Gandul : Invatatoarea grevista Cristiana Anghel, ajunsa senator PC - a fost platita pe "drepturi de autor" de Antena 3 iar fiica ei a fost angajata consilier la Ministerul Educatiei

Invatatoarea "grevista" Cristiana Anghel, ajunsa senator al Romaniei pe listele USL, este zilele acestea in atentia publicului dupa ce din declaratia ei de avere a reiesit ca, in perioada de protest civic, a fost platita "pe drepturi de autor" de postul Antena 3, al familiei Voiculescu. De asemenea, fiica ei a fost angajata pe post de consilier la ministerul Educatiei in 2012 sub Guvernul Ponta 1.
Ministerul Educatiei precizeaza ca fiica senatoarei Cristiana Anghel este angajata pe postul de consilier la departamentul de Afaceri europene.
"Oana Anghel este functionar contractual, a dat concurs in august si a fost angajata incepand din 1 octombrie pe post de consilier la departamentul de Afaceri europene", ne-au declarat reprezentantii biroului de presa de la Ministerul Educatiei.
Precizarile facute vin dupa ce, marti seara, Cristiana Anghel a declarat intr-o emisiune tv ca fiica este angajata la Ministerul Educatiei.
Cristian Tudor Popescu, senior editor al ziarului gandul, comenteaza acest caz in editorialul CAT CASTIGI PIERZAND IN GREUTATE. CTP ii sugereaza invatatoarei greviste, rasplatita cu lei 136 milioane si un post de bugetar fiicei, sa deschida un salon de slabire pentru doamne.