Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
"Am adus la Piata Taraneasca de la MTR: sapunuri naturale cu miere, ceara, propolis si polen de la Apidava din Blaj (foarte rezistente si hidratante), propolis brut la 20 de grame - la 20 RON, polen la 50 de grame - la 5 RON, siropuri (de la fitoterapeutul Marius Tirban), bomboane cu miere si propolis foarte bune pentru gat - la 10 RON / 100 de grame", ne-a spus Elena Stan, apicultor.
Ii puteti intalni pe cei doi soti Elena si Vasile Stan, in acest week-end, si la targul de produse traditionale organizat la Academia Militara si in Parcul IOR.
Tot la standul lor, mai gasiti si: propolis, combinatii de miere cu catina sau nuci, faguri mari, inchisi la culoare, cu mai mult propolis - la 10 RON (o cutie), faguri deschisi la culoare - la 10 RON, capaceala - 20 RON, miere de salcam de munte (pentru digestie), miere de muguri de brad - pentru raceala, miere de tei - pentru un somn linistit, capaceala - pentru imunitate, dureri de gat, miere de albine cu catina si miere de albine cu propolis.