Cautare

588 de rezultate pentru "halep live" (2.59 secunde)
Florian Pittis (vineri, 12 octombrie), incepand cu ora 16.00, vor fi prezenti pe scena Folk Frate, Arthur Project, Cristian Buica, Adrian Sarmasan, Florin Chilian, Damian Draghici, Andrei Paunescu si Trupa Totusi, Guz Live Band, Firma.
Filmul urmareste ascensiunea meteorica a trupei prin melodiile lor iconice si sunetul revolutionar, apropierea de colaps a formatiei pe masura ce stilul de viata al lui Mercury scapa de sub control, dar si reuniunea lor triumfatoare in ajunul concertului Live Aid”, unde Mercury, care se confrunta cu o boala amenintatoare, conduce trupa intr-una dintre cele mai puternice performante din istoria muzicii rock.
Filmul urmareste ascensiunea meteorica a trupei prin melodiile lor iconice si sunetul revolutionar, apropierea de colaps a formatiei pe masura ce stilul de viata al lui Mercury scapa de sub control, dar si reuniunea lor triumfatoare in ajunul concertului Live Aid, unde Mercury, care se confrunta cu o boala amenintatoare, conduce trupa intr-una dintre cele mai puternice performante din istoria muzicii rock.
McCartney Group, compania de evenimente a familiei McCartney, manageriata de mama si sora lui Sir Paul McCartney, prezinta in premiera in Romania, un show live interactiv, cu 4 schimburi complete de costume autentice, in ton cu muzica din fiecare perioada Beatles:
Aici, scriitorul Dan Silviiu Boerescu sustine in fiecare zi de marti un show live cu carti si gustari certificate Bucatarescu.
In perioada 10-16 februarie are loc Magic In 5, primul show de creatie muzicala din Romania, care se desfasoara in online, cu transmisiune live, zilnica, timp de 8 ore.
Spectacolul va fi live, pe scena, ca orice eveniment muzical, doar ca sunetul va fi transmis pe frecvențe radio, asadar, va fi ascultat la radioul din masina.
Artista s-a bucurat de zile cu soare, plaja la malul marii, piscine, mancaruri delicioase ale restaurantului hotelului, dar si de muzica live pe piscina din fiecare seara sustinuta de artisti care canta live in fiecare seara la pool party.
Analiza la Adevarul Live, marti la 11:00 Profesorii analizeaza marti, la Adevarul Live, incepand cu ora 11.00, principalele rezultate la Bac 2013 anuntate luni de ministrul Educatiei, Remus Pricopie:
Va fi acompaniata pe scena de un rigger (artist al sforilor) si va canta live in timp ce este suspendata in franghii.
Mixtopia - Live Pro Events (organizatorii Burgerfest si Bucharest Craft Beer Festival) si-a propus sa sprijine dezvoltarea acestui segment, prin urmare in cadrul ZAIAFEST vor fi promovate cramele romanesti mici, sustinute de mancaruri gustoase, alese pe spranceana, pentru a complimenta vinul de calitate.
Cu atmosfera incredibila de sarbatoare, meniuri delicioase si divertisment live de 5 stele, nu exista o locatie mai buna pentru a incepe o noua etapa din viata si pentru a sarbatori anul 2018.
Restaurantul La Vioara Rosie este deja cunoscut pentru muzica live, serile tematice si preparatele delicioase Pentru ca noaptea dintre ani sa fie unica, Restaurantul La Vioara Rosie isi intampina invitatii cu muzica de petrecere de cea mai buna calitate asigurata de Taraful George Patrascu si artistii:
Un barbat care activeaza pe reteaua de socializare sub numele Colonelu Morteni a facut afirmatii grave intr-un live. ... Acest individ ameninta chiar in aceste momente pe un LIVE ca va repeta scena de la metrou, va arunca cel putin o femeie in fata metroului pana il vor prinde autoritatile.
Bogdan Popescu, seful clinicii de neurologie de la Spitalul Clinic Colentina a vorbit la Interviurile Libertatea Live despre accidentul vascular cerebral la tineri.
Daca ei nu pot veni, atunci eu voi crea aceste live-uri cu medici, care vor ajunge direct la pacienti. Avem sute de astfel de live-uri pe care oamenii le vad direct de pe facebook sau pe youtube.
Am invatat de la cel mai bun om de televiziune si cel mai mare comentator sportiv al Europei, nu doar al tarii noastre, cum este Cristian Topescu, care a fost secretul prin care a reusit sa sustina peste 5000 de transmisii live.
Copresedintele AUR George Simion a spus ca este de acord sa fie sanctionat pentru ce s-a intamplat cu ministrul Popescu in plen, dar nu si cu interzicerea filmarilor.
In mai multe live-uri pe retelele de socializare, interlopul din Iasi se lauda cu petrecerile la care a invitat chiar si lautari.
Cei care spun ca e mai simplu sa faci live se inseala. ... E mult mai simplu sa faci o emisiune live, de doua ore, decat sa faci una inregistrata in sase.
google-analytics.com