Cautare

588 de rezultate pentru "halep live" (3.36 secunde)
Mai aveti cateva zile in care va puteti inscrie pe site - www.2016.webstock.ro - iar daca nu puteti fi acolo, dar v-ati dori sa ascultati prezentarile, puteti urmari transmisia live, pe 30 septembrie, tot aici, pe site-ul oficial.
continut de sport, vom avea transmisii live. ... De principiu, transmisiile live vor fi de la competitiile pe care Digi Sport le are deja achizitionate.
Daca ai un Xbox poti cumpara XBOX LIVE pentru 12 luni Gold Membership Card GLOBAL la 36.93 euro. ... https://www.lvlgo.com/xbox-live-12-month-gold-membership-card-global.html
In fiecare zi inainte si dupa emisiune intra live, pe Facebook si Instagram. ... Tot in live-ul de astazi, Teo a mai povestit despre cum a crescut-o ea pe Maia si relatia dintre cele doua.
Si pentru ca in nenumarate ocazii Morar a spus ca nu mai pune piciorul in cluburi in care nu se canta live, iata si de ce i-a ales moderatorul pe cei doi artisti:
Nici activitatea scenica nu i-a fost straina, fiind obisnuit cu luminile reflectoarelor si cu energia concertelor live in cadrul diverselor proiecte de jazz in care a fost implicat de-a lungul vremii. ... in productie, compozitie si concerte live, sunt sigur că
Mii de fani au putut asculta aseara live la Bucuresti vocea de aur a anilor ‘70- ‘80! ... Dupa spectacolul de la Sala Palatului, Bonnie a plecat spre platourile X Factor, unde a cantat live doua dintre cele mai iubite piese ale sale:
Prima gala realizata in SUA a fost urmarita si astazi de milioane de romani, aceasta fiind difuzata de la ora 13.00-14.00 si anume GALA CELEBRITATILOR ROMANO- AMERICANE la LAS VEGAS, iar maine, ora 18.00-19.00 se va difuza din nou la televiziunea CURIER TV LIVE, o televiziune cu un format de emisie curat, decent care se poate prinde prin cablu RDS-RCS in ROMANIA, o televiziune facuta de mari profesionisti din TVR, care transmit atat de la Bucuresti, cat si din Pitesti, dar si LIVE pe internet, deci in timp real dupa orele ROMANIEI pe care le-am mentionat anterior.
Ca atare, trupe si artisti de top vor fi invitati pe scena pentru a canta live in cadrul ceremoniei.
Tocmai de aceea trupa, impreuna cu agentia Live Artist, au decis sa lanseze un concurs de remixuri ale singleului. ... Cel mai bun remix va primi din partea Like Chocolate si a agentiei Live Artist un contract in valoare de 5000 de euro, ce reprezinta sustinerea unui proiect muzical.
Editia din acest an de B’ESTFEST Summer Camp va avea loc vara aceasta in perioada 5-7 iulie, in B’ESTFEST Park - Bucuresti, Tunari, printre artistii confirmati deja numarandu-se Texas, Nas, Nneka, Chase & Status live, Enter Shikari, Tiamat, Soilwork, Noisia, Joker si Friction.
Concertul de la B’ESTFEST Summer Camp de pe 5 iulie va prezenta in premiera albumul aniversar, insa pe scena, live:
primul l-a avut ca invitat pe Dankmar Klein (Focusrite & Novation Product Specialist), care a demonstrat live cum poate fi integrata productia muzicala intr-un DJ set cu ajutorul Ableton Live si a produselor Novation.
http://www.youtube.com/watch?v=E19qv4yThtA Trecem de la film la muzica si le reamintim admiratorilor ca o pot vedea pe artista live la Bucuresti, pe 23 iunie la Sala Palatului. ... Patricia Kass va canta live in fata fanilor romani melodii precum:
In urma succesului din ultimii ani, Grimus a fost selectata in topul celor mai bune trupe din Europa Centrala si de Est, fiind invitata, la initiativa The European Talent Exchange Program (ETEP), sa cante la festivalul EUROSONIC, cea mai importanta platforma de muzica live din Europa.
Fanii artistului britanic il vor putea asculta pe acesta live la Sala Palatului din Bucuresti, pe 4 august! ... Pentru toti cei care doresc sa il asculte live pe Joe Cocker, biletele se gasesc in urmatoarele locatii:
Urmeaza apoi White Walls, o trupa de progressive metal din Constanta, care si-a construit o reputatie excelenta pe piata de rock din Romania, in urma LP-ului de debut intitulat "Mad Man Circus", dar si a prestatiei live de exceptie.
Fanii celebrului tenor il pot vedea live pe artist in aceasta iarna, la Pavilionul Central de la Romexpo Bucuresti, pe data de 15 decembrie!
"MTV Unplugged - Scorpions Live In Athens", la Lycabettus Theatre din Atena. ... Potrivit site-ului oficial al celor de la Scorpions, "MTV Unplugged - Scorpions Live In Athens" va fi lansat la sfarsitul anului pe CD, DVD si Blu-Ray, in 47 de tari.
Incepand cu ora 19:20, Artmark Live a fost utilizat de 1.700 de vizitatori diferiti, cu 17.000 de vizualizari la un interval de 10 minute, specialistii IT fiind nevoiti sa majoreze resursele alocate site-ului de 4 ori.
google-analytics.com