Cautare

588 de rezultate pentru "halep live" (3.61 secunde)
Miruna a reusit sa afle de la Cristian Tudor Popescu si de unde a dobandit pasiunea pentru tenis si ce sanse crede ca are Simona Halep pentru a deveni numarul unu in clasamentul mondial.
Simona Halep a parasit, astazi, Romania si a zburat catre Australia, acolo unde in luna ianuarie va lua startul in cele trei turnee organizate la Antipozi, dintre care doua sunt transmise in direct pe Digi Sport.
Simona Halep (30 de ani, locul 15 WTA) a revenit in Romania dupa eliminarea in optimile de finala la Australian Open.
Simona Halep si Toni Iurc divorteaza la mai putin de un an de la casatorie. Simona si Toni s-au casatorit pe 15 septembrie 2021, iar la aproximativ un an distanta urma sa aiba loc nunta.
Divortul Simonei Halep de Toni Iuruc a tinut paginile tuturor ziarelor. Avem detalii de culise despre ceea ce s-a intamplat intre celebra tenismena si Toni Iuruc, dupa anuntul divortului, la mai putin de un an de la cununia civila!
Investigatia a luat sfarsit in cazul Simonei Halep. Sportiva noastra a fost acuzata oficial de dopaj. Dubla campioana de Grand Slam are acum la dispozitie 20 de zile ca sa conteste actul de acuzare sau sa incheie un acord de recunoastere.
Veste uriasa pentru Simona Halep! Sportiva va juca la Roland Garros
Simona Halep a oferit un interviu pentru Tennis Majors. Sportiva vorbeste public pentru prima data despre suspendare. Simona a negat categoric acuzatiile de dopaj.
Simona Halep a depus apel la TAS. Reducerea suspendarii depinde in totalitate de Patrick Mouratoglou, antrenorul francez care isi poate asuma vina "sabotajului" prin recomandarea suplimentului nutritiv contaminat cu o substanta dopanta.
Simona Halep se afla in fata judecatorilor care transeaza scandalul de dopaj. Va ajunge acolo si fostul antrenor al tenismenei, Patrick Mouratoglou, cel care a admis ca i-a dat suplimentul contaminat cu roxadustat, o substanta folosita impotriva anemiei.
Nu stii daca vei putea stabili ce s-a intamplat cu adevarat. Pedeapsa Simonei Halep a fost redusa de la 4 ani la 9 luni.
"Doua decenii mai tarziu, Romania, chiar daca nu este tara promisa, este o tara care promite." Programul CNN dedicat acestei aniversari istorice va include transmisiuni live din Bucuresti in saptamana 21 - 27 decembrie si un documentar special de o jumatate de ora care vorbeste despre revolutia care a dus la rasturnarea dictatorului roman.
LIVE LOOK TV RAPID - STEAUA, 19 IULIE. ... Meciul va fi transmis LIVE sambata, 19 iulie 2014, de la ora 21.00, pe Look TV. ... • Meciul RAPID - STEAUA va fi transmis LIVE sambata, 19 iulie 2014, de la ora 21.00, pe Look TV.
Aceasta este un one-stop-shop” in care veti putea gasi toate informațiile necesare legate de evenimentele Bucharest RUNNING CLUB, transmisiunile live streaming, formularele de inscriere pentru oricare dintre aceste evenimente, hațile interactive ale curselor, precum si alte surprize.
Primul dintre ele, E-510, este si cel din gama superioara, iar ca principale atuuri sunt prezentate stabilizatorul de imagine incorporat in aparat, nu pe lentile, si functia Live Preview ce permite vizualizarea imaginii ce va fi capturate pe LCD si nu doar prin view finder.
Actualizarea Windows live, indiferent cine este cel care ti-l trimite. ... Actualizarea Windows live, chiar daca este trimis de un prieten, nu-l deschide si opreste-ti imediat calculatorul.
Live Tiles Imprumutat de la Windows Phone, Live Tiles inseamna portiuni ale ecranului care vor arata informatii in timp real, precum numarul de mesaje noi din surse ca retelele de socializare sau e-mail-ul.
O vedeta de pe Instagram a transmis live, din greseala, pe contul sau momentul in care intretinea relatii sexuale cu iubitul ei. ... Aproximativ 14.000 de persoane erau live in momentul acela.
Pe 23 iunie 2013, Patricia Kass urca pe scena Salii Palatului din Bucuresti sa aduca tributul sau pentru Edith Piaf, cantand live in fata fanilor romani melodii precum:
DAN BITTMAN CEL MAI BUN LIVE Castigator: ... Un PREMIU SPECIAL a fost acordat proiectului LALA BAND si a creatoarei acestuia - doamna RUXANDRA ION - pentru atentia in alegera repertoriului, promovarea muzicii live (Lala Band canta live, cu trupa in concertele lor) si de calitate.
google-analytics.com