Cautare

588 de rezultate pentru "halep live" (3.76 secunde)
"Asgard", noua piesa Phoenix, pe muzica lui Nicu Covaci si versurile lui Paul Jellis, va putea fi ascultata de fani, live, pe 13 Iunie, in clubul Republic, din Centrul Vechi al Capitalei, pana atunci, admiratorii legendarei trupe avand ocazia sa urmareasca acest clip la youtube.com/watch?v=E639KlfQo48 Interpretare Phoenix 2014:
Anul 2016 se anunta a fi un an al premierelor pentru publicul roman care va avea ocazia sa vada live, pentru prima data in Romania, unul dintre cele mai asteptate show-uri ale ultimilor ani:
Antiexemplu este piesa care da numele concertului si albumului pe care Carla's Dreams il vor lansa pe 13 mai la Arenele Romane, intr-un show live care, promit baietii, va fi unul de exceptie, regizat chiar de ei.
Numele concertului Antiexemplu este dat de single-ul care da si titlul albumului pe care Carla's Dreams il vor lansa pe 13 mai la Arenele Romane, intr-un show live.
Alexandra Usurelu (acustic live) si trupa ZUM, la Palatul Mogosoaia - Be COOLorful, la Plaza Mall, Bucuresti - Hearts, la Teatrul Odeon (in colaborare cu PRO TV) Media: ... Adevarul Live - Intre pasiune si profesie, interviu video live. Bucuresti FM - Spectacol de culori, interviu radio live.
Artistul continua ULive Session, cel mai de anvergura proiect Live din Romania, cu o alta versiune a piesei De Amor. ... Live-ul a fost filmat alaturi de un band, in mansarda unei locatii din Bucuresti, iar din echipa de productie U Live” au facut parte:
ULive Session continua cu Giulia si o varianta live a celui mai recent single - Ne vedem noi. Direct din mansarda celui mai mai de anvergura proiect live, Giulia si bandul sau ne aduc o varianta pe cat de sensibila, pe atat de powerful a piesei Ne vedem noi.
Dorian Popa continua ULive Session, cel mai amplu proiect live din Romania cu o varianta personala a hitului Love Yourself, piesa lansata de Justin Bieber.
Spaceships este prima piesa dintr-o serie de trei pe care trupa YellLow ne-o prezinta intr-o varianta live. ... Declara trupa despre piesa careia ii da un nou sound in cadrul maratonului muzical ULive Session, cel mai de anvergura proiect live din Romania.
Spaceships este prima piesa dintr-o serie de trei pe care trupa YellLow ne-o prezinta intr-o varianta live. ... Declara trupa despre piesa careia ii da un nou sound in cadrul maratonului muzical ULive Session, cel mai de anvergura proiect live din Romania.
Halep are garantata prezenta in top 3 WTA, indiferent ce se intampla mai departe, iar daca o ajuta si jocul rezultatelor, ea poate ajunge chiar pe primul loc in lume!
Va aparea inaintea lui Halep in celebra revista Sports Ilustrated. Alice e considerata Irina Shayk de Romania si va poza in costum de baie pentru Sports Illustrated in 2017.
Simona Halep a primit titlul de cetatean de onoare al orasului Calarasi. Sportiva care domina de mai bine de un an ierarhia jucatoarelor de tenis din lume a primit titlul la o initiativa a comunitatii aromanilor din judet.
Halep nu voia la nici o comisie Mai departe insa, dincolo de depunerea juramintelor - unii dintre consilieri s-au balbait de-a dreptul, in timp ce incruntatul si razboinicul Vladoi a dovedit ca stie pe de rost textul - s-a trecut la constituirea comisiilor.
Tot ieri, Simona Halep si Victor Hanescu au fost eliminati in runda inaugurala. Hanescu (numarul 90 mondial) a fost invins, scor 6-2, 6-1, 6-2, de germanul Tobias Kamke, locul 98 ATP, iar Halep a fost depasita cu 6-1, 3-6, 7-5, de argentinianca Paula Ormaechea, venita din calificari.
La feminin, Sorana Carstea si Simona Halep au parasit competitia ieri, inca din primul tur. Halep a fost invinsa de Petra Cetkovska (26 WTA), scor 6-1, 6-3, iar Sorana Carstea a fost depasita de chinezoaica Na Li, nr.
Jucatoarea de tenis SIMONA HALEP se mentine pe locul 7 WTA, cu 4.435 de puncte, tot in mentinere fiind si Sorana Cirstea, pe locul 27, cu 1.980 de puncte, conform ierarhiei WTA, care a fost publicata luni, 3 martie.
Jucatoarea de tenis Simona Halep a explicat motivele care au determinat-o sa abandoneze in setul trei al finalei de la Toronto, cu elvetianca Belinda Bencic, la scorul de 6-7 (5), 7-6 (4), 0- (DETALII, AICI) Campioana noastra a declarat:
SURPRIZA Cine o urmeaza Nationalele de handbal feminin, fotbal si rugby masculin, jucatorii de tenis Horia Tecau si Simona Halep, jucatoare de tenis de masa Eliza Samara si Steaua Bucuresti au fost performerii anului 2015.
Simona Halep, Irina-Camelia Begu, Ana Bogdan si Marius Copil. ... Conform organizatorilor evenimentului, Simona Halep este printre capii de serie, o confirmare suplimentara a faptului ca are mari sanse sa iasa castigatoare.
google-analytics.com