Cautare

588 de rezultate pentru "halep live" (2.75 secunde)
Nicu Covaci este in acelasi timp un mare fan al Simonei Halep, una dintre cele mai talentate sportive din lume. ... - M-a impresionat enorm Simona Halep, iar ea face ca lumea sa afle ca avem valori, trebuie sa o sprijinim pana la capat.
Simona Halep a revenit de la Australian Open. Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala ale Australian Open de Alize Cornet, scor 4-6, 6-3, 4-6.
Simona Halep se destainuie. Halep va participa, intre 29 august - 11 septembrie, la turneul US Open. Simona are 2 titluri de Mare Slem castigate, si inca o finala disputata.
Mats Wilander o sprijina pe Simona Halep. Rezultatul final in cazul Simonei Halep ar putea fi dat chiar si dupa un an de procese.
Agentia Internationala de Integritate a Tenisului a depus alte acuzatii impotriva lui Halep. "Probabil ca are alte probe depuse la dosarul Simonei", confirma sefa agentiei romane antidoping complexitatea crescuta a procesului in care Simona Halep este acuzata de dopaj.
Simona Halep (31 de ani) a fost suspendata, marti, patru ani din tenis de catre Agentie Internationala pentru Integritatea Tenisului (ITIA). Cristian Tudor Popescu (66 ani) a reactionat la scurt timp dupa vestea teribila primita de Simona Halep.
Simona trebuie sa convinga judecatorii TAS sa micsoreze suspendarea in 2 dosare Simona Halep a facut apel la TAS pentru suspendarea de 4 ani primita pentru dopaj Dosarul Simonei Halep va intra in audieri cel mai devreme la finalul lui ianuarie 2024
Programul va include emisiuni TV populare precum "Saturday Night Live", difuzat de NBC, si "The Simpsons" de pe News Corp., dar si filme cum ar fi "The Devil Wears Prada" si "Borat", apartinand 20th Century Fox.
Saptamana viitoare Microsoft isi relanseaza serviciul de e-mail, Live Hotmail. ... De asemenea, Microsoft a lucrat la interfata grafica a Live Hotmail, la modulul de cautare al mesajelor si la interactivitatea cu serviciul de mesagerie instanta, Live Messenger.
Politia Romana are blog si canal TV Live Politia Romana si-a deschis blog si va posta, incepand de sambata, declaratii oficiale ale managementului de top, comunicate de presa si articole media, pe aceeasi aplicatie fiind lansat si canalul TV Live, unde pot fi vizualizate imagini in direct de la actiunile politistilor.
Breton au concertat alaturi de Tom Vek si Ghostpoet, iar show-urile lor live sunt un melanj original de hip-hop, electronica si vizualuri filmate si editate live, de un al cincilea membru al trupei. ... * offline prin organizarea si promovarea unei serii de concerte live cu trupe straine din noul val:
Celelalte Cuvinte prezinta fanilor compozitia Printre oameni, in avanpremiera concertului de lansare a DVD-ului live acustic Trup si Suflet, din data de 7 decembrie, de la Hard Rock Cafe.
Cu trei nominalizari la MTV European Music Awards in palmares, un al doilea album incitant lansat in 2007 si o colaborare inedita pentru realizarea coloanei sonore live a piesei de teatru "Desteptarea primaverii" la Teatrul Mic din Bucuresti (2016-2017), Firma se afla acum intr-un nou puseu creativ.
ROA si Bass Turbat - pentru prima data live, completand astfel line-up-ul artistilor autohtoni confirmati pana in acest moment.
Bucharest Music Film Festival (BMFF) si ArCuB Live Open Air-Jazz, Blues & More.
Indragitul moderator a creat, pentru iubitorii muzicii live, The Manifest, cel mai nou proiect care militeaza pentru muzica LIVE. ... Joi, 24 octombrie, incepand cu orele 23:00, la Bound Club&Bar din Centrul Vechi, vor face o demonstratie live de concert ca la carte.
Conceptul "Thursday Night Live" a pornit de la credinta ca muzica ar fi cel mai puternic drog existent; ... Dupa Vita de Vie si Les Elephants Bizzares, la"Thursday Night Live" este invitata una dintre cele mai iubite trupe din Romania:
JAZZ COMPAS LIVE la Sala Arcub din Bucuresti. ... Jazz Compas Live inseamna sesiuni lunare extraordinare de concerte, conferinte, workshopuri, auditii si intalniri cu artisti romani si straini. ... ‘Jazz Compas Live’ va continua apoi cu un party de jazz desfasurat in foaierul salii Arcub!
Pe 29 martie 2014, concertele JAZZ COMPAS LIVE au loc la Sala Arcub din Bucuresti.
In premiera in capitala, de ziua internationala a jazzului 30 aprilie 2014, revista Jazz Compas in parteneriat cu Muzeul Municipiului Bucuresti lanseaza mini festivalul Jazz Compas Live in Museum.
google-analytics.com