Cautare

407 de rezultate pentru "horea voicu" (3.02 secunde)
Voicu Tudorache, seful catedrei de pneumologie de la Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara, prof. ... Voicu Tudorache, seful catedrei de pneumologie de la Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara.
Catalina Porumbel si sotul acesteia, Laurentiu Voicu, si-au unit destinele sambata 27 august 2016. La momentul casatoriei, Catalina si Laurentiu Voicu aveau impreuna o fetita.
Artista Nicoleta Voicu, trecuta prin COVID-19, lanseaza un avertisment: Nu luati tratamente ,,dupa ureche!"
Voicu 52 / S. ... Voicu, Matis, Llullaku - Batin Rezerve: Silveanu - Chereches, L. Ion, M. Dumitru, Casap, Nic. Pirvulescu, Plazonja, Sokovic, N.
Unde au ajuns cei 120.000 de euro pe care fostul primar al municipiului Satu Mare, Horea Anderco, i-a oferit conducerii centrale a PNA, conform autodenuntului formulat in scris in data de 17 octombrie 2003, in fata procurorului anchetator si a avocatului sau, prin intermediul sefului de banda de hoti de masini Tiberiu Blaga si a fiului generalului de politie Mateescu?
Aceste cercetari au un vadit scop de intimidare si nu au nici un temei legal, fiind demarate in baza unui asazis denunt formulat zilele trecute de un fost functionar public care a fost arestat si trimis in judecata alaturi de fostul primar al municipiului Satu Mare, Horea Anderco, in urma unei campanii de presa initiate de Gazeta de Nord-Vest.
2) pe strada Horea, in zona Astoria - Metropol, unde capitanul Ilie Dicu a tras cu pistolul din dotare, ucigand 4 manifestanti si ranind grav alti 10, dintr-o coloana care venea dinspre platforma industriala a Clujului;
Cei doi s-au aratat nemultumiti de activitatea actualilor reprezentanti ai partidului din Consiliul Local Municipal Constanta, Mircea Stoian subliniind ca „nu a auzit nimeni de Tiberiu Nemet sau Adrian Itu”, in vreme ce Radu Comanici l-a acuzat pe deputatul PRM Gelil Eserghep ca ar fi unul din „oamenii lui Ciontu”, ba mai mult, ca „fara nici un bun simt, Gelil Eserghep l-a sunat pe Ciontu, la alegerile municipale de acum un an, ca nu este ales Horea Caliminte presedinte”.
Horea Bacanu, membru in Consiliul Local Timisoara, a demisionat ieri din PD si s-a inscris in PSD, partid in care sustine ca se face reforma.
Deputatul PNL de Cluj, Horea Uioreanu, considera ca neintelegerile doctrinare dintre PNL si PD pot impiedica fuziunea celor doua formatiuni politice.
Deputatul PNL de Cluj, Horea Uioreanu, initiatorul propunerii, a declarat ieri ca documentul da posibilitatea parlamentarilor sa intervina in dezbaterile publice si sa oblige autoritatile locale, prin hotarare, sa declanseze referedumuri.
Deputatul PNL Horea Uioreanu a spus ca motiunea PSD ar fi trebuit sa se numeasca motiunea "Varza", deoarece documentul contine "o insiruire de cifre si informatii ilogice".
Duminica, in data de 14 octombrie 2007, in jurul pranzului, Valean Flaviu profesor de geografie la Grupul Scolar Industrial Horea din Deva, 35 de ani, casatorit cu un copil, impreuna cu parteneri din asociatia ecologica Abeona (Cornel Alexandru, Raluca Iovescu si Alin Iovescu) se aflau in rezervatia naturala Magura Uroiului de langa Simeria.
Cei peste 100.000 de participanti la Marea Adunare Nationala de Alba Iulia adunati pe Campul lui Horea au aprobat cu aclamatii entuziaste hotararea de unire neconditionata si pentru totdeauna a Transilvaniei cu Romania, noteaza Istoria Romaniei in date (Editura Enciclopedica, 2003).
O sectiune distincta a expozitiei prezinta Clujul in epoca lui Eminescu, asa cum a fost vazut orasul prin ochii poetului. Lucrarile lui Horea Remus Epure prezinta peisaje ardelenesti, dar si monumente reprezentative ale Clujului. ZALAU.
La randul sau, viceliderul grupului liberal din Camera Deputatilor, Horea Uioreanu, a atras atentia asupra faptului ca Mona Musca ar fi trebuit sa faca precizarile necesare din momentul in care, in baza legii in vigoare, a candidat pentru un loc in Parlament.
In schimb, liberalul Horea Uioreanu n-a putut dona sange, deoarece a avut hepatita. Majoritatea donatorilor aveau grupa sangvina "01", dar au existat si exceptii.
Ioan Puchianu (PD) - presedinte, Ilie Merce (PRM) - vicepresedinte, Mihail Sireteanu (PSD) - secretar, Horea Uioreanu (PNL) si Becsek Garda Dezso Kalman (UDMR) - membri.
vine si din partea vicepresedintelui PNL Cluj, deputatul Horea Uioreanu. "Ar trebui ca deciziile de la nivel central sa nu aiba influente pe plan local, daca este posibil.
Guvernul Romaniei are in pregatire un proiect de lege care prevede inlocuirea sefilor de servicii deconcentrate la fiecare schimbare de Guvern, deoarece si acestea sunt posturi politice, chiar daca persoanele care ocupa functiile au dat concurs, a declarat deputatul PNL Horea Uioreanu.
google-analytics.com