Cautare

1101 de rezultate pentru "haine piele botis" (3.65 secunde)
Ceea ce avem in plus in materie de incaltaminte, este ca pe langa colaborarea cu o fabrica care ne pune la dispozitie o gama larga de mostre de piele, este si acest nou serviciu de personalizare prin pictura. ... - Pantofii din piele pictati manual costa 270 lei.
bratari din piele - intre 5 - 15 RON, coliere din lemn, cocos si perle - intre 10 - 15 RON, margele de nisip si elemente metalice, colier din cochilii de melc - la 15 RON, inele din argint - intre 60 - 80 RON, bratari din argint - la 60 RON, bratari cu pietre - la 5 RON, bratari metalice.
Am venit cu genti de piele de vitel - la 350 RON, genti pansonate manual - la 400 RON- 500 RON, borsete din piele - la 145 RON, curele de ceas lucrate manual - la 100 RON, genti mici pansonate - la 250 RON, suporturi pentru sticle de bautura - la 70 RON, rucsaci colorati de piele, diverse modele si marimi, ne-a spus Janos Josef.
Am venit la targul de produse traditionala din curtea MTR cu lucruri din piele, genti, coliere, cercei. Preturile la gentile de piele costa 380 ron, gentile mici sunt la 80 ron, din toval, iar bratarile din pile sunt la 25 ron.
Un muschi nodular se poate observa sau palpa sub piele unde este localizat muschiul afectat. ... se va repeta acest regim cit de frecvent posibil in primele 2-3 zile, folositi o bariera fina intre gheata si piele pentru a creste eficienta;
Dr. Youssef Chawi, medic specialist chirurgie estetica, este in prezent unul dintre cei mai buni chirurgi esteticieni din Bucuresti, activitatea sa profesionala desfasurandu-se actualmente in cadrul clinicii de Chirurgie Estetica ArcaLife, Sanador, Medlife si, de asemenea, in experimentatul colectiv al Spitalului de Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri Bucuresti.
Ulcerul varicos este cel mai frecvent tip de ulcer de piele, reprezentand 73-75% dintre ulcerele de gamba. ... Comprimarea tesuturilor moi (piele sau muschi) pentru mai mult timp intrerupe circulatia sangelui, tesutul degradandu-se astfel constant. ... 3.Faza de cicatrizare - in acest stadiu, rana isi micsoreaza dimensiunea, apare piele noua;
Din cele aproape 20.000 de perechi descoperite, 16.200 perechi din piele erau inscriptionate "Puma", restul fiind din inlocuitori de piele cu aplicatii din piele si purtand emblema "Veve", dar si insemnul decorativ "Puma".
Produsele din piele sunt, de obicei, scumpe, iar oamenii de rand prefera lipsa de calitate pentru ca se uita la bani. ... 343, care vinde incaltaminte din piele la preturi cuprinse intre 35 si 80 de lei.
Din categoria produselor de vara la preturi reduse fac parte costumele de dama (de la 60 si peste 200 de lei), tricouri (pornesc de la 10 lei), fuste (25 - 50 de lei), genti din piele (80 - 240 de lei), încaltaminte (de la 70 de lei), pantaloni (de la 15 lei).
Din categoria produselor de vara la preturi reduse fac parte costumele de dama (de la 60 si peste 200 de lei), tricouri (pornesc de la 10 lei), fuste (25 - 50 de lei), genti din piele (80 - 240 de lei), încaltaminte (de la 70 de lei), pantaloni (de la 15 lei).
Dana Rogoz a lansat, in urma cu trei ani, prima sa colectie de articole din piele in colaborare cu un producator din Buzau. ... Rogoz a lansat in urma cu trei ani prima ei colectie de articole din piele.
- Bocand piele spaltuita bovina gri - Bocanc mid cut Venus - Bocand mid cut piele nera - Bocanc low cut beige Reno - Cizma piele Nabuk - Cizma in cauciuc Prezenta unui bombeu de siguranta ofera protectie impotriva leziunilor de impact la degetele de la picioare cauzate de obiecte care se incadreaza.
Barbatul taur are corpul masiv, palmele calde, piele de culoare deschisa, mers frumos si este norocos. ... Femeia iapa are un trup puternic, solduri late, piele deschisa si zona intima calda. Femeia elefant are trupul inalt, dinti lungi, piele de culoare inchisa si temperament schimbator.
Oana Spanu, Medic Specialist Dermatolog, care a vorbit si despre preventia cancerului de piele si produsele de fotoprotectie adaptate tipului nostru de piele".
Sandale cu platforma de cauciuc sunt extrem de confortabile datorita curelelor din piele ce inconjoara glezna. ... Aceste sandale din piele alb si negru se va potrivi cu toate tinutele tale. ... Sandalele cu curea de piele in forma de T sunt alegerea potrivita pentru o seara eleganta de vara.
Tinutele care au atras privirile au constat in rochii pe un singur umar, rochii-balon scurte din satin si din piele, dar si jachetele bomber pentru barbati.
Andrei Zahariuc de la Goana Point, din Iasi, este prezent cu un stand cu bratari din piele, la targul Piata Taraneasca si Mesteresti, organizat in curtea MTR. ... Lucrez cupiele de vitel, dar imi place sa folosesc si ata cerata sau fir de piele, care este la fel de subtire.
cu botosi din blana pentru copii - la 30 RON, si botosi de blana pentru adulti - la 40 RON, dar si papuci de casa cu piele naturala si blanita, manusi din piele imblanite - 45 ron - 50 RON, si ciorapi de lana - la 25 RON, care sunt de sezon.
Feriti-va de melanom, cel mai agresiv cancer de piele! ... creme de protectie contra UVA (raze cu energie mica, dar care patrund in profuzimea pielii), contra UVB (raze cu energie mare, dar care patrund putin in piele).
google-analytics.com