Cautare

201 de rezultate pentru "haina de astrahan dama" (2.52 secunde)
La data de 19 noiembrie 2010, ora 06.40, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 6 Politie, in urma unei pechezitii domiciliare, l-au identificat si retinut pe C.
Greva lucratorilor postali sau mai bine zis elementele care au dus la lansarea grevei ne pot da un indiciu si asupra greutatilor care sint asteptate in urma monitorizarii facute de FMI sau a masurilor necesare pentru aderarea la Uniunea Europeana.
Perfect adevarate afirmatiile aprigului sustinator al Stiintei, a carui iubire fata de culorile alb-albastre nu pot fi puse la indoiala. Intr-adevar, peste tot in lume fotbalul este o industrie si scoate bani din orice misca in jurul sau, iar suporterii sunt o importanta sursa de venit.
Politica se zice ca este o dama de moravuri usoare, tocmai de aceea - gandesc eu - vad atat de multi barbati balacarindu-se in ea, cu ea, alaturi de ea. ... - mi-au fost desconspirati de niste pseudo-politicieni care se ascund in spatele unor mailuri "semi-fantoma".
Uneori, insa, e greu de dovedit o cauzalitate intre personalitatea masculina si dominatia feminina. ... Este si cazul lui Traian Basescu, un politician despre care nu se poate spune ca ascensiunea s-ar fi petrecut "sub protectie de fuste".
Ion Cristoiu a lansat recent, la Libraria Bastilia din Capitala, un nou volum de proza satirica, "Agentul CIA cu talpa rupta", aparut in colaborare cu Editura Evenimentul Zilei si Capital si Editura Curtea Veche.
Ingeniozitatea contrabandistilor, cand vine vorba de introducerea tigarilor in tara, nu are limite. Acestia reusesc sa gaseasca cele mai nastrusnice modalitati de incercare a vigilentei politistilor de frontiera. ... Ingeniozitatea de care dau dovada contrabandistii pare sa nu aiba limite.
La data de 8 septembrie 2010, in jurul orei 11.35, lucratori din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 5 - "Compartimentul Flagrant" l-au prins in flagrant pe E.
La data de 22 decembrie 2010, in jurul orei 17.30, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie l-au prins in flagrant pe Bd.
136 de ani de inchisoare poate primi Trump daca va fi gasit vinovat. Trump a pledat nevinovat pentru cele 34 de capete de acuzare. Acuzarile sunt legate de o dama de companie si un fost model Playboy.
Prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, sustine ca subventiile acordate in ultimii ani in zootehnie n-au dat rezultatul scontat, asa ca guvernul ar trebui sa sustina plantatiile pomicole, cultura strugurilor de masa si a legumelor, utilizand un sistem asemanator cu cel practicat in prezent in silvicultura GdS:
Pasiunea pentru aviatie nu l-a parasit in cei 22 de ani de politica.
ca sa il citez pe Vanghelie, "Adrian Nastase este deja o institutie" Adrian Nastase a fost invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3. Acesta este primul interviu acordat de Nastase dupa ce a fost eliberat din inchisoare.
Acest personaj are acum oarece cota de incredere pentru ca s-a sucit exact ca Basescu, cu 180 de grade, fata de tot ceea ce sustinea pana ieri.
Pe internet nu gasesti prea multe articole despre semnificatia zilei de 30 Decembrie 1947. Dintr-un articol, aflam motivul pentru care a fost aleasa ziua de 30 Decembrie pentru a ramane consemnata in istorie ca ziua cand tara s-a declarat republica, in urma abdicarii regelui.
Concluzia sa a fost ca Justitia romana este “exact asa cum o vad europenii“, respectiv “subreda si frecvent injusta“ si a anuntat ca, la intrunirea la Bucuresti a Biroului Politic al PPE, la 2-3 iunie, PPCD va avea ocazia de a face referiri la “necazurile si mizeriile“ la care este supus ca partid politic.
Dupa ce saptamina trecuta consilierul judetean Gheorghe Ciubotaru a prezentat fragmente dintr-un raport al Camerei de Conturi potrivit caruia firmele controlate de liderul social-democrat sint principalele beneficiare ale lucrarilor de la drumurile judetene, ieri prefectul Cristian Roman i-a cerut atit acestuia cit si vicepresedintelui PPRM Dorin Ciustea sa renunte ori la functiile din fruntea CJ, ori la atributiile pe care le are in cadrul Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica (ATOP).
Social-democratii se prabusesc in toate sondajele, dar le arde in continuare de joaca. Conducerea PSD a iesit in fata presei cu un bilant negru al guvernarii portocalii, intr-un soi de joc „ce ne vom face noi cand vom fi mari”.
Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a declarat ieri ca nu se pune problema autosuspendarii sale sau a primarului Radu Mazare din Partidul Social Democrat, pe considerente de imagine. "Cine are probleme de imagine?
Disparut de pe prima scena a politicii romanesti de aproape sase ani, Petre Roman incearca o revenire in forta. Si nu singur, ci impreuna cu omul alaturi de care a cladit practic Romania in care traim, Ion Iliescu.
google-analytics.com