Cautare

425 de rezultate pentru "imas adriana" (2.77 secunde)
- Maia MORGENSTERN - Aneta Duduleanu - Carmen TANASE - Zoia - Adriana TRANDAFIR - Fraulen - Virginia ROGIN - Lena - Manuela HARABOR / Ioana ANCEA - Colette Duduleanu - Tudor ISTODOR - Mircea Aldea - Diana CAVALLIOTI - Wanda Serafim - Gabriel FATU - Ianache Duduleanu - Doina TEODORU / Andreea CHIRITESCU - Margareta Aldea - Ionut CIOCIA - Georges Duduleanu - Cosmina DOBROTA / Mariangela COLDEA - Zamfira - Costume :
Lucian Iancu Alaturi de ADRIANA TRANDAFIR, va invitam sa luati parte la una dintre cele mai spumoase comedii ale repertoriului francez.
singuratatea"(Adriana, diagnosticata cu cancer de col uterin). Cuvintele unui bolnav nu au suficienta putere pentru a combate teoriile false care circula printre noi, dar informarea ar putea contribui la demitizarea lor.
"Din pacate, desi am avut contract, organizatoarea Adriana Nedelcu nu s-a ocupat de expozanti asa cum ar fi trebuit. Normal ar fi fost sa fie asigurata paza, asa cum era stipulat in contract.
Ghinioanele se tin lant in viata Adrianei Iliescu, dupa ce a propriul avocat a tradat-o si si-a pierdut intr-un proces toate economiile, inclusiv cele pentru micuta Eliza.
Adriana Colita, de la Clinica de Hematologie a Institutului Clinic Fundeni. Este o premiera si in privinta parteneriatului dintre o banca ce furnizeaza celule stem prelevate si criogenate pentru clientii sai , eliberate in vederea utilizarii lor pentru tratamentul donatorilor.
Adriana Melnic, director al Societatii Romane de Cancer, pune aceasta tendinta de crestere a numarului persoanelor afectate de MM pe seama expunerii prelungite si fara protectie adecvata la ultravioletele solare, dar si pe seama bronzului la solar, acesta din urma fiind inclus de OMS in categoria celor mai periculosi factori cancerigeni, dupa fumat si azbest.
Adriana Constantin, medic primar medicina generala si planificare familiala - contraceptie, Centrul de planificare familiala si contraceptie, Maternitatea Panait Sarbu, precizeaza ca:
sapunuri cu miere, sapunuri cu scoarta de copac - la 13 - 14 RON, alte sapunuri - intre 9 - 14 RON, creme solide, cu lapte, shea si cacao - la 18 RON, ulei hidratant si ulei de masaj cu lavanda, salvie si greph, unt hidratant cu craita si urzica, sapunuri pentru copii, sapun puffy cu aloe si galbenele, crema antireumatica cu ardei iute, ghimbir si mustar - la 13 RON, unt de corp cu portocale - 20 RON, sapun crema puffu de ras - 17 RON, fresh mint scrub de corp - 28 RON, sapunuri anticelulitice cu cafea si cirese - 12 RON, sapunuri cu avocado si isop - pentru piele uscata si sapun gel de dus cu aloe si cafea, pentru corp - 17 RON, ulei de goji - 16 RON, sapun crema de ras cu ulei de cocos, unt de shea si vitamina E - 17 RON", ne-a spus Adriana Tudor.
Contraceptivele locale pot fi utilizate fara un consult medical, nu necesita monitorizare medicala ulterioara, nu dau reactii adverse severe, prezinta efecte antiseptice si antimicrobiene, nu modifica mucoasa vaginala si pH-ul vaginal si suntcompatibile cu prezervativele din latex” precizeaza Dr. Adriana Constantin, medic primar la Maternitatea Panait Sarbu.
Eduard Constantinescu de la Miledy Naturals participa alaturi de mama sa, Adriana Tudor, la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu.
Printre vedetele care vor participa la evenimentul educational "Initiere in coaching" de sambata, 30 mai, ora 10:00, se numara si: Alexandru Constantin, Nico, Julia Jianu, Monica Iagar, Adriana Bahmuteanu si Teo Trandafir.
O cheama Adriana N, are in jur de 35 de ani, si spre deosebire de perioada in care a fost fotografiata se pare ca acum este blonda.
Catalin Botezatu, Ana Maria Prodan, Rita Muresan, Silviu Prigoana, Valentina Pelinel, Andreea Marin, Adriana Bahmuteanu, Adelina Elisei, Luminita Anghel, Minodora, Andreea Balan, Gabriel Cotabita, Lora, Romica Tociu, Nicoleta Luciu, Corina, Gina Pistol, Tania Budi, Marina Almasan, Mirela Boureanu Vaida si Ionela Prodan.
Conf.dr Horia Bumbea, hematolog la Spitalul Universitar de Urgenta din Capitala si Adriana Covaciu, pacienta cu LMC Sesiune de intrebari si raspunsuri 14.00-15.00 Relatiile jurnalistilor cu autoritatile statului Speakeri:
Valentina Pelinel, Profa Luminita Nicolescu, Gabriel Cotabita, Sanda Ladosi, Adriana Bahmuteanu, Mirela Retegan Antrenoarea Parintilor, Thea Haimovitz, Oana Roman, Gianina Ilies si Roxana Gabor-Iliescu au testat cele mai noi produse de nutritie, de cosmetica si de nutri cosmetica.
Adriana Tudose, sefa magazinului bucurestean PROFI din calea Vacaresti, i-a inmanat cheile domnului Lingurar, sosit sa-si ridice premiul insotit de Catalin, nepotul caruia ii va face cadou masina dupa ce acesta isi va lua examenul de bacalaureat;
Adriana Grant pentru Amadeus, Teatrul Metropolis, regie: Vlad Massaci pentru Tinutul din miezul verii, Teatrul Mic, actorie: Marius Bodochi, debut regie:
Secretarul de stat pentru Ape, din cadrul Ministerului Apelor si Padurilor, Adriana Petcu, participa, marti, 13 noiembrie 2018, la deschiderea Conferintei Regionale dedicata restaurarii habitateleor raurilor pentru fauna piscicola in bazinul fluviului Dunarea si in zona adiacenta Marii Negre, eveniment ce se desfasoara la Hotelul Ramada Nord din Bucuresti.
Adriana DUMITRESCU Medic specialist Diabet Zaharat, Nutritie si Boli Metabolice: - Peste 425 milioane de persoane sunt diagnosticate in lume cu Diabet Zaharat.
google-analytics.com