Cautare

703 de rezultate pentru "gorj" (2.99 secunde)
Unul dintre motivele stramutarii dosarului a fost si acela ca Ecaterina Mantog, sotia lui Ionel Mantog, este judecator la Tribunalul Gorj. ... De altfel, Cosmin Popescu este subalternul lui Ionel Mantog pe linie de partid, fiind secretarul executiv al PD Gorj.
Noul ministru al economiei si comertului s-a aflat ieri in judetul Gorj, pentru a vedea, la fata locului, care sunt stocurile de carbune. Noul ministrul al economiei si comertului, Varujan Vosganian, a venit ieri in judetul Gorj, pentru a se convinge la fata locului de situatia stocurilor de carbune.
Potrivit conducerii Directiei Muncii Solidaritatii Sociale si Familiei (DMSSF) Gorj, banii nu au putut fi acordati oamenilor pentru ca primariile localitatilor unde acestia domiciliaza nu au trimis in termenul-limita situatia cu cei care sunt indreptatiti sa beneficieze de ajutor.
La 62 de ani sunt in forta si sunt dispus sa continuu lupta cu golanii si procurorii care mi-au dorit raul in 2004", a precizat fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj.
Au fost circa 200-300 de mineri adusi de Condescu, care e prieten cu Ionel Mantog, fost secretar de stat PD, care e liderul PD din Gorj", a spus Gusa.
Deputatul Cozmin Gusa a sustinut ca protestul minerilor a fost "inventat" de liderul sindical Marin Condescu, sustinator declarat al presedintelui Traian Basescu, si care este sprijinit de liderul PD Gorj, Ionel Mantog, fost secretar de stat de la Ministerul Economiei si Comertului.
Presedintele PDL, Emil Boc, a anuntat, luni, la finalul sedintei BPN, ca, in urma analizei interne a rezultatelor la alegerile locale, s-a decis dizolvarea conducerilor filialelor din Bacau, Constanta, Galati, Salaj, Gorj, Satu Mare, Teleorman, Vaslui si Vrancea.
Fostul presedinte al PSD Gorj Nicolae Mischie s-a inscris, luni, in Partidul Romania Mare si va candida din partea acestei formatiuni pentru un post de deputat intr-un colegiu din municipiul Targu-Jiu.
Baronul de Gorj e convins ca nu "v-a dezamagi" electoratul.
Unul dintre cei vizati este chiar viceprimarul Iulian Garcea, caruia Organizatia Judeteana a PD-L Gorj i-a retras sprijinul politic inca din luna iulie a anului trecut si a nominalizat-o in locul sau pe Maria Tatiana Romanescu.
Ministrii Adriean Videanu si Radu Berceanu sunt asteptati la sfarsitul acestei saptamani in Gorj pentru a participa la o masa rotunda organizata de sindicatele din minerit si energie.
Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Gorj, Ion Calinoiu, s-a intalnit ieri, la sediul Petrom din Ploiesti, cu reprezentantii conducerii societatii Petrom, membru al OMV Group.
Elena Basescu a venit sambata in judetul Gorj, la Caminul de batrani de la Suseni, pentru a indeplini o promisiune a mamei sale. ... Elena a venit in Gorj pentru a indeplini promisiunea mamei sale.
Sedinta festiva a Consiliului Local Targu Jiu s-a desfasurat ieri in Sala Maura, din cadrul Prefecturii Gorj, cu ocazia Zilelor Orasului.
Contractul cu firma maghiara Vegyepszer, care se ocupa de modernizarea tronsonului de drum dintre localitatile Rovinari si Bumbesti-Jiu, din judetul Gorj, de pe DN 66, va fi reziliat de Ministerul Transporturilor.
Inspectorii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului (CJPC) Gorj au fost nevoiti sa-si achizitioneze lupe pentru a putea citi etichetele unor produse din carne, care ajunsesera la cativa agenti economici din judet. ... Fiecare inspector are una", a declarat Mihaela Raducan, sefa CJPC Gorj.
Autoritatile locale din judetul Gorj au avut termen pana pe 16 august sa adopte noile organigrame, conform deciziei executivului de reducere a numarului de posturi in sistemul public. ... In judetul Gorj, toate primariile au primit avizul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici.
Autoritatile locale din judetul Gorj au avut termen pana pe 16 august sa adopte noile organigrame, conform deciziei executivului de reducere a numarului de posturi in sistemul public. ... In judetul Gorj, toate primariile au primit avizul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici.
Liviu Andrei, prefectul judetului Gorj, ar vrea sa renunte la autoturism in favoarea mersului calare pe un cal sau o bicicleta.
Primariile din Gorj au ramas cu vistieriile goale, fie pentru ca au primit bani mai putini la ultima rectificare de buget, fie au cheltuit tot ce mai aveau in conturi si in curand nu vor mai avea posibilitatea sa asigure functionarea minima a administratiei locale.
google-analytics.com