Alexandra Stan incepe anul in forta, cu lansarea unui nou videoclip de pe albumul Alesta, lansat in Romania pe 9 martie anul trecut.
Dupa turneul de promovare in Asia, in primavara anului trecut, difuzari in topurile muzicale internationale si numeroase aparitii publice, dar si datorita succesului unor piese precum We Wanna, I did it mama, Balans, Ecoute si Boom Pow, Alexandra Stan s-a hotarat sa filmeze inca un clip pentru o piesa de pe acest album.
Cel de-al 6-lea single de pe albumul Alesta pentru care artista a filmat clip este 9 Lives, un feat cu Jahmmi.
Piesa este despre puterea de a te ridica si de a te reinventa. Clipul l-am filmat in Constanta, in locurile dragi mie, aici unde am cea mai buna energie. Am ales ca locatii portul maritim, valea portului dar si parcul din copilaria mea. Chiar daca a fost destul de frig, echipa cu care am lucrat si faptul ca am filmat acasa au transformat totul intr-o experienta frumoasa, povesteste Alexandra Stan.
Videoclipul a fost filmat si regizat de Criss Blaziny, artistul cu care Alexandra a colaborat si pentru piesa Au gust zilele, lansata vara trecuta.
9 Lives e produsa de bulgarul, Boris Milanov, si este feat cu un artist reggae tot din Bulgaria, Jahmmi.
Link videoclip 9 Lives: https://www.youtube.com/watch?v=39iQeu0mR1o&feature=share