Cautare

588 de rezultate pentru "inecul de la mangalia" (7.52 secunde)
Joi, 18 noiembrie a.c., in cadrul Centrului Roman de Afaceri "Marea Neagra” va avea loc un seminar pe tema "Tinerii din Mangalia si administratia publica locala”, organizat de Primaria Municipiului Mangalia, Colegiul Economic Mangalia, C.R.A.M.N.
Principalii agenti economici de turism din Mangalia si-au anuntat deja tarifele si pachetele de servicii oferite clientilor din tara sau din strainatate pentru sarbatorile de iarna.
Pentru a veni in intampinarea clientilor interni - localnici sau din tara, dar mai ales a celor de peste hotare, operatorii din turism de pe litoralul sudic au reusit sa isi finalizeze de cateva zile pachetele de oferte pentru perioada Revelionului 2005/2006.
Administratia Domeniului Public si Privat din cadrul Primariei Municipiului Mangalia a demarat lucrarile de ridicare a noului complex „Mihai Eminescu”, ce va fi finalizat pana in vara anului viitor pe locul actualelor galerii comerciale din centrul orasului.
O delegatie condusa de primarul municipiului Mangalia, Zamfir Iorgus, va participa in perioada 22-27 februarie la un seminar pe teme turistice, sustinut in localitatea Terracina, Italia. Din delegatie fac parte consilierii locali Cornel Grama si Daniel Andrei, precum si purtatorul de cuvant al Primariei, Adriana Cioran.
Federatia Asociatiilor de Proprietari din Mangalia are, incepand cu aceasta luna, un nou sediu, pus la dispozitie de Serviciul Administratiei Domeniului Public si Privat din localitate.
In preajma sarbatorilor pascale, mieii si iezii au invadat pietele si alimentarele din Municipiul Mangalia. Cu preturi pentru toate buzunarele, carcasele de miei atarna la ora actuala in mai toate unitatile de alimentatie publica autorizate din localitate.
Terenurile sunt la mare cautare in ultimii ani, si asta pentru ca pretul acestora creste pe zi ce trece. ... Intre timp, unul dintre cazurile terenurilor pe care se bat mai multi se deruleaza, de mai bine de patru ani, in localitatea constanteana Pecineaga.
Asociatiile din Municipiul Mangalia mai au de trecut peste inca alte doua zile de ger, fara ca instalatiile lor de incalzire sa se dezmorteasca.
Desi Ministerul Economiei si Comertului anunta scoaterea la licitatie a Santierului Naval Mangalia cel mai tarziu in luna octombrie, nici pana la ora actuala nu a fost luata nici un fel de decizie in acest sens.
10/2001, privind regimul juridic al unor imobile preluate in mod abuziv in perioada 6 martie 1945-22 decembrie 1989, continua sa dea batai de cap tuturor primariilor din tara.
In prezenta unui numar neasteptat de mare de locuitori ai Mangaliei, alaturi de care s-a aflat si primarul Zamfir Iorgus, la Centrul Cultural "Euxin" din localitate a avut loc ultima etapa a formularii Strategiei de Dezvoltare Locala a orasului, pe perioada 2007-2015.
Astazi va avea loc, la Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" ultima sedinta a Consiliului Local Mangalia.
Carnea de porc de la producatorii locali nu se va scumpi in pragul sarbatorilor de iarna, cel putin asa ne asigura conducerea pietelor din Mangalia.
Ofiterii din cadrul Biroului de Investigare a Fraudelor de la Sectia Regionala a Politiei Transporturi Constanta au dispus inceperea urmarii penale a lui Eugen Lucian Tudor, de 42 de ani, fostul director al Santierului Naval Mangalia si a lui Doru Jianu, de 42 de ani, fost director adjunct al aceleiasi institutii.
Mangalia, oras care se doreste "occidental" inca dinainte de 2007, si-a inceput programul de integrare europeana cu cativa ani inainte de semnarea actului privind aderarea tarii noastre la UE.
Deblocarea posturilor de functionari publici de catre Guvernul Romaniei va aduce, la Mangalia, un val de angajari in cadrul primariei si serviciilor adiacente institutiei.
In perioada 30 martie-4 aprilie, la Mangalia se va desfasura primul eveniment gen "targ de cadouri" din acest an.
Peste 2.000 de salariati de la Santierul Daewoo Mangalia au intrat, ieri dimineata, in greva generala pe termen nelimitat. Actiunea este luata in semn de protest fata de refuzul companiei de a le acorda muncitorilor cresterile salariale solicitate de sindicat.
Gospodinele din municipiul Mangalia sunt, ca de altfel in fiecare an, descurajate in actiunea "sezoniera" a muraturilor si conservelor de toamna, de preturile prohibitive practicate in pietele orasului.
google-analytics.com