Cautare

413 de rezultate pentru "gradina zoologica calaradi" (4.01 secunde)
Surpriza intalnirii cu presa a constituit-o insa prezentarea celor patru consilieri locali si a viceprimarului din comuna Gradina proaspat membri PLD. ... Alesii locali au sustinut ca detin dovezi potrivit carora primarul comunei Gradina i-a santajat si a abuzat de functia sa pentru savarsirea a numeroase ilegalitati.
Statul roman este bun de plata din cauza dezinteresului autoritatilor in privinta retrocedarii unei suprafete de aproape doua mii de metri patrati din Gradina Botanica din Craiova Curtea Europeana a Drepturilor Omului a condamnat statul roman la plata a circa 120.000 de euro mostenitorilor fostului proprietar al unei suprafete de teren din Gradina Botanica.
Oltenia Garden este o firma care comercializeaza plante de interior si de exterior si ofera servicii complete pentru gradina si gradinarit (proiectare, amenajare, întretinere periodica). ... La o casa, 40% din frumusete este data de plantele din gradina", a spus Buzatu.
Oltenia Garden este o firma care comercializeaza plante de interior si de exterior si ofera servicii complete pentru gradina si gradinarit (proiectare, amenajare, întretinere periodica). ... La o casa, 40% din frumusete este data de plantele din gradina", a spus Buzatu.
Totodata, printre localitatile ravnite de oamenii de afaceri pentru construirea morilor de vant se numara Crucea, Pantelimon, Targusor, Gradina, Pecineaga si Valea Dacilor. ... Astfel, zonele Gura Dobrogei, Targusor, Casian, Cheia, Gradina, Pantelimon, Mireasa, Galbiori, Crucea, Baltagesti sunt protejate prin lege conform Hotararii nr.
Ar trebui ca in dimineata de Paste sa ajung in gradina ta dar parca tu nu ai gradina. ... Te vreau pe tine in gradina, in casa, in ganduri si in suflet!
Daca proiectele vor fi aprobate vor fi restaurate aleile, podurile si grota din Parcul Cismigiu, iar in Parcul Carol va fi refacuta gradina franceza si aleile.
Gradina Botanica a Institutului de cercetari Biologice este o gradina botanica amplasata in Jibou, judetul Salaj, infiintata in anul 1968 din initiativa profesorului Vasile Fati.
Este al treilea an in care ambasadorii Food Revolution si Slow Food din toata tara se reunesc la Bucuresti Gradina Verona. ... Si nu uita, pe 20-21 mai ne vedem la #carturesti #Gradina Verona la evenimentul nostru #RasfatulResturilor.
De pe ele cad in perdele colorate curmeiele si agatatoarele, menite sa faca din tot acest deal o singura gradina atarnata.
Ieri, in prima zi in care codul galben a intrat din nou in vigoare in Galati, o virstnica si-a dat duhul pe cind isi lucra gradina. ... Cine a pus-o sa munceasca la gradina pe vipie si sa nu ia in seama recomandarile anticanicula mult trimbitate?!
Remus Cernea face parte din categoria asta zoologica. In mod normal, existenta sau inexistenta unui astfel de personaj nu are de ce ma/ne interesa.
Coruptie zoologica-birocratica de inalt nivel. - Anul trecut, Consiliul Concurentei a dat amenzi de 40 milioane euro. Nu ni se spune si cat s-a incasat din acestea .
"In momentul de fata avem 8 primari PNL in judet, dupa alegerile de la Gradina.
195 din 6 iunie 1891, era autorizat de a vinde Casei judetului Ialomita locul din Piata Carol I notat pe planul orasului, intocmit de inginerul Scarlat Popovici in anul 1852, in schimbul sumei de 20 000 lei, cu obligatia pentru judet ca pe locul respectiv sa construiasca Palatul Administrativ si Judecatoresc, a face gradina publica pe locul ce ar ramane neocupat cu facerea palatului.
Pe locul doi, in topul generozitatii angajatorilor din gradina statului, este Societatea Nationala Nuclearelectrica, unde castigul mediu lunar al celor 2.330 de salariati este de 4.738,75 lei (circa 1.435 de euro). ... Unde-s multi sunt salarii mici In gradina statului sunt si alte lucruri inexplicabile.
Vorbea in postarea de ieri despre dragostea pentru natura care este unul dintre elementele de baza pentru a incepe sa-ti creezi o gradina.
De 17 ani am strazile ingradite, dau explicatii jandarmilor, uneori merg pe jos, am mai mult de curatat la poarta, am gasit un portofel golit, intr-o primavara, pe sub frunze si zapada, cu acte de Baba in el, aruncat peste gard, in gradina mea, in toamna, de un smecher de hot si, impreuna cu niste surori catolice dintr-un sat, am gasit Baba si i-am trimis actele… Ma uit la multimea aceea de Babe (de copii, de tineri, de mai putini mosi, ca barbatii sunt mai putin rezistenti ori raman cu animalele acasa ori sunt deja plecati la Domnul).
In Muntenia, exista superstitia ca bradul plantat in gradina casei aduce ghinion in familie. De asemenea, batranii spun ca nu este deloc bine ca o familie sa planteze un brad in curtea casei deoarece, mai devreme sau mai tarziu, se va destrama.
Din lacrimile Evei, izgonita din gradina Edenului, au rasarit aceste gingase floricele. ... Apoi, Sfanta Fecioara s-a retras in Gradina Ghetsimani si s-a rugat Tatalui Ceresc sa-i ierte pe acei oameni care au savarsit pacatul uciderii si sa le trimita un simbol al legaturii cu El.
google-analytics.com