Cautare

588 de rezultate pentru "halep live" (2.77 secunde)
Roxana Iordache publica pe blog articolul "BASESCU, JENANT LIVE LA REALITATEA TV. ... • Niciodata n-ar avea curaj Basescu sa accepte un interviu live cu Radu Tudor.
PARIURILE LUI HREBENCIUC pentru alegerile locale la Gandul LIVE. Care sunt cele doua-trei surprize ale USL in marile orase Social-democratul Viorel Hrebenciuc a spus la Gandul LIVE ca USL are sansa sa castige doua-trei mari orase care sunt conduse in prezent de democrat-liberali.
Victor Ponta a acordat luni, in prima zi dupa alegerile locale, un interviu in exclusivitate la DC News Live. ... Sase luni, Romania nu va mai fi guvernata, a zis Victor Ponta la DC News Live.
Pentru o ruleta live insa, taxa a fost stabilita la 80.000 de lei. ... Taxe diferite pentru ruleta O alta prevedere a acestui proiect cu care seful organizatorilor de cazinouri nu este de acord este diferentierea de taxare intre ruleta electronica si cea live.
Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, a declarat astazi, la videochatul REALITATEA.NET Live, ca Guvernul se uita cu invidie la cele 13 miliarde de euro care vor ajunge la Banca Nationala in urma imprumutului extern.
"Eu de mult timp imi doream o discoteca mare, cu evenimente saptamanale si chiar cu muzica live", a spus Laurian Stroe, fiul lui Mircea Stroe - creatorul brandului Helin in Craiova.
Efectiv o gramada (relatarile "live" si titlurile sunt infinit mai multe) de non-stiri.
Deja nu mai esti copil, ai riduri de la atatea live-uri, atatea stiri, atatea jurnale, atatea sedinte, atatea nopti nedormite. ... Redactia a stiut ca la fix intri in live.
In aceasta seara, de la ora 21.45, TVR 1, TVR HD si euro2012.tvrinfo.ro transmit live partida Spania - Irlanda, in direct de la Gdansk, Polonia si comentata de Marian Olaianos.
Liga Campionilor, miercuri, 1 august Fenerbahce - FC Vaslui (21:45, ProTV, live www.gsp.ro si m.gsp.ro) # Returul se joaca saptamina viitoare, la Vaslui # Daca sint eliminati, galben-verzii vor merge in turul 4 al Europa League, unde au sanse bune sa fie cap de serie.
Ambele intalniri vor putea fi urmarite in format LIVE TEXT pe RTV.NET. ... Partida Ajax Amsterdam - Steaua va incepe la ora 20:00, iar Inter Milano - CFR Cluj se va disputa de la ora 22:05, ambele putand fi urmarite in format LIVE TEXT pe RTV.NET.
Stancioiu, Sepsi, Kapetanos, Hora, Rada, Muniru, Dos Santos LIVE BLOG de pe stadion, tot ce nu se vede la TV! ... ________________________________________ LIVE TEXT:
Urmareste LIVE cum se schiaza la munte pe webcam jurnalul.ro Click pentru a urmari LIVE partiile de schi http://jurnalul.ro/webcam/camere-la-munte.html • Mii de turisti se afla, in aceste zile, la munte pentru sarbatorile de Craciun.
Joel Aguilar (El Salvador) - William Torres (El Salvador), Juan Zumba (El Salvador) - Djamel Haimoudi (Algeria). • Toate orele corespund fusului orar: Ora Romaniei • Posturile tv transmit meciurile live: TVR si TVR HD.
Meciul a fost LIVE cu imagini pe www.dolcesport.ro.24.430 de spectatori au fost pe Arena Nationala. ... Steaua va afla vineri, la tragerea la sorti, adversara din play-off, LIVE pe Dolce Sport.
Meciul va fi transmis LIVE de TVR.
Incepand de astazi (31 Martie 2016), cei care doresc sa il vada jucand live pe numarul mondial la snooker isi pot rezerva un loc in sala si prin intermediul retelei Bilet.ro!
GERMANIA - ITALIA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT:Echipele probabile: ... GERMANIA - ITALIA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT:
Pe Gablet poti paria sau isi poti incerca norocul la slot-machines, iar o aplicatie speciala, Gablet-Live, permite urmarirea live a unui video sau joc intr-o sectiune a ecranului, in timp ce restul acestuia este folosit pentru a juca.
Dolce Sport lanseaza aplicatia integrata Dolce Sport, dedicata fanilor sportului, oferind astfel utilizatorilor posibilitatea de a urmari live, de pe orice dispozitiv, competitiile transmise de Dolce Sport TV si toate stirile importante din sport. Asadar, meciul Romania-Franta va fi live si pe smartphone-uri, Smart TV-uri sau tablete.
google-analytics.com