Cautare

1101 de rezultate pentru "haine piele botis" (3.83 secunde)
Gianina este o frumoasa si are o piele de invidiat. ... Se considera ca jumatate de an de acnee activa pe o anumita zona a pielii este echivalentul a trei ani de imbatranire a acelei portiuni de piele.
O incaltaminte de calitate, din piele interior/exterior, un design inedit, la preturi accesibile. ... Aici, la Etajul Designerilor Romani, doamnele si domnisoarele pot achizitiona modele inedite de sandale, slippers, balerini, pantofi din piele intoarsa, piele, lac, glitter, ponei cu tocuri inalte / medii sau fara toc.
Expunerea excesiva la soare fara protectie solara reprezinta o problema de risc major in dezvoltarea cancerului de piele. ... Specialistii estimeaza ca pana in 2024, la nivel mondial va exista o crestere cu aproape 90% a incidentei cancerului de piele.
Initiativa prevede acordarea gratuita, pentru fiecare copil nou-nascut intr-o unitate spitaliceasca, a unui trusou care sa cuprinda haine si lenjerie in valoare de 150 RON.
Fac haine inainte de a face bijuterii! Imi plac targurile hand-made organizate in aer liber, dar nu imi plac cele organizate in cafenele", ne-a spus Irina Braileanu.
Am prezentat aici, la Casa Ghica, doua colectii de haine. ... Mai multe detalii despre haine gasiti pe site-ul www.reprobable.fr si pe pagina de Facebook:
Era o femeie foarte inalta, imbracata cu haine negre stralucitoare. ... Erau imbracati in haine albe, dar cand au intrat in ploaie hainele lor s-au facut maronii.
Sunt oameni obisnuiti, din rasa alba, imbracati ca niste americani in haine de lucru, de toate zilele. ... Sunt imbracati in haine usoare, multicolore.
Acest batranel, care a ridicat degetele in semn de victorie atunci cand l-am surprins, are nevoie de ajutorul vostru. Are nevoie de haine groase de iarna si de mancare pentru catei.
Lidia Fecioru subliniaza faptul ca daca avem haine pe care nu le-am mai imbracat de mult timp si nici nu credem ca le vom mai imbraca prea curand, ar trebui sa le oferim cuiva pentru ca se incarca cu energii negative.
Fundatia noastra avea ca principal obiectiv colectarea de haine, jucarii, alimente si aducerea acestora pentru micutii sarmani din Romania. ... S-au adus mii de tone de haine, jucarii, produse alimentare, mobilier si tehnica medicala.
Primarul municipiului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, afirma ca liderul Organizatiei de Tineret a PD-L Covasna se comporta "ca un clovn", daruindu-i haine de la magazine second-hand, si ca politicienii romani sunt cei care nu contribuie la dezvoltarea orasului, de unde, daca nu le place, pot pleca.
Aceasta crestere a facut ca Romania sa devina a patra piata de desfacere a exporturilor chinezesti de haine si accesorii, dupa Japonia, Statele Unite si Hong Kong.
Aceasta crestere a facut ca Romania sa devina a patra piata de desfacere a exporturilor chinezesti de haine si accesorii, dupa Japonia, Statele Unite si Hong Kong.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a reafirmat ieri ideea ca Executivul nu va renunta la taxa de prima inmatriculare auto, deoarece nu doreste ca Romania sa fie transformata "intr-o lada de gunoi" a masinilor uzate, dupa ce s-a remarcat prin importul de haine si anvelope second-hand.
Fie ca este vorba despre haine, incaltaminte sau accesorii de sezon, magazinele fac reduceri chiar si de 90%. ... Astfel, acum poti cumpara haine cu eticheta la pret de taraba.
Angajatorul promite sa ofere muncitorilor haine rezistente la apa, cizme de cauciuc, saci de dormit si haine groase.Cehii vor angajati care sa stie rusesteAngajatorii din Republica Ceha au înregistrat pe EURES cinci locuri de munca pentru programatori IT, care vor fi platiti cu un salariu cuprins între 770 si 2.300 de euro si doua slujbe pentru soferi de TIR, care trebuie sa aiba doi ani de experienta si sa cunoasca limba rusa.
Oradenii devin, pe an ce trece, consumatori fideli ai soldurilor la haine si incaltaminte, care incep de la 30% si pot ajunge si pana la 70%.
In mall vor functiona hipermarketul Auchan, Norauto (service auto), KIABI (haine), Decathlon (articole sportive) si Leroy Merlin (bricolaj). ... La Electro se va deschide un magazin de haine KIABI.
Insa, presedintele si guvernul au luat masuri de aparare impotriva vrajitoarelor, purtand haine de culoare violet joia.
google-analytics.com