Cautare

425 de rezultate pentru "imas adriana" (6.52 secunde)
Dar noi spunem ca justitia din Romania este suverana si nu poate face ca o terta persoana sa traga la raspundere vreuna dintre partile din contractul de privatizare", a declarat pentru GdS Adriana Tran, reprezentanta AVAS in relatiile cu mass-media.
Colegiul director al AVAS a stabilit ca rapoartele de evaluare efectuate pentru firmele aflate la privatizare nu sunt informatii publice pentru ca aceste evaluari sunt cumparate de companiile care se inscriu la privatizare" a spus Adriana Tran reprezentanta AVAS pentru relatia cu mass-media.
Avem un act normativ care permite AVAS sa se ocupe in continuare de proces", a precizat Adriana Trans, reprezentanta AVAS.
Noua conducere a societatii este asigurata de un Consiliu de Administratie condus de Adriana Matei si din care mai fac parte Ana Maria Topoliceanu si constanteanca Elena Ivanescu, director general fiind Corneliu Culetu.
"Cei de la Electroputere ne-au rugat sa pastram confidentialitatea pana la final", a spus Adriana Tran, purtatoarea de cuvant a AVAS.
Nici nu stiu de cand nu mi-am mai luat o haina noua de la magazin", spune Matei Adriana, de 57 de ani, pensionara.
"Executarea silita a unui client care a intarziat cu plata ratelor mai mult de 60 de zile, precum si reposesia bunului din dorinta utilizatorului nu inseamna o rezolvare in totalitate din punct de vedere al stingerii datoriilor clientului catre finantator", a declarat secretarul general al Asociatiei Societatilor Financiare din Romania (ALB), Adriana Ahciarliu.
Adriana Frangu nu mai ocupa functia de director economic, fiind inlocuita de Cecilia Popovici (fosta sefa a serviciului contabilitate, cu o vechime de 17 ani in societate), iar Vasile Miu nu mai este director mecano-energetic, fiind inlocuit de Bella Fasakas (fost sef sectie mecano-energetice, corespondent al functiei de director adjunct, care are o vechime de 30 de ani in Oil Terminal).
Cu emotie in glas, Jojo marturiseste ca traieste cea mai frumoasa si completa zi din viata sa si ca multumeste doamnei doctor Adriana Coroama si intregii sale echipe de la Regina Maria pentru aceasta zi.
Din informatiile HotNews.ro, dintre prezentatorii-vedeta ai Realitatii TV care s-au mutat in noul sediu se numara Mirela Vasadi, Adriana Nedelea, Diana Enache.
Adriana Muraru, Cosmin Prelipceanu, Anca Dumitrescu, Teodora Ghenciu, Mircea Ivan, Olivia Paunescu Marius Pancu, Liana Alexandru, Luca Niculescu, Laura Teodoru, Cosmin Stan, Emma Zeicescu.
Acum avem un nou magazin organizat conform noului concept JYSK Nordic, asa ca va fi mult mai usor pentru toata lumea sa se orienteze in magazin si sa aleaga din miile de produse", a declarat si Adriana Istrate, directorul magazinului din Chitila.
Adriana HOBAN - Cluj mobil: 0744-709 030 email: [email protected] Vicepresedinte: ing. Cristina Szancsali - Cluj mobil: 0745-104.384 Vicepresedinte:
Cristina Haita, Coordonator parteneriate corporate in cadrul WWF Romania, 0730098712, [email protected] Adriana Trocea, Expert comunicare externa in cadrul WWF-Romania, 0728278737, [email protected] Carrefour Romania, [email protected] Mai multe informatii despre activitatea WWF:
Andreea Moraru (-60 kg, juniori), Denis Sandu (-60 kg, cadeti 1), Petre Trailescu (-55 kg, juniori 2, component al lotului national din anul 2011), Robert Moraru (-85 kg, juniori), Adriana Grigore (-70 kg, seniori) si Valentin Stoica (-85 kg, seniori).
Talida Tolnai, Tereza Pislaru, Mirela Nichita - portari, Valentina Elisei Ardean, Iulia Curea, Ramona Farcau, Adriana Nechita, Cristina Varzaru - extreme, Oana Manea, Florina Chintoan, Georgiana Ciuciulete - pivoti, Mihaela Senocico, Aurelia Bradeanu, Adina Meirosu, Diana Drutu, Daniela Babeanu, Gabriela Perianu, Patricia Vizitiu - linia de 9 metri.
Paula Ungureanu, Mihaela Smedescu, Iulia Managarova, Ramona Farcau, Oana Manea, Adina Meirosu, Cristina Neagu, Patricia Vizitiu, Aurelia Bradeanu, Alexandrina Barbosa, Daniela Babeanu, Adriana Nechita si Iulia Puscasu.
Adrian Mutu mai are doi copii cu Consuelo Matos Gomez: Adriana, nascuta in 2006, si Maya Vega, nascuta in 2008.
Anul acesta, calendarul se numeste Calendar Girls 2015, iar cele 12 top modele apar mai mult sau mai putin dezbracate Gigi Hadid, Candice Huffine, Carolyn Murphy, Cameron Russell, Isabeli Fontana, Adriana Lima, Karen Elson, Joan Small, Natalia Vodianova, Sasha Luss si Anna Ewers.
campioanele olimpice - Camelia Macoviciuc, Camelia Lupascu, Doina Ignat, Georgeta Damian Andrunache, Viorica Susanu, realizatorii radio-TV Eli Roman, Mihai Radulescu, Sonia Argint Ionescu, Mihai Gainusa, Ilinca Neacsu (Vandici), actorii Rares Florin Stoica si Diana Sar, bloggerul Adriana Matei (Hypewit).
google-analytics.com