Cautare

588 de rezultate pentru "halep live" (2.74 secunde)
Evenimentul va fi unul cu adevarat inedit deoarece vedetele vor provoca publicul sa participe la un concurs live de bancuri! ... Pentru un plus de savoare, in deschiderea show-ului, publicul va fi rasfatat cu un concert live, sustinut de trupa 2ManShow, din care fac parte Iustin Galea si Bogdan Niculicea.
Concertul Celelalte Cuvinte din Hard Rock Cafe va fi transmis live pe Smart TV-urile Samsung, prin aplicatia SeeNow ! ... Prin acest parteneriat, Seenow si Samsung Smart TV extind conceptul TV-on-demand prin aducerea concertelor live la tine acasa.
Dupa ce a savurat live concertele unor artisti precum Prince, Beyonce, Michael Bubble, Leonard Cohen, Josh Groban, Pitbull, Enrique Iglesias, Aerosmith si George Michael, Anamaria Ferentz se declara incantata maxim de spectacolul la care a luat parte recent in Pasadena.
Invitat la DC News Live, Victor Ponta a comentat acest subiect. ... Acela a fost pentru mine semnul ca serviciul de propaganda si-a gasit un alt reprezentant", a zis Victor Ponta la DC News Live.
In spiritul albumului 'Tempo de amor' pe care il vor lansa oficial in seara Jazz Compas Live, ei vor canta despre inimi fericite sau frante, exaltate sau indiferente, pasionale sau potolite, timide sau indraznete, care au primit iubire sau care asteapta inca, nesigure sau increzatoare, razvratite sau resemnate.
Spectacolul va debuta cu un moment artistic sustinut de ansamblul Rapsodia Carpatilor, care ii va purta pe spectatori prin obiceiurile romanesti de Anul Nou, si va continua cu recitalurile live ale unora dintre cei mai iubiti artisti:
concert The Dream Diggers - Live Set, apoi concert TiPtiL si Mara & Mongol, iar festivalul se va incheia la cea de-a patra scena, cu Les Elephants Bizarres si Vita de Vie. ... Live Pro si Mixtopia.ro Recomandat de Rock FM Parteneri media:
Asa ca pe 17 ianuarie de la ora 19:00, trupa Zdob si Zdub” va sustine un concert aniversar si va lansa si live un nou album sub forma unei compilatii de piese needitate cu titlul, 20 de veri” sub egida MediaPro Music.
Un show de fashion si beauty, concerte live sustinute de Corina si trupa Amadeus, vedete pe podium, intr-un decor special, cu fulgi de nea si sculpturi in gheata.
Evenimentul de lansare a albumului NGOC a fost sold out, a adunat mii de fani, veniti sa ii asculte live pe artistii lor preferati.
Pe langa melodiile mele si cover-urile pe care le cant cu bandul meu live, am ales sa fac si momente de transformari. ... Band live, dansatoare, costume spectaculoase, Freddie Mercury, Elvis Presley, Beyonce fac parte din mega-show-ul lui GEØRGE si theBandits.
Vor putea fi ascultate live hiturile artistului, asteptate de public de fiecare data, dar si noile sale cantece, lansate recent, cum ar fi Cand nu vezi, Gura, taci!
Trio Tenorite) cantand live la Forumul Balcanic Vedra. ... De notat ca Trio The Tenors nu canta decat live. Intalnirea cu Trio Tenors se transforma de fiecare data intr-o sarbatoare de neuitat!
Live at Newport, dedicat memoriei pianistului Hank Jones, un album aclamat de critici, a carui lansare a durat nu mai putin de 11 ani, de la inregistrarea sa in 2005, pana la lansarea oficiala din 2016. ... Evenimentul este organizat de Jazz Syndicate Live Sessions Facebook Event:
Seara Media Music Awards a fost si seara premierelor muzicale, iar artistii MediaPro Music au cantat live noile single-uri. ... Stefan Banica a interpretat live single-ul Catusele”, piesa ce se va regasi pe urmatorul material discografic â€" Picat din luna, ce va aparea pe piata toamna asta.
Red Pill Blues este disponibil atat in format digital, cat si fizic, si include 21 de piese, dintre care 6 versiuni Live in Manchester.
Grimus lanseaza pe 23 februarie albumul Unmanageable Species, la Fratelli Studios, printr-un concert live. ... Mai mult, in seara evenimentului, pe langa muzica live, publicul va putea vedea si o expozitie de pictura, conceptul vizual al albumului, fiecare piesa transpusa pe panza de pictorul Dan-Raul Pintea.
De-a lungul timpului din Soulfly au facut parte fie ca membrii oficiali fie ca membrii live artisti precum Roy Mayorga (Stone Sour), Logan Mader (Machine Head), Tony Campos (Fear Factory, Static-X), David Ellefson (Megadeth), Dan Lilker (Anthrax). ... Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts
In primavara acestui an, mai precis in data de 7 mai 2018, in lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE a fost invitat prof.
In afara eroinei cartii, cu recital live, acompaniata de Fanfara Militara (Muzica Reprezentativa a Ministerului Apararii Nationale) si cu multe alte surprize muzicale, au fost prezente numeroase personalitati ale vietii culturale, dintre care amintim:
google-analytics.com