Cautare

322 de rezultate pentru "industrial" (2.63 secunde)
Mai mult, pentru a stopa comercializarea ilegala a lemnului am sustinut o restrictionare a cantitatii de masa lemnoasa - 30% dintr-un sortiment industrial din fiecare specie, achizitionat de catre un operator/grup de operatori.
carne, peste, dulciuri, alimente preparate industrial, alcool, cafea, cereale rafinate... Atunci organismul este nevoit sa apeleze la rezervele de minerale, aceasta fiind explicatia demineralizarii, proces care pregateste terenul osteoporozei.
Mihaela Draghici, director de PR la Romaqua Group Borsec si Mihaela Bachmann, director de marketing la Elcomex Agro Industrial. Se va vorbi despre:
Povestea evantaiului cu aspect industrial, ce cuprinde peste 850 de flori, a pornit de la folosirea unor flori cat mai diferite, necunoscute publicului larg.
De fapt, care ne uitam la intreprinderea capitalismului industrial, vedem ca aceasta solidaritate a existat si acolo, in diverse forme.
Despre Policolor Policolor, producator de lacuri si vopsele cu o experienta de peste 50 de ani in Romania, ofera solutii si produse pentru decorarea si finisarea casei - sub brandurile SPOR, DEKO Professional, CasaBella, Vinarom, sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor - sub brandurile Klar Professional, Klar Ultra, Emaur si Silverpol - in cadrul Policolor Automotive si produse destinate acoperirilor industriale cu arie larga de aplicabilitati aflate in cadrul Policolor Industrial Coatings.
Potentialul strategic al retelei de parcuri, cladiri si terenuri industrial a fost organizata de Intact Media Group impreuna cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice si cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei.
Bosquito, Horia Brenciu Proiectul Tara PROFI s-a bucurat de incurajare din partea Primariei Municipiului Brasov care si-a dorit ca o astfel de ampla desfasurare de forte artistice si tehnice sa aiba loc de sarbatori in importantul centru cultural, turistic si industrial din inima Romaniei.
- Jared Spool - co-fondator al Center Centre si fondator al User Interface Engineering, - Gregg Bernstein - Senior User Researcher la Vox Media Inc., - Andy Budd - CEO la Clearleft, -Adrian Swinscoe - autor al cartii How to Wow, dar si consultant si coach de mai bine de 20 ani pentru antreprenori si executivi din aria strategiei de business si customer experience, marketing si dezvoltarea de business, - Jonah Becker - VP in departamentul de Design din cadrul Fitbit, anterior VP in Industrial Design la HTC, - Dana Chisnell - profesor adjunct la Harvard Kennedy School si director adjunct al Centrului de Civic Design, - Juho Paasonen - freelancer in Change Management, - Cennydd Bowles - designer si autor al cunoscutei carti Undercover User Experience Design.
Incepand cu ianuarie 2009, Bertha Benz Memorial Route a devenit membru al Rutei Europene a Patrimoniului Industrial. Scoala profesionala din Sigmaringen a fost numita Scoala Bertha Benz incepand cu anul scolar 2013/2014.
Una dintre ele este propusa cu un concept modern, minimalist, iar cealalta din materiale mai brute, cu un aspect industrial.
Referindu-se la faimoasa combinatie de bismut stratificat cu magneziu-zinc, el spunea ca este posibil ca aceasta sa nu fie altceva decat o bucata de zgura dintr-un proces industrial, de exemplu din procesul Betterton-Kroll.
Potrivit specialistilor din domeniu, piata mondiala a otelului se va mentine pe o panta ascendenta in acest an si in urmatorul, ceea ce va incuraja cresterea capacitatii de productie si consolidarea in acest sector industrial.
In plus, lucrarile la Autostrada Soarelui care au debutat pe tronsonul Cernavoda-Constanta au intrat deja in forta peste vestigii arheologice, fara ca acestea sa fie in prealabil studiate si conservate de specialisti, comportamentul constructorilor de astazi fiind la fel de condamnabil din acest punct de vedere ca si al acelora care au dinamitat si scufundat insula Adakalleh, pentru a face loc unui efemer obiectiv industrial.
In corturile imense asezate intr-un parc la marginea orasului industrial Milano, intilnesc socialisti din toata Europa, mai mult tineri, entuziasti si seriosi, cu istorii personale fascinante.
"Journal de la Haute-Marne" observa ca, "in numele patriotismului economic european pentru care pledeaza presedintele Chirac si premierul Villepin, unii vor fi mahniti de faptul ca grupul francez Alsthom a cedat firmei norvegiene Aker Yards santierele navale de la Atlantic, ceea ce inseamna ca un patrimoniu industrial national trece sub dominatia capitalurilor straine".
Premierul de sacrificiu, un apropiat al lui Iuscenko din centrul industrial Dnepropetrovsk, a fost scos la inaintare de presedinte pe tot parcursul crizei:
S-a terminat, dar in matricea genetica a Europei spaima de fascism si de crima organizata la nivel de stat in sistem industrial va ramane vesnica.
Municipalitatea urma sa participe la proiect doar prin asigurarea utilitatilor si a serviciilor de salubrizare, toate celelalte cheltuieli fiind suportate de firma germana Beyer Industrial Consulting, reprezentata de fostul pilot de Formula 3 si GT, Hart-mut Beyer.
Astfel, in timp ce un fericit repus in posesia Castelului Bran, "arhitect industrial" la New York, vorbea frumos despre "fundatia sa" (fondata in urma cu peste 600 de ani), o batranica dintr-un sat argesean se lupta pentru o parlita de proprietate si, ca sa-si aline necazul, canta in fata unui operator TV "Traiasca regele".
google-analytics.com