Cautare

1101 de rezultate pentru "haine piele botis" (4.69 secunde)
Pentru ca evenimentul sa fie si mai special, tot in cadrul aceluiasi eveniment s-a lansat si colectia de haine a Loredanei Groza pentru renumitul brand Nissa. Noua colectie de haine si accesorii va fi disponibila si in magazine incepand din aceasta saptamana, insa doar in editie limitata.
8 previziuni ale vizionarului Ray Kurzweil de la Google 2020 - Cu un simplu click ne vom tipari haine "de marca" in propria casa "Momentan exista un entuziasm exagerat pentru imprimantele 3-D. ... Vom putea tipari haine si va exista o piata open source cu design-uri gratuite.
Fumul de tigara din podele, ziduri, haine creste riscul de cancer pulmonar Presedintele Societatii Romane de Pneumologie (SRP), profesor doctor Florin Mihaltan, a declarat joi, la Sibiu, ca "fumatul la mana a treia", ceea ce inseamna fumul de tigara din podele, ziduri, haine, poate influenta riscul de cancer pulmonar.
Timp de 4 zile, standul Carrefour va oferi vizitatorilor haine pentru copii, rezistente la joaca, ghidusii si spalari, toate in noile tendinte de moda.
Timp de 4 zile, standul Carrefour va oferi vizitatorilor haine pentru copii, rezistente la joaca, ghidusii si spalari, toate in noile tendinte de moda.
Oana Zavoranu doneaza haine de sute de mii de euro. ... Fac acest gest in memoria mamei mele, le ofer fetelor si doamnelor aceste haine si genți ale mele de Sfantul Nicolae", a spus Oana Zavoranu aseara in emisiunea lui Daniel Capatos, la Antena 1.
Ne refugiem in varii placeri (mai mult sau mai putin) vinovate, iar una dintre ele este pasiunea pentru haine - culoarea, croiala, materialul, senzatia la atingere, mirosul - deoarece contribuie la starea noastra de bine si la mentinerea increderii in sine.
La inceput mai timid, daca nu chiar dispretuitori fata de imbracamintea purtata de altii, romani cu venituri medii si chiar peste se indreapta azi, in numar tot mai mare, spre magazinele cu haine si incaltari „la mana a doua“.
La inceput mai timid, daca nu chiar dispretuitori fata de imbracamintea purtata de altii, romani cu venituri medii si chiar peste se indreapta azi in numar tot mai mare spre magazinele cu haine si incaltari "la mana a doua".
Au aparut cabinele de proba virtuale prin care poti sa alegi haine. Sunt peste 270.000 de haine pe care poti sa le probezi virtual. E modul prin care clientii sunt ademeniti sa cumpere mai multe haine.
Membrii unei asociatii nonprofit au vrut sa le aduca un strop din bucuria Craciunului. O masa calda, dar si haine groase nou-noute. ... Pe langa mancare calda, acestia au primit si haine noi.
Umbrele de indigo sunt folosite pentru a vindeca problemele de piele. ... Este indicat ca atunci cand aveti de dus la capat un proiect amanat sa purtati haine de culoare rosie.
Case de moda ca DKNY, Missoni, Fendi, Allude sau Prada au ales pentru colectiile acestei veri haine sport-sic numai bune de purtat zi de zi. ... Iar ca tinuta sport sa fie completa, alege pe post de geanta un rucsac din piele.
De aceea se recomanda imbracarea volanului in piele naturala sau cumpararea de manusi din piele pentru condus. ... Peloponez - Tolo (partea moderna a statiunii) Gasiti si magazine cu haine, bijuterii sau suveniruri.
acest lucru poate fi realizat prin purtarea de echipament de protectie (mai ales apicultorii) sau haine cu maneci lungi, pantaloni lungi, palarii, etc., prin folosirea sprayurilor insecticide sau, pur si simplu evitand zonele populate de albine si viespi;
Retailerul american de haine sport Nike are de asemenea reduceri de 15-30% in aceasta perioada.
La standul lui Florin Spiridon din Braila, din cadrul targului traditional organizat in Parcul Cismigiu, gasiti si hamuri din piele, pentru cai, facute la Braila de Chirac Alecu, la pretul de 200 RON.
tesaturi anti-pespirante si rezistente la uzura TeX Lenjerie - gama de lenjerie se adreseaza atat femeilor, barbatilor, cat si copiilor, din materiale de o calitate superioara, in culori vii si modele atractive TeX Nightware (pijamale) - imbracaminte pentru noapte, din material placut si confortabil TeX Baby Colectia TeX pentru copii si bebe reprezinta intotdeauna o provocare interesanta pentru noi, din dorinta de a crea haine rezistente, usor de intretinut, dar in acelasi timp frumoase.
O bautura fiebinte va determina organismul sa transpire mai abundent, iar evaporarea transpiratiei de pe piele va duce la racorirea corpului. ... Desigur, este esential ca transpiratia sa se evapore de pe piele pentru a racori corpul, de aceea trebuie purtate haine prin care pielea sa respire.
Cand o portiune de piele este zgariata, aceasta poate deveni pruriginoasa, iar scarpinarea provoaca alte zgarieturi. ... - purtati haine din bumbac. ... - folositi creme hidratante pentru piele, mai ales in lunile de iarna, cand pielea este uscata;
google-analytics.com