Cautare

425 de rezultate pentru "imas adriana" (8.11 secunde)
“Numai in perioada martie-octombrie 2004, investitiile pe piata de telecomunicatii s-au cifrat la peste 240 de milioane de dolari, ceea ce reprezinta o treime din totalul investitiilor straine directe cu impact semnificativ in economie atrase in acest sector in ultimii trei ani“, a declarat ministrul Comunicatiilor, Adriana Ticau.
Potrivit purtatorului de cuvant al Presedintiei Romaniei, Adriana Saftoiu, Federatia Rusa intentioneaza sa colaboreze si cu Gazprom-Romgaz pentru realizarea de depozite subterane de gaze, precum si pentru extinderea retelei de conducte de transport al gazelor pe teritoriul romanesc.
Linga acesta, la luarea deciziilor mai semneaza si Costache Stan (membru PNL), Sava Munteanu (membru PUR), Elena Postelnicu, Adriana Gavan (sotia consilierului local PUR) si Eugen Gavan.
In acest context, in functie de politica comerciala a bancilor din Romania, probabil ca vor fi nevoite sa considere si finantarea in lei“, a declarat, citata de Mediafax, Adriana Ahciarliu, secretar general al Asociatiei de Leasing Bancar.
Plafonul de intrare in top a fost majorat de la cinci la sapte milioane de dolari“, a declarat Adriana Halpert, editor-coordonator Top 300 Capital.
Incepand cu anul 2009, nici o tranzactie imobiliara din Romania nu se mai poate efectua, daca imobilul vizat nu detine un certificat energetic privind gradul de izolatie termica de care dispune respectiva cladire, certificat ce va fi emis de organisme abilitate in acest sens, a declarat vineri Adriana Iftime, directorul general executiv al Patronatului Societatilor de Constructii din Romania, cu prilejul seminarului "Constructiile si industria de materiale de constructii in momentul aderarii la Uniunea Europeana", organizat de CCINA Constanta la Sala de Conferinte a Hotelului Bavaria Blu din Mamaia.
Ca urmare a acestei masuri, Adriana Iftime e de parere ca "oamenii care vor sa ramana in case vor crea gauri in alta parte pentru a plati darile la stat, in timp ce altii vor vinde".
Adriana Iftime, director general adjunct in cadrul Patronatului Societatilor din Constructii (PSC), este de parere ca exista o oarecare retinere din partea acestora, intrucat "lumea vrea ceva imediat si sigur".
"Primaria lucreaza in prezent la un plan de demarcare a pistelor pe care va fi permis accesul bicicletelor, plan pe care-l vom putea pune in practica in cateva zile, dupa ce proiectul de modificare va fi aprobat in sedinta de consiliu local de la sfarsitul acestei luni", a declarat Adriana Motocu, directorul Directiei tehnice a Primariei Craiova.
la un hotel de cinci stele este mai ieftin cu 20%", a explicat Adriana Goicea, directorul unei agentii de turism.
Adriana Iftime, reprezentant al Patronatului Societatilor din Constructii, ne-a spus ca un pachet complet, prin care se realizeaza izolarea termica a apartamentului, cuprinde tratarea fatadei, refacerea terasei, refacerea instalatiilor de incalzire.
Daca include toate avizele si proiectul, orice dosar primeste acordul pentru autorizare, mai ales cand e vorba de un racord la gaze, care nu se compara, ca si complexitate, cu o constructie, de pilda", a precizat Adriana Motocu, directoarea Directiei Tehnice a Primariei Craiova.
Nu am facut insa o evaluare", a declarat pentru GdS Adriana Iftimie, directorul general al Patronatului Societatilor din Constructii. Potrivit acesteia, necazul cel mai mare este ca aceste cresteri de pret (din constructii si din celelalte domenii) vor fi mai rapide decat cresterea veniturilor.
In ritmul in care se construieste, acest necesar va fi acoperit abia peste 40 de ani, estimeaza Adriana Iftime, director general executiv al Patronatului Societatilor din Constructii (PSC).
"In general, in aceasta perioada ne asteptam ca vanzarile sa creasca cu aproximativ 50% fata de perioada anterioara", a declarat Adriana Pita, purtatorul de cuvant al real,- Romania.
Si firmele sunt interesate sa faca reduceri, pentru ca isi atrag noi clienti", a spus Adriana Pita, reprezentantul real,- Hypermarket, unul dintre marii retaileri de pe piata romaneasca.
"Am avut discutii cu ministerul Administratiei si Internelor (MAI) si am convenit, pe langa copia de pe contractul de leasing, sa se prezinte certificatul de inmatriculare", a precizat reprezentanta Asociatiei Romane de Leasing Bancar, Adriana Ahciarliu, citata de NewsIn.
"Daca procesul nu va fi finalizat pana la privatizare, acest lucru va fi mentionat in caietul de sarcini", a precizat Adriana Tran, purtatoarea de cuvant a AVAS.
Consilierul prezidential Adriana Saftoiu a confirmat convorbirea telefonica dintre presedinte si prim-ministru si a mentionat ca seful statului i-a cerut premierului sa nu amane organizarea alegerilor pentru PE.
Unele dintre ele sunt inca functionale, fiind cotate la o stea, altele, cum este Hotel "Adriana" din Venus, construit intr-o zona de mlastina (unitatea este intr-o avansata stare de degradare din acest motiv, fiind in pericol de prabusire) raman inchise 12 luni pe an.
google-analytics.com