Ziarul financiar informeaza: Internet mobil gratuit la metroul bucurestean si de la Vodafone

Toti utilizatorii serviciilor de telefonie mobila ai Vodafone, numarul doi pe piata locala de telefonie mobila, au acces gratuit la internet in statiile si tunelurile metroului din Bucuresti incepand de miercuri, 9 noiembrie, a anuntat compania.
"Toti clientii Vodafone au acces gratuit la internet in statiile si tunelurile metroului bucurestean prin telefon, laptop sau tableta. Toti clientii Vodafone care au activat o optiune de internet - abonati, utilizatori de cartele sau de alte servicii de date - beneficiaza de acces gratuit la net prin telefon, laptop sau tableta. Utilizatorii care nu au activata o optiune de internet pot face acest lucru printr-un apel gratuit la *NET#", a anuntat compania. Trecerea la o sesiune gratuita de browsing se face automat, fara a necesita modificarea setarilor de acces la internet. Utilizatorii revin la o sesiune cu tarif normal de date in apropierea iesirii din statiile de metrou, potrivit Vodafone.
De saptamana trecuta si Orange, numarul unu pe piata de telefonie mobila, le ofera clientilor acces gratuit la net la metroul din Bucuresti. Pionierul serviciilor gratuite a fost compania romaneasca de cablu RCS&RDS, care a construit o retea de hotspoturi WiFi care acopera inclusiv metroul si care poate fi accesata gratuit de abonatii companiei la net fix si, pe o perioada limitata, de orice client cu un echipament WiFi.