Cautare

250 de rezultate pentru "igiena" (7.29 secunde)
De altfel, fabrica pare sa respecte standardele de igiena si securitate in munca, raman cu semnul intrebarii conditiile in care lucreaza angajatii.
Doamna consilier a readus astfel in atentia presei un subiect la care mass-media craiovene au renuntat in urma cu cativa ani tocmai de rusinea rusinii celor implicati: lipsa celor mai elementare conditii de igiena in toaletele din administratia publica locala.
"Intr-un moment in care toate stirile pe care le auzim au, direct sau indirect, scopul de a ne distrage atentia de la persoana si "reusitele" lui Traian Basescu, cred ca abordarea lor frontala inseamna un minim exercitiu de igiena morala.
Mi-am luat tot ce inseamna chestiuni de igiena, lenjerie de corp". "In zilele de astazi nu ma socheaza nimic si nu sunt un om care sa ma las nici socat, nici impresionat, nici speriat", a spus Voicu.
"Am prevazut in proiectul de lege posibilitatea ca persoana care doreste expres sa practice aceasta meserie sa o poata face legal, in conditii de igiena si siguranta.
Proiectul autoriza activitatile cu caracter sexual (ACSA), persoanele care pot exercita astfel de activitati, completarea corespunzatoare a nomenclatorului ocupatiilor, precum si locurile in care s-ar fi putut desfasura aceste servicii, evindenta celor ce le presteaza, normele de igiena si de autorizare.
Orice motive ar fi pentru (bani la buget, igiena, pensii pentru prostituate si prostituati), cei care sustin legalizarea uita de nivelul de saracie din Romania si se bucura ca am intra in rand cu Belgia, Germania sau Olanda.
Ma opresc aici din motive de igiena politica. Ar mai fi fost de enumerat discursurile domnilor Emil Boc si Traian Basescu, dar ar fi fost peste puteri de suportat.
Chestie de igiena politica, vorba domnului Paleologu. Dincolo de ceasuri, tocuri sau posete, raman incompetenta, glumele proaste si gafele iremediabile.
Igiena S.A. dar avea si un coafor, pe o firma inregistrata in sectorul 4. Localul coaforului in care a avut loc asasinatul nu ii apartinea defunctei Florina.
Pot fi luate in serios propunerile facute de niste politicieni care nu dau doi bani pe igiena intelectuala a spatiului public?" Cum ai putea sa nu fii de acord cu ce spune Preda?
APC reaminteste ca domeniul sanatatii este unul cu o finantare precara in Romania, ca multe spitale sunt in paragina sau ofera servicii medicale in conditii de igiena precara, ca personalul medical este platit mult sub ceea ce ar trebui sa fie.
Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) a inchis in ultimele doua zile 396 de unitati cu activitati in industria alimentara, dintre care 26 definitiv, pentru ca nu au indeplinit normele de igiena si de sanatate publica, se arata intr-un comunicat al institutiei.
“Unitatile care nu respecta conditiile minime de igiena si care mai produc si la negru ii impiedica si pe ceilalti sa-si dezvolte afacerile.
Romania ar putea suferi de sindromul grecesc la puterea o suta, avertiza un oficial, riscand sute de plangeri la Curtea Europeana de justitie privind subventiile de stat sau interdictia unor produse pe piata unica daca nu respecta toate standardele de igiena.
In acest caz, producatorii se vor intrece sa produca in conditii optime de igiena. Si totusi, pentru ca un taran sa fie premiat, trebuie sa aiba aparate de muls, tancuri de racire, sa respecte normele privind sanatatea animalului.
Inspectorii vor verifica atat licentele de fabricatie, autorizatiile de antrepozit fiscal si instalatiile de productie ale firmelor din domeniile mentionate, cat si modul in care acestea respecta prevederile legale privind protectia consumatorilor sau normele de igiena si de calitate.
ANSVSA a inchis in acest an 127 de unitati din industria alimentara, cele mai multe fiind abatoare care nu respectau normele de igiena.
"Pentru ca este de calitate inalta si respecta toate reglementarile europene, de la igiena, pana la normele care tin de sanatatea consumatorilor", au subliniat ei.
Trebuie spus ca realizarea acestui proiect este o consecinta directa a aparitiei si valorificarii pe piata romaneasca a unor produse si servicii ale caror caracteristici nu se incadreaza in cele mai elementare norme de securitate, igiena, performanta sau originalitate.
google-analytics.com