Cautare

588 de rezultate pentru "halep live" (8.19 secunde)
Au mai fost licitate in cadrul balului si o minge de tenis donata de Simona Halep, cu autograful acesteia, un set decorativ din sticla, realizat de artistul Ioan Nemtoi, tricoul marelui fotbalist Denis Alibec, cu autograful sau si cu cele ale colegilor de la Steaua, dar si tablouri si obiecte unicat ale unor artisti cunoscuti.
- Sunt intr-o relatie foarte buna cu Ilie Nastase, Simona Halep (care sunt si cetateni de onoare ai orasului Busteni) si cu primarul de acolo.
Ajuns in Opozitie, PSD incearca sa-si faca auzita vocea critica la adresa Puterii cu ajutorul posturilor publice de radio si televiziune.
Seful statului a fost prezent marti seara in Piata Constitutiei la spectacolul „Live for life”, organizat cu scopul de a strange fonduri pentru sinistrati.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a anuntat ieri ca Biroul Permanent al acestei Camere a decis transmiterea live pe Internet a sedintelor de plen si constituirea unui cabinet de televiziune care va fi la dispozitia fiecarui grup parlamentar.
Gandul a transmis LIVE TEXT Cele mai importante declaratii ale presedintelui - Am cerut reintregirea salariilor in niciun caz din populism.
Live text de la Motiunea de cenzura. Guvernul Basescu-Ungureanu a cazut In Parlament a inceput dezbaterea si votarea Motiunii de cenzura "Opriti Guvernul santajabil.
Cei care voteaza partidul lui Dan Diaconescu sunt alienati mintal In cadrul editiei de marti seara a emisiunii Gandul LIVE, Cristian Tudor Popescu a vorbit despre votul uninominal, dar si despre candidatii la Primaria Generala a Capitalei, editorialistul exprimandu-si parerea si despre potentialii alegatori ai candidatului Dan Diaconescu.
Marti seara in direct la Antena 1 de pe National Arena nationala Romaniei intalneste reprezentativa "portocalei mecanice " , Olanda . Meciul este unul crucial pentru echipa lui Piti , cu o victorie Romania poate obtine locul 1 si se poate califica direct la Rio !
Gala Celebritatilor Romania - USA de la Miami se va difuza in reluare duminica, de la ora 18.00 - 19.00 si marti, de la ora 13.00 - 14.00, la CURIER TV live.
Descoperiti-o pe Indila live! Castigati bilete pentru a participa la concertul VIP RFM din 16 iunie, ce va avea loc la celebra sala de spectacole Folies Bergere, situata pe Strada Richer nr.
Evenimentul este sustinut printr-un spectacol live multimedia de catre Zoli Toth Project, in cadrul proiectului 'Bach in showbiz ', pe teme de muzica clasica, pop, rock, jazz si folclor romanesc, propuse de compozitorul Adrian Enescu.
Jennifer Rae Beck a avut o cariera prodigioasa si in serialele de televiziune, unde a aparut in productiile "Law & Order", "One Life to Live" si "Conviction".
Si apoi ne vom intoarce, o vom lua pe Sofia si vom merge intr-un parc de distracti, a zis artista in urma cu cateva zile, in live-ul pe care l-a avut pe Facebook.
Celebra trupa a anuntat pe contul de socializare, intr-un live, ca anul viitor pe 23 iulie, va sustine un concert memorabil la Cluj.
cu orchestra live pe scena, cu interpreti. Sunt in discutii si cu doua - trei primarii. - Cum iti petreci timpul cu fiica ta?
Vedete de televiziune, oameni din industria media, oameni de marketing, PR, business, ziaristi sunt invitati pe 21 iunie, intr-o atmosfera de vara cu muzica live intr-un loc cu totul deosebit.
In cadrul unui live streaming pe YouTube, care a durat nici mai mult, nici mai putin de 9 ore, o echipa de artisti floristi si pictori profesionisti au recreat coperta noului album.
El a fost intervievat pe aceasta tema de catre o gama larga de emisiuni TV si radio, inclusiv Newsnight, ITN News, CNN News, Larry King Live, Good Morning America, Sky News, GMTV etc.
Inspirat din evenimentele similare din Paris sau New York, Revelionul din Piata Constitutiei va fi transmis si live pe ecrane uriase de pe Bulevardul Unirii.
google-analytics.com