Cautare

588 de rezultate pentru "inecul de la mangalia" (3.43 secunde)
Primarul Mangaliei, Zamfir Iorgus a pasit cu dreptul in noul sezon estival, intrucat, sustine acesta, in week-endul care tocmai s-a scurs "gradul de ocupare al unitatilor turistice, plus cazarea la particulari, a fost de peste 90%".
Dupa cum declara in urma cu un an edilul sef al Municipiului Mangalia Zamfir Iorgus, iarna lui 2007 va fi cea mai "luminoasa" de pana acum. "Anul trecut promiteam ca vom termina reabilitarea iluminatului public stradal, actiune aflata pe ultima suta de metri in aceste zile.
Ultimii cinci consilieri locali ai PSD Mangalia au fost exclusi din partid, in urma semnarii unui protest indreptat impotriva mai multor colegi din Consiliul Local care, la ultima sedinta au folosit un limbaj violent - considera exclusii - din care nu au lipsit expresii ca "papagal", "hot" sau "talhar", adresate primarului Zamfir Iorgus, dar si de "prostituate politic", la adresa doamnelor consilier.
La Casa de Cultura din Mangalia a avut loc duminica, 10 februarie, o dezbatere publica convocata de consilierii locali Cornel Grama, Florin Maftei, Constantin Filimon, Florian Marin, Ion Minca si Ovidiu Ghita, pe tema Executiei Bugetare 2007.
Liberalii din Mangalia si-au stabilit candidatii pentru Consiliul Local, ordinea acestora urmand a fi stabilita in urma unor discutii comune.
Parte din pesedistii constanteni gandesc deja ca o eventuala promisiune din partea primarilor pedelisti de a reveni in PSD pentru ca Stelian Dutu nu este candidatul PDL pentru presedintia Consiliului Judetean Constanta poate fi un cal troian.
Canditatul PSD pentru Primaria municipiului Mangalia, Claudiu Tusac, prezentat ieri alaturi de ceilalti candidati constanteni la lansarea organizata la Teatrul Fantasio din Constanta, a declarat ca isi doreste sa castige alegerile pentru a reda zambetul mangaliotilor.
Considerand ca echipele de fotbal si de rugby ale Mangaliei se afla intr-o situatie dezastruoasa, candidatul PSD pentru Primaria Mangalia, consilierul judetean Claudiu Tusac si-a oferit sprijinul. Cunoscand bine situatia prin care trece orasul Mangalia, Tusac a cerut autoritatilor constantene sa se implice in rezolvarea acestor probleme.
La initiativa "Fundatiei pentru Promovarea Idealurilor Europene" (FPIE), reprezentanti ai mai multor partide politice au semnat ieri protocolul de colaborare intitulat "Alianta Salvati Mangalia si Sudul Litoralului Romanesc".
Primarul municipiului Mangalia, Mihai Claudiu Tusac, a inaugurat vineri noul punct de lucru al Casei Judetene de Pensii Constanta la Mangalia, in prezenta subprefectului Claudiu Palaz si a directorului Casei Judetene de Pensii, Carmen Raducu. Noul punct de lucru de afla pe str.
Avand in vedere situatia grea prin care trec familiile din zonele afectate de inundatii, primarul Mangaliei a dispus amplasarea unui cort special in piata Republicii din municipiu pentru a colecta produse ce pot veni in sprijinul sinistratilor.
Deputatul PD-L Zanfir Iorgus (foto) a reactionat, ieri, fata de ultimele declaratii facute de primarul Mangaliei, Claudiu Tusac, referitor la situatia Padurii Comorova.
Mai multi consilieri locali din Mangalia se pregatesc sa il dea in judecata pe edilul municipiului, Claudiu Tusac (foto).
Primarul Mangaliei, Claudiu Tusac, a solicitat, pe data de 2 februarie a. ... , dizolvarea Consiliului Local, “de drept si conform legii”, dupa cum a precizat acesta, facand referire la faptul ca alesii locali nu s-au mai intrunit de mai bine de doua luni de zile.
Tragi-comedia de la Mangalia se anima pe zi ce trece, consilierii locali certati cu primarul Claudiu Tusac gasind noi metode de a-si demonstra dreptatea. Ca ea se pozitioneaza undeva la mijloc si ca fiecare dintre partile implicate da dovada de multa incapatanare, orgolii si interese - este altceva.
Liberalul Viorel Oleniuc (foto) a fost demis ieri din functia de manager al Sanatoriului Balnear din Mangalia, oficialii Ministerului Sanatatii motivandu-si decizia prin incompatibilitatea dintre calitatea de manager si cea de consilier local ales pe listele PNL.
Deputatul PD-L Zanfir Iorgus (foto) a declarat, vineri, ca toate problemele privind alocarea de fonduri in judetul Constanta, dar si in restul tarii, se vor rezolva odata cu disparitia consiliilor judetene.
Primarul Mangaliei Zamfir Iorgus a anuntat, in cadrul celei mai recente sedinte a Consiliului Local, ca la finele acestei saptamani va sosi de la Bucuresti o comisie speciala, pentru a face receptia primelor 60 de apartamente (cu una sau doua camere) ale primelor blocuri ANL din localitate.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a scos ieri la vanzare Santierul Naval Mangalia, termenul limita pentru depunerea ofertelor finale fiind 3 iulie. AVAS vinde intregul pachet de 100% pe care il detine la compania navala, renuntand la licitatie, dupa mai multe tentative esuate in acest sens.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a primit pana ieri, cand era termenul limita, o singura oferta pentru privatizarea Santierului Naval Mangalia, din partea companiei 2x1 Holding Cape Midia Shipyard SA Constanta.
google-analytics.com