandra Stan, si-a gasit sprijin in fostii socri, cu care se intelege foarte bine.
Alexandra Stan incepe anul in forta, cu lansarea unui nou videoclip de pe albumul Alesta, lansat in Romania pe 9 martie anul trecut.
Stefan Stan si Andreea Mantea au avut o relatie scurta, dar pasionala, care s-a terminat cu un amantlac, iar bruneta nu a uitat ca a fost inselata de cantaret, cu toate ca-si pusese inima pe tava.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa zilele acestea la targul "Piata Taraneasca si Mester (Esti) organizat in curtea MTR. ... Am avut un caz care s-a vindecat de cancer de col luand 25 de picaturi de tinctura de propolis dimineata, pe stomacul gol", ne-a spus Vasile Stan, apicultor.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa zilele acestea la targul de produse traditionale organizat de Florii, in curtea MTR. ... Am avut un caz care s-a vindecat de cancer de col luand 25 de picaturi de tinctura de propolis dimineata, pe stomacul gol", ne-a spus Vasile Stan, apicultor.
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Produsele apicole de la standul sotilor Elena si Vasile Stan din cadrul targului de la MTR sunt benefice pentru sanatate Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul cu mesteri si produse traditionale, de Sfantul Ilie, in curtea Muzeului National al Taranului Roman, din 18 pana in 20 iulie 2014.
Dupa ce Stan a replicat spunand ca el considera dovezile OZN de necontestat, a cazut de acord cu Shostak ca dovezile lipsesc atat pe partea SETI cat si din muzee, dand insa vina pe teama de ridicol care impiedica oamenii de stiinta sa se implice in examinarea datelor de care ufologia dispune.
Elena si Vasile Stan, apicultori, au participat recent la targul organizat in Parcul Cismigiu de Creart.
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in luna decembrie la targul de Craciun organizat la Universitate.
Ieri, eroina povestii noastre a ajuns impreuna cu Codrin Adrian Stan in Germania, in satul Illingen, acolo unde baiatul locuieste impreuna cu mama sa.
google-analytics.com